ej evo mog iskustva u vezi sa temama o kojima pisete (pisem sa posla pa cu mozda biti malo konfuzna

Ja ne znam tacno sta je meditacija ali sam imala iskustva sa homeopatskim lecenjem i u to vreme sam
se prilicno interesovala za sve te "holisticke metode". Posle visegodisnjeg lecenja (homeopatskog) pokusala sam
i sa meditacijom (prilicno naivno i neupuceno), i vec posle par minuta dubokog disanja i opustanja osetila sam
lupanje u predelu zeludca...malo sam se uspanicila i odmah potom "otisla" van tela (nisam ga osecala).
To me je toliko uplasilo, da me je posle toga bio strah da budem sama...Nisam imala u to vreme nikoga da pitam o cemu se radi
tako da sam zavrsila kod druga (neuropsihijatra) koji mi je dao "lekice" koji su me doveli u staro stanje...
No, kao sto to obicno biva, kopkalo je mene sve to (iako sam batalila i homeopatiju i sve te duhovne pristupe...
Pre par dana sam potpuno opusteno resila da "meditiram" (ja zapravo ni ne znam kako se to "strucno" radi) i desilo se to
da sam opet osetila pulsiranje u stomaku (prilicno jako) i opet sam otisla u jako prijatni oblak energije. Nisam se uplasila
ovaj put i kada sam se vratila (a bila sam svesna sve vreme), osetila sam neopisiv mir i spokoj. Nastavila sam sa istim "uspehom"
jos par dana i onda mi se desavalo da dok lezim (pre spavanja) osetim energiju kako struji svuda po telu a ja kao da levitiram.
Znate, ja bih da se zadrzim tu ali izgleda da mene niko ne pita sta ja hocu

Krenule su mucnine, drhtavice, celodnevni osecaji kao da lebdim...a sve je to nemoguce spojiti sa svakodnevnim aktivnostima
(posao, dete, muz, obaveze...). Usput tu su konstantna zujanja u usima, osecaj strujanja energije, napadi besa i smirenosti...
I zasto ja ovo sve pisem?
Prosto da mi neko kaze da li je to "normalno"?
Da li su lekici mog druga (Psihica) ponovo lek za sve ovo?
I da...ja jesam uplasena svim ovim...
Ali bilo je jace od mene
pozdrav svima