Draga Saro 12,
ja te vec vidim kao lekarku,i drago mi je da si nas pronasla tako mlada a na divnom putu sve najbolje ti zelim i dobrodoslicu, da mozes puno i lako da ucis
Draga Tamara,ljubavi,
vec vidim imacemo obostrano puno za uciti divno je da imamo tu priliku da kako nisi nam slucajno dosla i jos sa takvim imenom
Draga Andjelija,Anjapixie,divno stvorenje
tvoj put je takodje poseban i hvala da nam i ti postade putokazom i da si nasla ovo utocisce gde cemo te puno voleti i gde svi imamo razumevanja i gde iskreno s ljubavlu koracamo uvek dalje i pomazemo jedni drugima na svakom spoticanju
Dragi Stalkeru,svojevrsni maheru
i ti si nam dobrodosao i nema dileme bice nam interesantno.
Odoh sad do bastice, da se i "uzivo"ogledamo posto me jedno vreme "nije bilo" volim vas sve
Da se upoznamo :D
Re: Da se upoznamo :D
Zdravo, ja sam Dragana i nova sam na forumu.Zivim u Novom Sadu od 2004 godine a inace sam iz Niksica. Zakon privlacnosti poznajem vec 20-ak godina i mogu reci da sam reprezentativan uzorak njegovog postojanja. U svoj zivot sam privukla predivne stvari i događaje koje bi svako pozeleo a onda kao da sam se uplasila od svega toga i pocela sam da vrtim grozne filmove u glavi i naravno kako to i biva privukla sam horor.Nego posle kise opet sunce i sad sam svesna vise nego ikad pre da mozemo iskreirati sve u zivotu i da je sve stvar naseg licnog izbora. Jako sam srecna sto postojite, sto sam vas pronasla i sve vas volim
Gagice, dobro nam došla
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Gagice, dobro nam došla( ti si sedela iza mene, i ispričala nam lepu priču iz svog života)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Da, dobrodošla sad sam se i ja setio ko je u pitanju. Gagice super ti je vajb hehehe
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Crveni džemper, crvene starke, ma zgodna žena.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Evo da se i ja predstavi iliti javim . AmarObama, sticajem okolnosti takvo ime, dve price u tom danu i eto nesto kreativno. Imam 27 god ( jos malo ) , u zadnjih dve tri godine se trudim da popravim svoj zivot i napredujem , i eto, posle nekog vremena dolazim ovde, sve u svoje vreme
Imam samo jedno pitanje u startu, odakle da pocnem da citam Sve mi je nakako konfuzno , pa bih bio zahvalan za mali tutorijal
Imam samo jedno pitanje u startu, odakle da pocnem da citam Sve mi je nakako konfuzno , pa bih bio zahvalan za mali tutorijal
dobrodosla gagice
pomerila si nas s mesta
bravooooooooooo
dobrodosao Amar Obama
prvo kucni red
heheheh
a onda recimo tehnike i alati, pa kako ste poceli...(u odeljku caskanje) za sad eto
dovoljno?
pomerila si nas s mesta
bravooooooooooo
dobrodosao Amar Obama
prvo kucni red
heheheh
a onda recimo tehnike i alati, pa kako ste poceli...(u odeljku caskanje) za sad eto
dovoljno?
-Hvala Pozitiva na dobrodoslici, ja sam isto pomalo sludjena forumom, sve bih nesto a ne znam kojim redom, ali ucim polako.
Istini za volju vise volim da citam nego da kometarisem mada iznenadjujem sebe
Vec sam napomenula na druzenju da sam samo sa najblizima pricala o zp pa mi sad sve ovo cudno i lepo u isto vreme. Nema vise onog osecaja da kad nesto kazem "navale" na mene samozvani "realisti" a ja ih onako u cudu gledam i pitam se sto bi u mom kraju rekli - Ko je ođe lud
Pre nekih 10-ak dana zove mene moja draga ali zaista draga, koleginica i sve osecam hoce nesto da kaze a ustrucava se, pa izokola i nikako da kaze a ja onako otvorena kao i uvek - kazem pucaj molim te poluđeh, a ona kaze kako je zabrinuta za mene jer u poslednje vreme gledam neke filmove koji su opasni ( videla je kad sam drugoj koleginici davala film "the Secret", pa se onda ukljucila treca kojoj se isto svidja ) i onda je ova moja( da se vratim na nju) sve to skockala u svojoj glavi i zakljucila da mi treba pomoc, pa me je savetovala da ozbiljno ali ozbiljno porazgovaram sa mojim dragim jer njega vidi kao jedinog ko bi me mogao urazumiti, a ja joj kazem on ti je luđi od mene
Da bi mi juce ta ista koleginica rekla kako je ona imala samo 200 din u dzepu kad je isla da obilazi stanove i da uopse nije znala na koji nacin ce kupiti ali je znala da hoce.(Naravno kupila ga je) A ja je gledam i celo moje bice vtristi - ZENO TI ZIVIS ZAKON PRIVLACNOSTI A NISI GA NI SVESNA, ali samo sam rekla onako obazrivo ( da je ne bih opet zabrinula jer joj sad delujem urazumljeno ) pa jeste jako je bitno misliti pozitivno.
Eto htela sam to da podelim sa vama.
I jos nesto Pozitiva ona kucica na moru ono, ono je savrsenstvo, e to sam upravo u najludjim mastarijama jos kao klinka opisivala mojim drugaricama sa onim obaveznim kucica na moru ali doslovce na moru i trebam li vam napomenuti da su i one bile "zabrinute" za mene.
Istini za volju vise volim da citam nego da kometarisem mada iznenadjujem sebe
Vec sam napomenula na druzenju da sam samo sa najblizima pricala o zp pa mi sad sve ovo cudno i lepo u isto vreme. Nema vise onog osecaja da kad nesto kazem "navale" na mene samozvani "realisti" a ja ih onako u cudu gledam i pitam se sto bi u mom kraju rekli - Ko je ođe lud
Pre nekih 10-ak dana zove mene moja draga ali zaista draga, koleginica i sve osecam hoce nesto da kaze a ustrucava se, pa izokola i nikako da kaze a ja onako otvorena kao i uvek - kazem pucaj molim te poluđeh, a ona kaze kako je zabrinuta za mene jer u poslednje vreme gledam neke filmove koji su opasni ( videla je kad sam drugoj koleginici davala film "the Secret", pa se onda ukljucila treca kojoj se isto svidja ) i onda je ova moja( da se vratim na nju) sve to skockala u svojoj glavi i zakljucila da mi treba pomoc, pa me je savetovala da ozbiljno ali ozbiljno porazgovaram sa mojim dragim jer njega vidi kao jedinog ko bi me mogao urazumiti, a ja joj kazem on ti je luđi od mene
Da bi mi juce ta ista koleginica rekla kako je ona imala samo 200 din u dzepu kad je isla da obilazi stanove i da uopse nije znala na koji nacin ce kupiti ali je znala da hoce.(Naravno kupila ga je) A ja je gledam i celo moje bice vtristi - ZENO TI ZIVIS ZAKON PRIVLACNOSTI A NISI GA NI SVESNA, ali samo sam rekla onako obazrivo ( da je ne bih opet zabrinula jer joj sad delujem urazumljeno ) pa jeste jako je bitno misliti pozitivno.
Eto htela sam to da podelim sa vama.
I jos nesto Pozitiva ona kucica na moru ono, ono je savrsenstvo, e to sam upravo u najludjim mastarijama jos kao klinka opisivala mojim drugaricama sa onim obaveznim kucica na moru ali doslovce na moru i trebam li vam napomenuti da su i one bile "zabrinute" za mene.
pozitiva wrote:dobrodosla gagice
pomerila si nas s mesta
bravooooooooooo
dobrodosao Amar Obama
prvo kucni red
heheheh
dovoljno?
Hvala na dobrodoslici, citam lagano, sajt je preobiman, sto znaci da ce imati svasta da se procita Idemo lagano, kad bude potrebe, bice i pitanja. Pozdrav