Sungazing

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
Noetic Sparkle

Sungazing

Post by Noetic Sparkle »

Pozdrav svima!Zanima me da li se neko od vas bavi ili se bavio praksom sungazinga i,ako jeste,kakva su vasa iskustva?Kod mene je ta praksa zaista temeljno pokrenula stvari u pozitivnom smjeru,mada ima i nekih pitanja o kojima bih voljela porazgovarati sa nekima od vas koji su bili iili jesu u toj praksi.Dakle sungazeri ako vas ima na forumu javite se!
NOETIC SPARkLE
John Work

Re: Sungazing

Post by John Work »

Pozz Kyra

Trenutno sam na 39 minuta i 30 sec. zbog obaveza u ovo zimsko doba mogu samo vikendom da gledam ako je suncano vreme pa malo stagniram, inace nameravam da odgledam do kraja iako nemam nijednog pozitivnog efekta gledanja.

Na kom si ti vremenu?
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Na nesto preko 33minuta.Kao sto sam u uvodu teme pomenula pokrenule su se stvari sungazingom,zaista se to osjeca,ali ono sto mene brine jeste ,a i to smo prebirali na ovom forumu,to sto nesanica ne popusta.Stvari jesu bolje nego sto su bile ali i dalje se cesto javljaju duzi ili kraci a svakako teski periodi nesanice...Tesko je podnosim,ponekad popijem nesto za spavanje a ponekad cak i sa tabletama ne mogu da zaspim.Citala sam iskustva drugih ljudi,neka su zaista dramaticno pozitivna,mislim vezano za nesanicu,neki ljudi su godinama npr bili na antidepresivima pa si ih prestali piti,drugi su opet imali neke druge boljke pa su ih se rijesili...Mom bratu je skoro prestala potreba za naocarima.Svi smo jedinstveni,unikatni,ne mozemo da budemo u istom kalupu ali eto ta nesanica mene vec ozbiljno muci bar 10-12 godina.Ponavljam poboljsanja povodom toga ima ali...Ali!Opet neki ljudi su poceli da temeljnije benefite osjecaju tek po zavrsenoj praksi.Kakva su tvoja iskustva,misljenje,sjecam se da sam negdje na nekom sajtu o sungazingu vidjela to JOHNWORK :D ,kakva su iskustva ljudi oko tebe koji su se bavili gazingom,ako ih ima?
NOETIC SPARkLE
Igor90

Post by Igor90 »

Ja sam kao mali voleo da gledam u sunce i ako su mi to strogo zabranjivali da ne oslepim :) Uvek sam lepo podnosio sunce i bas sam voleo da se suncam a nikada nisam nosio naocare za sunce to mi je bilo glupo.Kada sam cuo za solarnu jogu odlucio sam da probam i stigao do nekih 18 minuta i nesto,nisam nalazio vremena da gledam u sunce i bio sam mnogo lenj pa sam nastavio da gledam kada sam raspolozen bez vremenskog ogranicenja,tako da sam nekad gledao 5 minuta a nekada po 20.
A jel pijes solarnu vodu? Radis uzemljenje?
Super je gledati u sunce meni se bas svidja plus sto prija i opusta ;)

Sto se tice sna,da li si probala tehnike za AP? Posle opustanja misica,smirivanja uma,izbacivanja misli i ritmickog disanja trebalo bi da upadnemo u dubok san,caka za AP i jeste u tome da ne zaspis kada ti ustvari um zaspi :)
Koliko sam puta padao na tom zadnjem stepeniku... :D
John Work

Post by John Work »

U pocetku sam mislio da mi se vid malo popravio ali nije, inace citao sam iskustva mnogih bas na tom forumu sto spominjes i gotovo svi su imali neka poboljsanja (mozda sam i ja napisao da sam imao neke benefite ali posle izvesnog vremena vidim da nisam) sto ne mora nista da znaci u tvom ili nekom drugom slucaju.

Kad spomene Igor90 uzemljenje, dok je bilo lepo vreme stajao sam bos na zemlji a sada u ovo zimsko vreme sam zavezao zicu za jednu celicnu sipku koja je zabijena u zemlju i drzim tu zicu u ruci tokom sungazinga. :) tako se uzemljujem.

Moja majka je dosla do 18 minuta i prestala, ni ona nije imala poboljsanja. Nikog drugog ne znam licno, a prijatelj mi je rekao da njegova komsinica isto gleda u sunce i da se podmladila, nije razgovarao sa njom o tome tako da ne znam da li ima jos neke benefite.

Nastavljam do kraja pa prakse pa cu videti da li sam i ja taj koji ce osetiti poboljsanje po zavrsetku ili mozda ne.
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Igore i ja sam oduvijek voljela sunce a i generalno prirodu a ova praksa je samo jos vise ucvrstila u meni ljubav prema suncu,prirodi.Solarnu vodu pijem i radim uzemljenje u smislu da kad god sam u mogucnosti radim sunagazing bosa.Mozes li mi pojasniti sta je AP pa da probam?Da li time mislis na astralnu projekciju?Ja zaista uzivam u sungazingu i mnogo je dobrog donijelo u moj zivot samo ta nesanica ostaje...
John Work i meni je mnogo ljudi reklo da sam se podmladila,ne u smislu kao da koristim botoks :D ,ali imala sam iskustava da mi to ljudi govore i kao sto rekoh mnogo benefita sam iskusila.A nadam se da ces i ti!Svaka cast za inventivnost za uzemljenje!
NOETIC SPARkLE
John Work

Post by John Work »

Nadam se da ce biti tako,
A ti posto si vec osetila neke benefite verujem da ce doci na red i ta nesanica.

A ovo za uzemljenje mislim da sam negde procitao nisam siguran da je bila moja ideja, osim toga nameravam da napravim kucnu varijantu uzemljivaca poput onih sto se prodaju na netu samo bez tih kristala, sa obicnom provodnom plocom i kablom koji ukljucis u prikljucnicu (naravno bez faze i nule) i onda mozes da se uzemljujes i u stanu/kuci.
Izmerio sam uzemljenje u mojoj kuci i nije bas neko ali ce posluziti svrsi.

p.s. danas sam uhvatio suncani period i odgledao sam 39 m i 30 sek. Inace u ovom zimskom periodu kada je UV zracenje manje od 2 moze se gledati u bilo koje doba dana.
Kako ti gledas odjednom tih 33 minuta ili delis na dva intervala?
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

I ja sam se nadala da cu danas odgledati ali dok sam dosla kuci sunce je potpuno nestalo iza oblaka.Odgledam odjednom mada zadnja 3 puta kad sam gejzovala dijelila sam na 2 dijela,ne voljno vec zbog toga sto su naisli oblaci a onda se sunce opet pojavilo.Hvala ti puno na lijepim zeljama sto se moje "situacije" tice.I srecno sa home-made uzemljivacem.Ja cu cekati ljeto kad mogu gledati bosa...
NOETIC SPARkLE
Igor90

Post by Igor90 »

Da mislio sam na astralnu projekciju,to radi 100% ja dok sam se cesto time bavio dolazio sam u to stanje za nekih 3-5 minuta,znaci gotovo zaspao si.Kontam mora da ti pomogne jedino dok se malo ne naviknes.Jel znas kako to ide ili da ti opisem?
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Citala sam o tome i nisam bas sigurna da li je to za mene,ali hajde opisi mi kako to treba da ide pa da vidim...
NOETIC SPARkLE
Post Reply