Sungazing

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
John Work

Re: Sungazing

Post by John Work »

Uh, uh ja sam juce gledao od 10:20h a danas od 15:45h mada na ovom sajtu koji ja gledam su potpuno drugacije vrednosti, definitivno treba nabaviti onaj merac UV zraka, ja gledam na ovom sajtu.

http://www.uvzracenje.com/
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Hmmmm,ovaj sajt je zaista potpuno u nesaglasju sa onim mojim...Mada mislim da ako ti je sunce bilo prijatno da nije veliki problem sto si ova dva dana gledao.Svakako treba bit obazriv,izlazimo iz zime,osa zemlje se pomjerila znacajno a jos ce vise u sledecim danima tako da je najbolje gledati u sunce u bezbjednom satu i ne razmisljati o uv indeksu.Mada meni se ponekad desavalo da mi sunce bude jako i u sigurnom satu pa onda sacekam dok malo oslabi.Ja sam juce bas imala zelju da gledam,nisam gejzovala 8 dana,ali mi je sunce bilo bas jako.
NOETIC SPARkLE
John Work

Post by John Work »

Evo sad baš čitam na onom sajtu gde se opisuje postupak i benefiti sungazinga da je ubačeno dosta novih detalja pa je tako sada siguran sat i po posle izlaska i pre zalaska leti a 2 do 3 sata zimi i kad je UV manji od 2. :?
pa onda svašta nešto do 5 minuta moraš gledati i ujutru i uveče posle toga samo jednom i još niz nekih novina za koje nisam znao, no ja nastavljam kako sam i počeo, danas sam odgledao 40 minuta i 30 sekundi još koji mesec i završavam.

p.s. inače na onom programu što se ubacuje u firefox takođe je UV u ovim danima maximalnih 1 :?
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

I ja sam nedavno pogledala da onaj covjek mijenja nesto i uvodi novitete,ne bih dalje o tome da nekog,tj njega ne uvrijedim :mrgreen: Kao i ti ni ja ne mislim nista mijenjati vec nastaviti sa praksom kako sam je i pocela,gledati u sigurnom satu jednom dnevno,do 45min povecavati 10 sekundi dnevno,onda se po minut dnevno spustiti do 15minuta i to je to.I nadam se preko ljeta hodati i gejzovati bosa.TO je uzivancijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
NOETIC SPARkLE
Miso

Post by Miso »

Ja sam totalno nov ovde pa cu podeliti mojih skromnih 14 min sa vama. Posto zivim na severu evrope mislio sam da ce biti tesko uhvatiti suncane dane, medjutim ispade da ih ovde ima vise nego dole kod vas. Poceo sam negde oko nove godine i stigao na 14:00 danas, sto je veliki uspeh. Sada pocinju duzi dani pa mi savrseno odgovara tajming. Sunce zalazi jako dugo, tako cu na 30:00 imati izuzetan dozivljaj.

Moji prvi pokazatelji su bili spavanje, od neurednog nocnog sedenja do u kasne sate sam presao na redovan odlazak u krevet u 23h, sada sam opet poremetio jer imam dosta stvari da uradim pa mi je dan kratak. Spavanje se svelo sa nekih 10 sati na samo 6 bez obzira kada legnem. San mi je cvrst, bez budjenja. Ranije su mi se zpusavali sinusi sto je izazivalo hrkanje ali ne vise. Treninzi koje radim cesto su presli sa jednog sata na dva a mogao bih jos kada bih imao vremena. Boje vidim mnogo cistije i jasnije ali mi se ne menja nista na dioptriji sto ne znaci da nece.
E sada, naglo sam se zaintiresovao za Spanski jezik i poceo da ga ucim, o tome nisam nikada ni razmisljao i ide mi vrlo lako. Pa je usledila zelja za sviranjem flamenca i evo sviram, doduse malo zategnuto ali ide dobro u pravom pravcu. Strpljenje mi je puno bolje, recimo redovi na kasama ili u saobracaju me ne pogadjaju kao ranije. Ljudske gluposti me ne zanimaju. Prestao sam da gledam TV i ne citam novine. Moje slike su bogatije bojama i slikarskije. Vise razumevanja za druge kojima treba moja pomoc. Vratio sam na TM. Jednostavno osecam se fantasticno iako imam razloga da budemljut u besan na neke ljude, nisam uopste. Ako mi se nesto i desilo sigurno sam to izazvao svojim ranijim postupcima (ovo je druga tema). Vidici su mi se otvorili.
Interesantno za poslednja 3 gledanja, dok drzim dlanove na ocima i iz onog svetlog klikera koji se jos vidi pocele su da izlaze neke usporene varnice koje se krecu u svim pravcima. To traje jeno vreme dok slika ne nestane. Mozda neko ima objasnjenje sta bi to bilo.
Ma super je i ne odustajem.

Uzemljivac sam napravio od metalne mreze za komarce i spojio sa uzemljenjem u utikac, bez faze i nule koje sam odstranio.

Pridrzavam se tehnike HRManeka i to mi je sasvim u redu. Novo komponovane napredne tehnike mi netrebaju jer ovo pokazuje svoju vrednost.
Uzivajte u suncu
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Miso svaka cast vidim i ti si bio kreativan kao i John Work povodom "napravi sam" uzemljenja!Bas sam se pitala kako ide sungazing ljudima u Skandinaviji ali po tebi vidim da sunca ima :D .Ja radim gejzing dosta dugo oko godinu i 10 mjeseci nekad ne mogu gejzovati zbog posla a preko ljeta tj odmora se desavalo da bude dosta dana kad se naoblaci u vrijeme mog termina,medjutim ne pridajem tome vaznost,duzini prakse,vec radim ne razmisljajuci koliko dugo to traje.Uzivam u samom procesu.Sto se tice svjetlosnih efekata nakon gejzinga mislim da je sve to ok,svima se dogadjaju neke senzacije.I ja cu nastaviti po HRM metodi kako sam i zapocela a ovaj novi metod svakako i da hocu ne bih mogla ispratiti jer ujutru zbog polozaja ne mogu da gejzujem.Pravis li surya jal (suncanu vodu)?
NOETIC SPARkLE
Miso

Post by Miso »

Mi koji smo dosli iz juznijih krajeva smo imali pogresnu predstavu Skandinavije, da je hladno i da nema sunca. Mnogi i danas misle da je tako iako zive negde daleko na severu. Tek sam sa sungejzingom video koliko ustvari ima suncanih dana, jako puno. Napravio sam gomilu predivnih fotografija zalaska sunca kada nisam ni razmisljao o samom gledanju u njega. Vodu sam suncao par puta i pio ali posto imam puno aktiviteta na raznim stranama (slikanje, muzika, ucenje novih jezika, spremnje veganskih obroka, dizajn i manipulacije itd) vodu sam ostavio za neki drugi period. Sunce i uzmljenje su mi sasvim dovoljni. Meditacija je dodatak na sve ovo. Uzemljivac je jedna jednostavna stvar za napraviti, vec je objasnjeno a funkcionise. Ulaganje minimalno.
Naravno treba i nesto procitati pa dosta vremena provedem na netu da bih se dopunio. Vremena za sunce ima uvek ako je suncan dan.

Evo jos jedan predlog za gejzere: Nekada se desi da nema sunca ni pri izlasku ni zalasku a bude ga usred bela dana. Tada koristim pinalne naocare, to su one crne sa rupicama. Te naocare smanje dotok svetlosti za 70% tako da je OK gledati i kroz njih kada je sunce jace, mada treba biti oprezan jer recimo leti sunce u podne moze biti opasno cak i sa tim naocarima. Ja ih koristim ako sam zakasnio prvi sat pa onda sa njima odradim u drugom ili dva sata ranije pre zalaska. Ne znam kakav je intenzitet svetlosti dole kod vas u to vreme ali moze se. Ipak oprezno sa suncem, pinalne naocare mogu da pomognu ali uvek treba proveriti da li je svetlost koja prolazi kroz njih ugodna za gledanje, ako smeta i jaka je sacekajte povoljniji trenutak.
Gejzing je prava stvar samo treba malo strpljenja u samom pocetku dok ne pocnu manifestacije benifita onda sve ide samo od sebe. Najsrecniji sam kada sam video da me plitika vise ne zanima da sam izbacio Pink kanale, nema farmi i ostalih gluposti. :lol:

Evo nesto mozda vec vidjeno, ZAZ, zar ne lici na nekoga ko ovo sve vodi.

http://www.youtube.com/watch?v=eQYlIeIg170

I jedan film koji preporucujem svima.

http://www.youtube.com/watch?v=iQ-6G-mK ... g&index=20
najzad

Post by najzad »

Miso vidim vec da je sa tobom i tvojom svestranoscu mnogo novog pristiglo :bravo: .Odoh na suncanje i kupanjac,plivanjac i gimnastiku u vodi a veceras cu i da odgledam predlozeni film, :kul: videces ovde ima puno tema da se iscitaju iziskuje i dosta vremena, drago mi je da sam ovu danas uspela :veselica:
John Work

Post by John Work »

Miso zaista imaš fantastične rezultate, mogu misliti koliko ćeš još imati benefita kako budeš odmicao sa praksom.

Inače ovo sa naočarima je zanimljivo nameravao sam da ih kupim zbog velikog broja sati provedenih za računarom, pa ću probati i ovaj tvoj savet.

Inače ja gledam iz moje bašte a danas sam bio i bos na zemlji već je prilično topla (popodne), a zbog visokih krovova (obično poslednjih 15 minuta, ili prvih je sunce iza njih) ću potražiti ili novo mesto ili ću početi da gledam malo ranije tj kasnije od tih preporučenih sat vremena pre zalaska ili nakon izlaska sunca.
Miso

Post by Miso »

Mozes slobodno ali uz oprez da ne preteras!
Last edited by Ivan Spg on 26 Apr 2013, 20:50, edited 1 time in total.
Reason: Ne citiraj post iznad :) Dovoljno je da se obratiš imenom.
Post Reply