te točke i ja vidim i to je treće oko.jovanajovana10 wrote:da osecam otvaranje treceg oka tokom meditacje vec duze vreme (par meseci)
micala se u prostoru , bila je kao mnogo konaca u zamrsenom klupku ,znaci onda bila je neravnomerno rasporedjena , u visini ociju gusca ...
posto sam u tom trenutku bila u kupatilu prvi put kada sam to uocila(koje je belo potpuno) pomislila sam da nije mozda to bila sijalica koja je bila upaljena pa da vidim njene zrake...
kasnije sam ustanovila da pojavi tog zutog klupka, obicno predhodi to sto vidim par tacaka pred ocima tacno ispred sebe (skoro uvek rasporedjene isto ima ih 5-6)
pomislila sam da nije u pitanju moj vid (ali ja odlicno vidim i na daljinu i blizinu)
i sada mi se to desava ponekada da vidim prvo tih par tacaka (koje se pomeraju) i onda nakon toga kada se malo skoncentrisem i stanem pored bele povrsine vidim to zuto kao energetsko polje , ne znam sta je
sve ovo se desava iznenada ... i tako i nestane
kada kazem iznenada, mislim na one trenutke kada u tisini ''gledamo u prazno'' a misli nestanu potpuno (znas o cemu se radi ) a i mi nestanemo sa tog mesta potpuno na par minuta
mislim da cu pokusati sledeci put da na papiru nacrtam taspored tih tackica (mada je tesko jes su kao truncice u vazduhu al nekako prozirne ,drugaciji je raspored zavisno iz kog ugla se gleda, nacrtacu iz svog ,ako uspem da ih uhvatim )
hvala ti unapred Krijesnice
Dešava mi se apsolutno sve to u istim situacijama kao i tebi. Što češće promatraj tu pojavu zatvorenih očiju. Gledaj u treće oko i osjećaj pritisak na mjestu između obrva.
S vremenom ćeš vidjeti plavi ekran, ili kako ga ljudi zovu, plavi biser. To će biti mjesto u centru tog energetskog polja, iz kojega ćeš dobivati informacije. to će biti znak da je treće oko otvoreno i aktivno.
Kako će ti treće oko biti sve aktivnije, tako ćeš vjerojatno kada zažmiriš početi vidjeti oko koje bulji u tebe. Na početku je ta pojava malo neugodna, ali navikneš se.
Ovo su tako lijepe uspomene, hvala ti što si me podsjetila