-AURA-

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Krijesnica

Re: -AURA-

Post by Krijesnica »

jovanajovana10 wrote:da osecam otvaranje treceg oka tokom meditacje vec duze vreme (par meseci)

micala se u prostoru , bila je kao mnogo konaca u zamrsenom klupku ,znaci onda bila je neravnomerno rasporedjena , u visini ociju gusca ...
posto sam u tom trenutku bila u kupatilu prvi put kada sam to uocila(koje je belo potpuno) pomislila sam da nije mozda to bila sijalica koja je bila upaljena pa da vidim njene zrake...
kasnije sam ustanovila da pojavi tog zutog klupka, obicno predhodi to sto vidim par tacaka pred ocima tacno ispred sebe (skoro uvek rasporedjene isto ima ih 5-6)
pomislila sam da nije u pitanju moj vid (ali ja odlicno vidim i na daljinu i blizinu)
i sada mi se to desava ponekada da vidim prvo tih par tacaka (koje se pomeraju) i onda nakon toga kada se malo skoncentrisem i stanem pored bele povrsine vidim to zuto kao energetsko polje , ne znam sta je
sve ovo se desava iznenada ... i tako i nestane
kada kazem iznenada, mislim na one trenutke kada u tisini ''gledamo u prazno'' a misli nestanu potpuno (znas o cemu se radi ) a i mi nestanemo sa tog mesta potpuno na par minuta
mislim da cu pokusati sledeci put da na papiru nacrtam taspored tih tackica (mada je tesko jes su kao truncice u vazduhu al nekako prozirne ,drugaciji je raspored zavisno iz kog ugla se gleda, nacrtacu iz svog ,ako uspem da ih uhvatim )

hvala ti unapred Krijesnice
te točke i ja vidim :) i to je treće oko.
Dešava mi se apsolutno sve to u istim situacijama kao i tebi. Što češće promatraj tu pojavu zatvorenih očiju. Gledaj u treće oko i osjećaj pritisak na mjestu između obrva.
S vremenom ćeš vidjeti plavi ekran, ili kako ga ljudi zovu, plavi biser. To će biti mjesto u centru tog energetskog polja, iz kojega ćeš dobivati informacije. to će biti znak da je treće oko otvoreno i aktivno.
Kako će ti treće oko biti sve aktivnije, tako ćeš vjerojatno kada zažmiriš početi vidjeti oko koje bulji u tebe. Na početku je ta pojava malo neugodna, ali navikneš se.

Ovo su tako lijepe uspomene, hvala ti što si me podsjetila :)
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

aaaa...postidela sam se kao da sam u pubertetu (u duhovnom pubertetu)
tako sam se osecala i tada
pa si me malo podsetila na to (stidim se a smesno mi je sto je tako:-D)
hvala ti Krijesnice,zaista :-*:-*:-*
ali ja ne mogu to samo otvorenih ociju,ne zatvorenih
nastavicemo onda konverzaciju u temi "trece oko" -zanima me tvoj oblik informacija koje na taj nacin vidis (cini mi se da si jako iskusna u svemu tome,da
niko bolje nije mogao MENI na ovo pitanje da odgovori )
a sta je sa zutom bojom? to je isto deo toga?
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Nisam sigurna da sam te dobro razumjela, kažeš da ne možeš to zatvorenih očiju ili?

Ako si to htjela reći :D onda vjerojatno treba više vremena i opuštenosti da bi se to pojavilo dok žmiriš. Pokušaj obratiti pozornost na to što vidiš kada legneš spavati. Pričekaj da ti se psiha opusti, da počneš spontano maštati (što svi radimo prije spavanja) i vidi da li gledaš u prazno, ili se nešto ipak dešava u tvome videokrugu. :)

Da, žuta boja je dio trećeg oka, ako si na to mislila. Ona je samo početak onoga što ćeš tek vidjeti i iskusiti malo kasnije. Kod nekih ljudi ne mora biti žuta u pitanju, neki vide zelenu, narančastu, plavu (ali u približno sličnim nijansama, treće oko ipak ima malo ukusa, ne šara bezveze), ali ne znam o čemu bi to moglo ovisiti. To su vjerojatno čari naše raznolikosti :D Recimo ja vidim kako mi kroz tu žutu boju prolaze nekakve linije florescentno zelene boje. Izgledaju kao munje, samo se pojave, bljesnu i nestanu...to mi se počelo događati kad se srčana čakra otvorila :)
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

da samo otvorenih ociju ih vidim sve cesce i suda (bez uticaja moje volje)
i da,pitala sam te da li je zuta boja deo aktivacije 3oka
prvi put kada sam uocila tu zutu boju (mislila sam da je aura jer sam o tome tada nesto citala)
bila sam u kupatilu jer mi je bilo jako lose,imala sam mucninu, samo sam pre taga zelela da smirim tu mucninu...nakon toga se valjda aktiviraln trece oko
valjda je moje telo to tako podnelo
nista,znaci, vezba i koncentracija
ja mislim da bih trebala posebno da vezbam kada otvorenih ociju primetim tackice,samo da ih zatvorim,za pocetak ,pok malo ne naviknem na to kako da kontrolisem
kada se bude nesto novo dogodilo javicu ti.
mislim da bih trebala malo i da proucim temu o cakrama
sada htele-ne htela,prosto je cesto prisutno
hvala ti na svakom objasnjenju
drago mi je sto sam te upoznala
sada bih bila uplasene ali desilo se da si tu bas ti da me razumes
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Ma ne plaši se ništa, ja vjerujem da ćeš doživjeti sada jedno jako lijepo iskustvo :) Želim ti sreću u ovome :**
Felisiti

Post by Felisiti »

Krijesnica wrote:Kako će ti treće oko biti sve aktivnije, tako ćeš vjerojatno kada zažmiriš početi vidjeti oko koje bulji u tebe. Na početku je ta pojava malo neugodna, ali navikneš se.
:shock: :shock: Ne mogu da verujem! Sreća što sedim, lepo bih pala na pod da nisam na stolici. :)
Otkad mi se ovo dešava, nisam ni sama sigurna, ali često se pojavi kad zažmurim i meditiram neko oko koje me gleda. Dakle Krijesnice, sad bih te izljubila što si mi ovo razjasnila.
I ja bih taj isti izraz upotrebila, ne gleda me nego bulji u mene. :?
A ja još probala da ga oteram, nisam znala šta je, pa kad sam videla da to ne uspeva, ignorisala sam ga, mislim se gledaj ako nemaš šta pametnije da radiš. :)
Znači ovo je znak da je treće oko aktivirano? Mnogo ti hvala!
Nigde nisam mogla da nađem šta to znači.
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

draga Felisiti,delim tvoju srecu!
ne mozes oterati,znam sta govoris.:-):-):-)
ovo je dokaz koliko je vazno da mi ratnici budemo iskreni i otvoreni :-)
(kao beba kad ode kod mame i kaze prmeni mi pampers upiskila sam se :-):-):-),tako sam se ja osetila pored Krijesnice :-D)

u vezi sa mojim poslednjim postom...
upecam ja "tackice "u videokrugu i zatvorim oci
i posle par minuta se ubijem od smeha
shvatila sam da se ponasam kao kokoska koja hoce da snese jaje
hahahaha
tako da,dragi moji vi sa ta trecem okom i aurom
ne ponasajte se kao ja kokoska :-D doci ce spontano
kao sto ni ja ni Felisiti nismo znale sta je,spontano,kad dodje vreme za to ;-)
:-*:-*:-*:-*:-*
Last edited by jovanajovana10 on 21 Mar 2013, 23:25, edited 1 time in total.
pozitiva

Post by pozitiva »

hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
joj u mene bulji cim udjem u meditaciju :roll: :lol:
ahahhahah :lol: :lol: :lol:
ja se vec navikla 8-)
ahhahhah :lol: :lol: :lol: :lol:
al ste me nasmejale
joj slatke ste ;) :P :P
fantasican naziv - bulji, vala bas boljeg nema ;) :D
bas bulji
ahhahhahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
moj drug buljko i ja zajedno u meditaciji :P
joj hvala vam na ovome
uvek mi izmamite osmeh a sad ste onaj zarazni smeh :lol: :lol: :lol:
a smejem se sebi i mom buljku , ahahaha, kakav osecaj buljenja :lol: :lol: :lol:
ovo je sad vase opisivanje doslo bas kad me moj dragi malo poremetio svojom negativnoscu i nervozovom
joj hvala vam na ovome
uspele ste da me oraspolozite
hvala vam :D :D :D :D :D :D
ajoj jos ti Jo10 ahahahahahha
e sad se ja upiskih od smeha
dobra si ahahhahaha :lol: :lol:
joj hvala ti
:lol: :lol:
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

:-D:-D:-D:-D
pozitivo,kako si slatka :-)

ljudi sta vam je sa aurama ?
izbacice nas sa sve ocima sa foruma :-D ima samo da "bujimo" jedno u druge i u sebe onda
:-):-):-):-)
a ja cu onda moci po ceo dan dokona da izigravam kokosku :-D
volim vas sve ! :-*:-*:-*:-*
pozitiva

Post by pozitiva »

hhahahahah
joj vala bas
a da tema
aura
rekoh da ih vidim
sad sve vise, i raznobojnije
ali i dalje samo kod ljudi
nemam vremena da experimentisem kao nasa Krijsnica
joj a rado bih
no bice vremena i za to
zivot je pred nama :D
evo uozbiljila sam se
ali suzdrzavam se da ne puknem od smeha ;)
Post Reply