dobro jutro
evo napiisat cu kako to kod mene ide otprilike:
mislim pripremam se za ovaj korak u zivotu pa i meni dobro dode da malo saberem misli
Najprije samtram da treba izgraditi stav o sebi i ljubavi
O sebi da sam vrijedna ljubavi da zasluzujem najbolje da zasluzujem imati jednu predivnu osobu kraj sebe
Nadalje izgradujem sebe na nacin da i ja budem sposobna dati i pokazati ljubav jer zelim nekog savrsenog za mene ali isto tako zelim i da ja za njega budem savrsena..
Zelim se pripremiti za taj odnos da u njega mogu uci cista iskrena i sigurna u sebe
Zelim jos vise istraziti i zavoljeti sebe srediti svoj zivot misli i vjerovanja kako bi svojom finom vibracijom i visom nego sto je sad privukla tog nekog u svoj zivot
Zatim ga zamisljam onako detaljno, njegove osobine interese narav nekakav stil zivota.
Zelim odnos lisen natezanja manipulacija ovisnosti i slicnih stvarcica.
Obracam mu se u mislima i kazem kako znam da dok ja njega trazim da trazi i on bas jednu ovakvu kakva sam ja.
Zelim inteligentnu osobu s kojom cu zajedno kroz zivot moci uciti raditi na sebi nekoga tko ce mi biti podrska i kome cu ja biti podrska.
Zelim da ta osoba prepozna sve ono sto je dobro u meni i da mi dopusti da ja njega upoznam.
Zelim nekoga cija ce mi sreca biti neizmjerno vazna a isto tako da njemu istovremeno bude bitna i moja sreca znaci hocu biti u odnosu koji je uravnotezen i u kojem uvijek mogu slobodno i otvoreno razgovarati reci sto zelim ili sto me muci a isto tako naravno da i on to sve moze i da zeli dijeliti trenutke svog zivota samnom...
zelim nekoga tko ce prepoznati moju ljubav i tko ce ju primiti otvorenog srca i s radoscu.
Ponavljam preduvjet za sve ovo je da u potpunosti sredim sebe da se okrenem iskljucivo pozitivnim stvarima, da transformiram sva negativna uvjerenja i iskustva iz proslosti u pozitivna da podignem sebe na jednu novu visu vibraciju jer cu onda takvog parnera i privuci.
Znam da je on tu negdje i cesto se pitam sta jos ceka

a mozda jednostavno on mene ceka da se jos malo sredim tko zna...
Ne pisem jos afirmacije u vezi s tim ali cesto pred spavanje zamisljam nas dvoje u svakojakim zivotnim situacijama i uzivam, uskoro prelazim i na konkretne afirmacije i eto jedva cekam da se sretnemo

Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.