http://kristalisrece.com/poludrago-kamenje/ imaju divne stvarcice

ljubimmmmmmmm vas sve !
Došla si mi kao naručena s ovim postom, baš sam htjela pitati jel ima tko kakvih iskustava s boji-ima jer su mi baš simpatičnijaspis wrote:Opet ja s boji kamencicima
Srela sam se s njima slucajno
prijateljica kupila i dala mi u ruku a da nisam imala pojma sta je to
iz nekog razloga nikako ih nisam mogla ispustiti iz ruku
pitala sam ju sto se dogada i kakvo je to kamenje?
ona se najprije bas razveselila da tako na njih reagiram a onda mi je objasnila kakvi su to kamencici zapravo...
Naravno bila sam odusevljena i htjela sam svoj par kamencica ali lova je bila problem..
Zovem ja svog brata koji je tad radio u jednom ducanu koji se bavio prodajom sportske opreme i iznajmljivanjem uglavnom skija i tih stvari..
Pitam ja njega da mi da lovu za kamencice
Na kraju ispalo da sin od covjeka koji drzi trgovinu s kamencicima dolazi u ducan kod mog brata po tu skijasku opremu i da mu je taman taj sin nesto duzan ili tako nekako, ne sjecam se vise tih njihovih poslovnih dogovora...
I tako su se njih dvojica dogovorili da taj decko ne treba mom bratu dat te neke novce vec da ja mogu lijepo doc u ducan po svoje kamencice..
Bila sam sretna ko malo dijete
kad sam ih uzela u ruku bilo je to kao susret s dobrim prijateljem
I eto, godinama se vec lijepo druzimo...
Znam imati velikih problema s ocnim tlakom
Jednom mi je bas bilo gadno, bol suze i sve sto ide uz to, onda sam se sjetila boji kamencica, stavila ih na glavu ispod one trake za kosu i legla.. Za par minuta sam bila kao nova, nisam mogla vjerovati da su tako mocni i da tako brzo djeluju jer inace kad me taj tlak copi bol ne popusta satima
Evo ispod jedan link pa ako vas zanima mozete malo vise procitati o njima
http://www.povratakgaji.com/KadNeboLjub ... amenje.htm
Izgleda da je Zakon privlačnosti veoma ozbiljno shvatio naše komentiranje kvarca.tamaris wrote:Krijesnice sigurno neces pogresiti sa roze kvarcom, moja preporuka u svakom slucaju.
Jaspis, secam se da smo imale opsidijan pahuljasti, mindjuse. Ako zelis mogu ti dati kontakt gde mozes pitati.