KO JE TAJ ZIKA

Ovde možete da postavite svoje poučne priče o životu i o raznim pojavama koje nas okružuju a iz kojih možemo naučiti i podsetiti se šta su najlepše životne vrednosti :)

Počasni naziv je "Žikin kutak" jer je Žika započeo ovu divnu tradiciju da nas uveseljava i podučava sa svojim divnim pričama.

Naravno svi su dobrodošli da dodaju svoje priče :D
Zika

Re: KO JE TAJ ZIKA

Post by Zika »

SUNCE87 wrote:
Bas ste me nasmijali posteno, i moram priznati da mi je bas to potrebno danas. Nekako sam "klonula". :D
Ja sam od danas novi član..veselim se daljnem citanju i upijanju znanja i pozitive.

Bacimo se na posao!
Pre svega pozdrav i dobrodoslica.
Drago mi je da si se nasmejala a smeh nam je svima neophodan. Moja "filozofija" je da Zivot treba da bude balansiran, samo ozbiljnost niti pak samo neozbiljnost nisu dobri. Ozbiljnost je neophodna u ozbiljnim situacijama a smeh i sala trebaju da upotpune zivot.
Nema potrebe za persiranje sto se mene tice.
Veliki topli pozdrav
Zika

Post by Zika »

Zahvaljujem se Zorane i veliki pozdrav i tebi
ajna

Post by ajna »

Ziko zahvaljujuci vasem Dropbox-u i svemu lijepom sto se moze vidjeti na slikama nasla sam odgovor na jedno veoma vazno pitanje za mene. Hvala vam do neba :-* i jos jedan :-*
Lara
Zika

Post by Zika »

ajna
drago mi je da si pronasla to sto ti je bilo vazno. Vidis kako nista nije slucajno.
Topli pozdrav
ratnica svjetlosti

Post by ratnica svjetlosti »

Predivna zivotna prica.
Lijepo ste opisali crkvene odnose. :-D Samo jednoga covjeka sam poznavala koji bi ih opisao tako. Taj covjek je bio moj deda.
Vi ste jedan poseban covjek.
Lijepo ste me nasmijali humoristickim pogledom na zivot. Ako vec niste, mogli bi biti pisac. Sigurna sam da bi vase knjige bile jako popularne.
Zika

Post by Zika »

Zahvaljujem se za komentar draga Ratnice Svjetlosti.
Nisam pisac i nisam napisao knjigu, povremeno pišem kad mi i šta mi padne na pamet.
Pozdrav :ruzha: :ruzha: :ruzha:
leci

Post by leci »

Žiko, možda je bolje reći ti si pisac koji još nije napisao knjigu, he he he
Žiko pisac si, veruj mi prijatelju!
Image
Zika

Post by Zika »

Leci draga, tvoj komentar me je naterao na razmišljanje i znaš šta, potpuno si u pravu. Zaista sam pisac koji nije napisao ni jednu knjigu. Onda bi mogao da kažem da sam veliki pisac. MOgao bih da kažem svašta, da sam veliki ljubavnik bez ljubavnice, Don Kihot bez vetrenjaca, Don Huan bez Huanite, Romeo bez Julije i ko zna šta još.

Imam jedan problem (izazov) a to su moji prsti koji su mnogo sporiji od misli tako da u glavi imam mnogo knjiga (štampaće se u sledećem životu) u mislima a polako kuckam pa se te misli sudaraju i naprave haos. Jedino rešenje koje ja vidim je da imam skretaricu koja će da pohvata te misli pretvori ih u tekst.

Bolje da se zaustavim ovde jer ko zna šta još može da mi padne na pamet. :drugari: :zdravica: :ruzha: :ruzha: :ruzha:
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

ja bih volela da procitam tvoju knjigu Ziko :)
jer sam sigurna da bi to bio ''zivot u praksi'' a ne bezbroj nepotkrepljenih teorija licnim iskustvom kako vecina pise a ja to ne volim zato i ne volim da citam takve knjige pa to i ne radim :)
bilo bi divo i kada bismo imali od tebe na poklom makar neki internu skriptu lepo uredjenu :)

ako ne uskladis prstice sa mislima , mozes da nam das samo naslove poglavlja a mi cemo ostalo , svako svojoj masti na volju ;) ja bih tako pisala knjigu samo naslov (ili pitanje) pa ne se svako pita i pise sta mu je volja !
a ti umes lepo i kad treba da ostavis samo pitanje a da ne das odgovor i time da puno pomognes ;)
:ruzha:
:zdravica:
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Zika

Post by Zika »

Hvala Jo i da znas da cu je napisati cim nadjem odgovarajucu sekretaricu a to je veliki izazov.
Izazov jer to treba da bude neko ko nece da zaspi od dosade u pola moje price pa da moram da je nosim u krevet.
Post Reply