Na čemu si zahvalna u ovom momentu???

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
jovanajovana10

Re: Na čemu si zahvalna u ovom momentu???

Post by jovanajovana10 »

ja sam zahvana sto sam ziva
i sto sam zdrava
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Zika

Post by Zika »

Zahvalan sam svima vama za iskreno prijateljstvo i ljubav koji su mi pomogli i još uvek pomažu da prođem kroz težak period života. Svima želim da budete još srećniji, još veseliji, još zdraviji i još življi.
:drugari: :zdravica: :svekul: :) :D :ruzha:
Aurora3

Post by Aurora3 »

Nevjerovatan je ovaj forum, bila sam iznervirana jer su se gosti neplanirano najavili za pola sata, a onda sam da bih promijenila raspolozenje usla na forum i naisla na ovu temu i rekla sebi: ''ne budi tako nezahvalna, dosli su iz druge drzave, tu su jos kratko, samo danas su uspjeli da izdvoje vrijeme da te posjete, budi zahvalna na toj paznj!''.
I eto, sad se osjecam bolje, mogu sa iskrenim osmijehom docekam te, zaista drage goste, iako kasne. :)
U ovom trenutku sam zahvalna na toj posjeti i na postojanju foruma!
Hvala! :D
najzad

Post by najzad »

Dobro nam dosla Aurora3.
Hvala ti Ziko na tvojim iskrenim zeljama , da nas stalno uveseljavas i na sve dobro podsecas. Ziveo nam, ziveo jos duuuuuuuuuuuuuugo.
Hvala vam svima posebno danas. I u nasoj je familji danas jedan clan presao u nefizicki svet a ja sam spoznala da sasvim novom reakcijom i mirno mogu to da propratim i da ste me puno naucili.
isidora28

Post by isidora28 »

Zahvalna sam na ovom divnom jutru i jos jednoj sansi da donesem neku dobrobit ovom svetu. Zahvalna sam na lekcijama koje sam naucila i koje su tek preda mnom. Zahvalna sam na svom materijalnom i nematerijalnom izobilju . Hvala ti Univerzume! Svima zelim divan dan :mig:
LIFE IS MUCH LARGER THAN BIRTH AND DEATH, FAILURE AND SUCCESS. YOU ARE THE UNBLEMISHED, PURE, ETERNAL SELF. KNOWING THIS, YOU WILL WALK LIKE A KING!
Aurora3

Post by Aurora3 »

Bolje vas nasla. :)
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

Drago mi je najzad sto si puno naucila :)
Drago mi je sto sam jos zdravija i jos zivlja od kako je Zika to namo ovde pozeleo :)
Aurora ,dobro dosla jos jednom! :)

ja bih danas htela da se zahvalim svojoj uciteljici sto me je naucila da citam i pisem :), da brojim i da bojim i crtam, i tako neke pricice koje nam je citala, i sto me je naucila da vezem pertle a da to nije u cvor :) i da se zahvalim svim svojim nastavnicima i progesorima ... mislim da uvek treba da im budem zahvalna na tome , cak i sada kada sam odavno prevazisla ucenje citanja i pisanja ... to se ne zaboravlja <3
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Frikou

Post by Frikou »

Ja sam zahvalan sto sam ziv,sto sada jos jedan novi dan,zahvalan sam za sve sto sada imam za sve sto me okruzuje
Aurora3

Post by Aurora3 »

Hvala, jovanajovana10 :)

Znam da sam negativna, ali veceras tesko mogu da nadjem i malo zahvalnosti u sebi.
Dan je bio prilicno neuspjesan. A inace je tezak period iza mene, a i trenutno, ali polako prolazi, sve uz pomoc pozitivnog razmisljanja, i Vininih videa najvise, pa sam, eto, ipak zahvalna na postojanju tih divnih ljudi, koji nama potpuno nepoznatima popravljaju zivot!!!

I tako ja kopam po sebi i dalje, i kopam, i onda shvatim da mogu u sebi da pronadjem malo zahvalnosti za nekih par trenutaka koji su mi uljepsali danasnji dan, i tako sam zahvalna jednoj drugarici koja mi je poslala sliku svoje bebe rodjene prije par dana, a zahvalna sam i nekim ljudima, divnim drugaricama, koje su danas mislile na mene i interesovale se sta se desava!

Zahvalna svim mojim prijateljima sto su tako divni, i sto postoje!
Zahvalna sto sam zdrava!
Sjutra je novi dan!!!
isidora28

Post by isidora28 »

Zahvalna sam na mogucnosti da zivim i budem na ovoj planeti. Zahvalna sam na: ocima kojim gledam nebo, usima kojim cujem zvuke, telu, zdravlju, kosi, internetu, racunaru, velikim uciteljima i njihovim porukama, prijateljima, neprijateljima, divnoj porodici, problemima, lekcijama, zemlji, vodi, vazduhu, vatri, svesti, podsvesti, energiji, Suncu, Mesecu, zvezdama, Univerzumu,zivotinjama, domu, skoli, profesorima, novcu, izobilju, knjigama, vama svima, biljkama, drugim planetama, zivotima van nase planete, Bogu i svim svecima, manastirima, memoriji, koncentraciji, zelji za napretkom, napretku, inteligenciji, vremenu, resenjima za svaki problem, proslosti, bolu, sreci, radosti, strahu, filmovima, televizoru i svim uredjajima, odelu, sminci, iPod-u, auri, cakrama, duhovima, andjelima, obicajima, svim religijama, kafi i drugim napitcima, strunjacama i tegovima, priboru, punjacu, ogledalima, afirmacijama, mnogim metodama, vorteksu, drevnim ucenjima i znanjima, vidljivom, nevidljivom, poklonima, neznosti, ljubavi, blagoslovima, iznenadjenjima, ocenama, obavezama, poslovima, psihi, ustanovama, kucama, milosrdju, cistoti, mudrosti, dobroti, moralu, smirenju, razumevanju, lekovima, terapijama, doktorima, sluzbenicima, uciteljima, bankarima, fakultetima, obrazovanju, zakonu, policiji, zvim zeljama, meditaciji, pomoci, veri, nadi, snu, javi, sajtovima, forumima, deci, starim ljudima, smrti, zivotu, nauci, pravdi, nepravdi, vezbama...itd na mnogim stvarima sam zahvalna, i pored ovih postoji jos puno na kojima sam takodje zahvalna. Svakim danom osecam d anapredujem i to me ispunjava. Svakim danom sam sve blizu ostvarenju svoje Darme i to isto zelim svakome. Puno lekcija, ispastanja i bola mora da prodje kroz nase srce i um, ali sve ima svoju vrednost i znacaj. Pocinjem polako da shvatam sta smo zapravo mi i sada sam sigurna da nismo ni 1. niti poslednji u ovom nasem Univerzumu. Postoji inteligencija i pored nase planete sto me zaista usrecuje. Jednog dana cemo svi biti zajedno, naravno...svi smo mi jedno!
LIFE IS MUCH LARGER THAN BIRTH AND DEATH, FAILURE AND SUCCESS. YOU ARE THE UNBLEMISHED, PURE, ETERNAL SELF. KNOWING THIS, YOU WILL WALK LIKE A KING!
Post Reply