Jaspis, poslato u Univerzum.
Bezebedna si.
Cuj, pa ja i sad bilo da vozim bilo da pesacim, jednim delom sam oprezna zbog prethodnih iskustava. Ali da, celom sebe verujem da sam bezbedna i zasticena i to radi ki svicarski casovnik.
Nego, smem li da mislim o tebi kako si srecna i zaljubljena u fenomenalnog tipa koji je savrsen za tebe u ovom trenutku? Mislim da posle noblesa i kraljice i novog posla i ovog danas , sad je na redu malo opustanja.
Pozitiva, tek cemo da vibriramo ljubav( zahvalnost, veru)
Podrska jedni drugima
Re: Podrska jedni drugima
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Hvala DV sve je super proslo, cak iznad ocekivanja zaboravih ja na strah prelazim ulice ko serif oprezno naravno ali sam sigurna da je sve ok
I da, kako si znala, fali mi ljubavi, ponuda za avanturice imam, i za veze imam ponuda al ne od onog pravog znam da me on negdje ceka i da je blizu, malo vjetra u leda ce mu dobro doci, a i meni naravno...
Stvarno si u pravo vrijeme na pravom mjestu
Pozitiva draga kako si nam ti?
I da, kako si znala, fali mi ljubavi, ponuda za avanturice imam, i za veze imam ponuda al ne od onog pravog znam da me on negdje ceka i da je blizu, malo vjetra u leda ce mu dobro doci, a i meni naravno...
Stvarno si u pravo vrijeme na pravom mjestu
Pozitiva draga kako si nam ti?
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
samo da vam pripovedim da sam sa vama i sinoć mi je čak u neko doba blicnula Pozitiva u mislima, i onda se setim da je to baš blizu onog vremena za koje je nagovestila da njeni kreću.pogledam na sat bilo je oko 22.30h. bilo mi simpatično pa da kazem sad kad sam ovde Pozitiva sad home alone, zurka uveliko traje, sad će se ona javiti još malo kad utiša muziku zbog kućnog reda
Jaspis draga dušica, meni oke zasuzile kad sam čitala tvoj post, pa kud mi na tebe i Foxy mh,mh.svaka ti čast što si ostala mirna i otišla što se kaze ,smirom,.. i ja još čekam svog mister pravog draga tako da kako god okreneš ima da se bodrimo i uzduz i popreko
Jaspis draga dušica, meni oke zasuzile kad sam čitala tvoj post, pa kud mi na tebe i Foxy mh,mh.svaka ti čast što si ostala mirna i otišla što se kaze ,smirom,.. i ja još čekam svog mister pravog draga tako da kako god okreneš ima da se bodrimo i uzduz i popreko
zurka je pocelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evo ulazi jaspis sa foxy i svojim princom bas onakvim kakvim ga je juce zamisljala
hehe
znam da jesi
ipak smo reiki ja to osetim hehe
cenim za jedno dva meseca hihih
ooo evo i tanita ulazi
oooo kakav dasa majku mu ...(drug tito ,heheheh...)
auuuuu
mogu li ga ukrasti
salim se
on je tvoj
devojke podrska je uvek tu od moje strane
ne moram da vam pisem
znajte da sam uvek mislima i energijom sa vama, ma sta bilo
kao sto si tanita rekla, pomislila si na mene oko 11 navece, ja sam se tad mazila s mojom cerom dok smo se uspavljivale, i zaspale smo zajedno u miru, tisini i ljubavi a onda me je dragi probudio i ja sam je nezno prenela u auto i poljubila je nezno
a u putu
ona nije spavala, dremkala je i stalno zapitkivala jesu li stigli na more
a kada su zaista stigli oko podneva
usla je u vodu sve sa patikama
hahahahha
likusa je
hvala vam
uz vas sam cak i kad ne pisem
evo ulazi jaspis sa foxy i svojim princom bas onakvim kakvim ga je juce zamisljala
hehe
znam da jesi
ipak smo reiki ja to osetim hehe
cenim za jedno dva meseca hihih
ooo evo i tanita ulazi
oooo kakav dasa majku mu ...(drug tito ,heheheh...)
auuuuu
mogu li ga ukrasti
salim se
on je tvoj
devojke podrska je uvek tu od moje strane
ne moram da vam pisem
znajte da sam uvek mislima i energijom sa vama, ma sta bilo
kao sto si tanita rekla, pomislila si na mene oko 11 navece, ja sam se tad mazila s mojom cerom dok smo se uspavljivale, i zaspale smo zajedno u miru, tisini i ljubavi a onda me je dragi probudio i ja sam je nezno prenela u auto i poljubila je nezno
a u putu
ona nije spavala, dremkala je i stalno zapitkivala jesu li stigli na more
a kada su zaista stigli oko podneva
usla je u vodu sve sa patikama
hahahahha
likusa je
hvala vam
uz vas sam cak i kad ne pisem
Pozitiva,vortexiva, hvala za ,žurku, sinoć a i za onu lepo posluzenu kaficu jutros u kavanici
Pročitah da si imala posebne uvide tokom voznje danas. eto vidiš kako se otvorio prostor sad kad si sama sa sobom malo za nove spoznaje i dozivljaje sigurna sam da na najbolji mogući način uzivas u tim trenucima
LJub for all, i vetar u ledja.... fijuuuuuu...
Pročitah da si imala posebne uvide tokom voznje danas. eto vidiš kako se otvorio prostor sad kad si sama sa sobom malo za nove spoznaje i dozivljaje sigurna sam da na najbolji mogući način uzivas u tim trenucima
LJub for all, i vetar u ledja.... fijuuuuuu...
- jovanajovana10
meni treba da mi malo posaljete srece koja treba da stigne najkasnije u ponedeljak u 10 h na moju adresu
malo da upotpunim zalihe <3
ponedeljak mi je vazan
hvala unapred, vracam kada vam zatreba (kao soljicu sera kada trazim komsinici )
...e tako, da stikliram na listi onda ,
✓ srecu imam
:* :* :*
malo da upotpunim zalihe <3
ponedeljak mi je vazan
hvala unapred, vracam kada vam zatreba (kao soljicu sera kada trazim komsinici )
...e tako, da stikliram na listi onda ,
✓ srecu imam
:* :* :*
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Jocika stiklirala hihi.. evo i mene stala u red za veknu srece. isti dan,ista satnica ljub za svetlosnu druzinu. tipkam sa mob, pa evo jedan pisani veselica smajli
jo
uz tebe sam sve vreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ima da za ispit
moji stizu iz Grcke za koji sat,evo samops to nisu
jedva cekam da ih zagrliiiiim!!!!!!!!!!!!!!!
jako sam umorna
burni dani su za mnom
pise vam kad stignem
svata, svasta, svasta
ljuubim vas sve
uz tebe sam sve vreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ima da za ispit
moji stizu iz Grcke za koji sat,evo samops to nisu
jedva cekam da ih zagrliiiiim!!!!!!!!!!!!!!!
jako sam umorna
burni dani su za mnom
pise vam kad stignem
svata, svasta, svasta
ljuubim vas sve
Jovana vidim te u ponedeljak nasmejanu sa svojim najbližima kako slaviš i nazdravljaš za položen ispit
Tanita tebe zamišljam kao ovaj smajli veselica kako đuskaš od sreće i kolege aplaudiraju
Pozitiva divno nema ništa lepše od zagrljaja dragih kad ih se uželiš Uživaaaj
Tanita tebe zamišljam kao ovaj smajli veselica kako đuskaš od sreće i kolege aplaudiraju
Pozitiva divno nema ništa lepše od zagrljaja dragih kad ih se uželiš Uživaaaj
Jo, ljubim pametnu glavicu. Vec si polozila...( ti znas da su barijere iliuzija koje nas "teraju" da kopamo dublje u sebe i hvala im za to)a vidim po tvojim postovima da si poprilicno sazrela. Eh, a poenta je da se sto vise glupiramo , tako da hocu nazad svoju Jo, koja tresne pitanje, mi se slomimo da objasnimo, a ona zatrepce okicama i kaze "Pa, ja sam se samo salila, nije to ni bilo tako strasno'..
Tanita, meni je junski rok uvek bio nesto najlepsi i najlaksi, nemam pojma zasto? Imamo slicne energije pa evo, pijem za tebe, u to ime( caj, kavu, sad a sutra..). Lj
Tanita, meni je junski rok uvek bio nesto najlepsi i najlaksi, nemam pojma zasto? Imamo slicne energije pa evo, pijem za tebe, u to ime( caj, kavu, sad a sutra..). Lj
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba