Hello, Zdravko, hvala na javljanju, bas zbog tih ohoho godina, jer je meni bilo malo nesto bezveze u pocetku da pisem, a sad me ne mogu ni vilama( kao orudje) skloniti sa foruma
I bas zbog zivotnog iskustva mislim da ces imati i te kako sta da nam kazes, nevezano za tehnike iliti autore. Zakon privlacenja je prisutan na Zemlji koliko i covek i verovatno i pre njega, kao i pozitivno razmisljanje..
Pa, pisemo se.
Dobro nam dosao.
Da se upoznamo :D
Re: Da se upoznamo :D
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
- jovanajovana10
Zrdavko , dobro dosao !
nijvise od svega sto si rekao mi se svidja to sto smatras da nemas nikakvo znanje u vezi ovoga i da si pocetnik - to je vrh!
ja sam dosla ovde sa gomilom zapetljanog znanja i pogresnih ubedjenja i jako mi je bilo tesko. najbolje je kad si bistrar ko' voda i onda ces jako brzo da napredujes
dosao si na pravo mesto ja sam ovde jako puno toga naucila i ovaj forum se ubraja u top 3 najboljih stvari koje su mi se desile u zivotu da sam uradila za sebe
jos jednom, dobro dosao !
nijvise od svega sto si rekao mi se svidja to sto smatras da nemas nikakvo znanje u vezi ovoga i da si pocetnik - to je vrh!
ja sam dosla ovde sa gomilom zapetljanog znanja i pogresnih ubedjenja i jako mi je bilo tesko. najbolje je kad si bistrar ko' voda i onda ces jako brzo da napredujes
dosao si na pravo mesto ja sam ovde jako puno toga naucila i ovaj forum se ubraja u top 3 najboljih stvari koje su mi se desile u zivotu da sam uradila za sebe
jos jednom, dobro dosao !
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Suri, dobrodosla!
Zdravko, dobrodosli!
Osjecajte se kao kod kuce, i svratite u kafance da nazdravimo za vas dolazak.
I ja sam od skoro ovdje, i presrecna sam zbog toga. Ostacu tu zauvijek!
Zdravko, dobrodosli!
Osjecajte se kao kod kuce, i svratite u kafance da nazdravimo za vas dolazak.
I ja sam od skoro ovdje, i presrecna sam zbog toga. Ostacu tu zauvijek!
Suri i Zdravko dobrodošli na forum, vidim da vas je ekipa već ugostila i počastila pa još samo da vam ja kao redovni štreber i cepidlaka predložim da pročitate kućni red (imate link u mom potpisu koji se nalazi na kraju svakog mog posta) u kome se nalaze neke bitne ali zdravorazumske odrednice, mada mi se čini da vama i ne treba i da vi to već sve znate
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Hvala svima na dobrodoslici, meni je izuzetno drago da sam naisla na ovaj divan forum prepun pozitivne energije i pametnih i vedrih ljudi.
Imagination creates reality.
Hvala na dobrodoslici... Potrudicu se da budem zanimljiv i koristan sagovornik... Vidimo se, odnosno, pisimo se na nekoj od tema na forumu.
Pozdrav...
Pozdrav...
Ja zaboravih da se predstavim, cccc...
Zovem se Biljana, imam 23 godine.
Volim cvece, mora, planine, zvezde, mesec, suunce,
boje, kisu, sneg, travu, celu planetu...
U sustini volim prirodu.
Volim knjige, Hese mi je omiljeni, odusevljena sam
pesmom "Vera Pavladoljska", i tako. Pozitivna sam i druzeljubiva,
imam neke strahice i to cu da odbacim (to sam ODBACILA )
Eto, tako. Forum je divan, savrsen, poseban, puno pozitivne energije,
divni ljudi, i divno je biti deo ovoga.
Saljem vam pozitivnu energiju :**
Zovem se Biljana, imam 23 godine.
Volim cvece, mora, planine, zvezde, mesec, suunce,
boje, kisu, sneg, travu, celu planetu...
U sustini volim prirodu.
Volim knjige, Hese mi je omiljeni, odusevljena sam
pesmom "Vera Pavladoljska", i tako. Pozitivna sam i druzeljubiva,
imam neke strahice i to cu da odbacim (to sam ODBACILA )
Eto, tako. Forum je divan, savrsen, poseban, puno pozitivne energije,
divni ljudi, i divno je biti deo ovoga.
Saljem vam pozitivnu energiju :**
Dobro vece dobri ljudi .Ja sa Jelena,imam 24 god,a osecam se ko da imam 12 ,volim zivotinje (inace sam vegeterijanac),idem na yogu ,teretanu,tae bo,trudim se da zivim zdravo bez losih misli i losih navika (koliko je to danas moguce),volim planine,bezazlene i spontane ljude ,a najvise decu...Pratim ucenje Moojia,Oshoa,Nat Hana,De Mela itd,ne gledam televiziju,ne citam novine,i u opste nisam u toku al meni je tako cool
Hoću da poželim dobrodošlicu svim novim članovima familije ratnika svetlosti Ovo je pravo mesto za sve one koji su u potrazi za sobom, želim vam svetlost na tom putu spoznaje, i da upoznate sebe i radost stvaranja sopstvene sreće. Živeli