Da se upoznamo :D

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
najzad

Re: Da se upoznamo :D

Post by najzad »

Draga Saro 12,
ja te vec vidim kao lekarku,i drago mi je da si nas pronasla tako mlada a na divnom putu :bravo: sve najbolje ti zelim i dobrodoslicu, da mozes puno i lako da ucis :ruzha:

Draga Tamara,ljubavi,
vec vidim imacemo obostrano puno za uciti :bravo: divno je da imamo tu priliku :zdravica: da kako nisi nam slucajno dosla i jos sa takvim imenom :ruzha:

Draga Andjelija,Anjapixie,divno stvorenje :andjeo:

tvoj put je takodje poseban i hvala da nam i ti postade putokazom i da si nasla ovo utocisce gde cemo te puno voleti i gde svi imamo razumevanja i gde iskreno s ljubavlu koracamo uvek dalje i pomazemo jedni drugima na svakom spoticanju :svekul: :ruzha:

Dragi Stalkeru,svojevrsni maheru
i ti si nam dobrodosao i nema dileme bice nam interesantno. :drugari: :zdravica:

Odoh sad do bastice, da se i "uzivo"ogledamo posto me jedno vreme "nije bilo" :zdravica: :drugari: volim vas sve :veselica: :veselica: :veselica:
gagica

Post by gagica »

Zdravo, ja sam Dragana i nova sam na forumu.Zivim u Novom Sadu od 2004 godine a inace sam iz Niksica. Zakon privlacnosti poznajem vec 20-ak godina i mogu reci da sam reprezentativan uzorak njegovog postojanja. U svoj zivot sam privukla predivne stvari i događaje koje bi svako pozeleo a onda kao da sam se uplasila od svega toga i pocela sam da vrtim grozne filmove u glavi i naravno kako to i biva privukla sam horor.Nego posle kise opet sunce i sad sam svesna vise nego ikad pre da mozemo iskreirati sve u zivotu i da je sve stvar naseg licnog izbora. Jako sam srecna sto postojite, sto sam vas pronasla i sve vas volim :andjeo:
Monja

Post by Monja »

Gagice, dobro nam došla :zdravica:
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
DenVik

Post by DenVik »

Gagice, dobro nam došla( ti si sedela iza mene, :D i ispričala nam lepu priču iz svog života)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Da, dobrodošla sad sam se i ja setio ko je u pitanju. Gagice super ti je vajb hehehe
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
DenVik

Post by DenVik »

Crveni džemper, crvene starke, ma zgodna žena.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
AmarObama

Post by AmarObama »

Evo da se i ja predstavi iliti javim . AmarObama, sticajem okolnosti takvo ime, dve price u tom danu i eto nesto kreativno. Imam 27 god ( jos malo ) , u zadnjih dve tri godine se trudim da popravim svoj zivot i napredujem , i eto, posle nekog vremena dolazim ovde, sve u svoje vreme ;)
Imam samo jedno pitanje u startu, odakle da pocnem da citam :) Sve mi je nakako konfuzno , pa bih bio zahvalan za mali tutorijal :)
pozitiva

Post by pozitiva »

dobrodosla gagice
pomerila si nas s mesta
bravooooooooooo :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
dobrodosao Amar Obama
prvo kucni red
heheheh :mig: :veselica:
a onda recimo tehnike i alati, pa kako ste poceli...(u odeljku caskanje) za sad eto
dovoljno? :drugari: :ruzha:
gagica

Post by gagica »

-Hvala Pozitiva na dobrodoslici, ja sam isto pomalo sludjena forumom, sve bih nesto a ne znam kojim redom, ali ucim polako. :budala:
Istini za volju vise volim da citam nego da kometarisem mada iznenadjujem sebe :shok:
Vec sam napomenula na druzenju da sam samo sa najblizima pricala o zp pa mi sad sve ovo cudno i lepo u isto vreme. Nema vise onog osecaja da kad nesto kazem "navale" na mene samozvani "realisti" a ja ih onako u cudu gledam i pitam se sto bi u mom kraju rekli - Ko je ođe lud :lud:

Pre nekih 10-ak dana zove mene moja draga ali zaista draga, koleginica i sve osecam hoce nesto da kaze a ustrucava se, pa izokola i nikako da kaze a ja onako otvorena kao i uvek - kazem pucaj molim te poluđeh, a ona kaze kako je zabrinuta za mene jer u poslednje vreme gledam neke filmove koji su opasni ( videla je kad sam drugoj koleginici davala film "the Secret", pa se onda ukljucila treca kojoj se isto svidja ) i onda je ova moja( da se vratim na nju) sve to skockala u svojoj glavi i zakljucila da mi treba pomoc, pa me je savetovala da ozbiljno ali ozbiljno porazgovaram sa mojim dragim jer njega vidi kao jedinog ko bi me mogao urazumiti, a ja joj kazem on ti je luđi od mene :djavo:
Da bi mi juce ta ista koleginica rekla kako je ona imala samo 200 din u dzepu kad je isla da obilazi stanove i da uopse nije znala na koji nacin ce kupiti ali je znala da hoce.(Naravno kupila ga je) A ja je gledam i celo moje bice vtristi - ZENO TI ZIVIS ZAKON PRIVLACNOSTI A NISI GA NI SVESNA, ali samo sam rekla onako obazrivo ( da je ne bih opet zabrinula jer joj sad delujem urazumljeno :budala: ) pa jeste jako je bitno misliti pozitivno.
:zdravica:
Eto htela sam to da podelim sa vama.
I jos nesto Pozitiva ona kucica na moru ono, ono je savrsenstvo, e to sam upravo u najludjim mastarijama jos kao klinka opisivala mojim drugaricama sa onim obaveznim kucica na moru ali doslovce na moru i trebam li vam napomenuti da su i one bile "zabrinute" za mene. :veselica:
AmarObama

Post by AmarObama »

pozitiva wrote:dobrodosla gagice
pomerila si nas s mesta
bravooooooooooo :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
dobrodosao Amar Obama
prvo kucni red
heheheh :mig: :veselica:
a onda recimo tehnike i alati, pa kako ste poceli...(u odeljku caskanje) za sad eto
dovoljno? :drugari: :ruzha:

Hvala na dobrodoslici, citam lagano, sajt je preobiman, sto znaci da ce imati svasta da se procita :) Idemo lagano, kad bude potrebe, bice i pitanja. Pozdrav :)
Post Reply