kako da privucemo osobu u koju smo ludo zaljubljeni??? :cry:
kako da privucemo osobu u koju smo ludo zaljubljeni??? :cry:
ja sam veoma pozitivna i sve mi se desava u zivotu kao sto vizualiziram i privucem dogadjaje kao sto hocu i sve je ok..imam sve sto pozelim ali samo jedno ne..ljubav koju zelim jer u mom ljubavnom zivotu je velika praznina i mnogo mi je tesko sto se tice toga..ako je neko privukao decka ili devojku ili je u slicnoj situaciji..pleace help...
Re: kako da privucemo osobu u koju smo ludo zaljubljeni??? :
Ja sam.
Ja sam bila usamljena posle nekog raskida dugogodišnje veze i privukla sam savršenog muškarca koristeći tehniku pisanja scenarija iz knjige Traži i dobićeš.
Ostvarilo mi se 99% onoga što sam pisala, čak i koliko godina ima. Eto.
Pozdrav.
Ja sam bila usamljena posle nekog raskida dugogodišnje veze i privukla sam savršenog muškarca koristeći tehniku pisanja scenarija iz knjige Traži i dobićeš.
Pozdrav.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
-
Ja sam vizualizovala osobu koju zelim da privucem i ispisivala osobine koje cenim i sama posedujem, a koje sam zelela da ima i on....
Sve se ostvarilo kako sam zelela....
Ali.... negde sam nesto previdela, pogresila.....
Pazite sta zelite......
Univerzum nas shvata bukvalno i ne pravi pitanja. U jednoj emisiji na TV-u sam slusala slicnu pricu jedne devojke, koja je stalno privlacila zauzete muskarce i pozelela je nekog ko je slobodan, te je tako i definisala svoju zelju. Upoznala je momka koji se zove Slobodan!!!
Nesto slicno se i meni desilo. Najgore je sto ta osoba ima 99% osobina koje sam zelela, a samo 1% njegovih osobina koje nisam, iako sam ih navela. Ali sam ih pogresno formulisala. Nazalost, zbog tih sitnica nista nije islo kako treba. U jednom momentu sam pomislila: "Pa dobro, ne mora sve univerzum da odradi umesto nas, nista i niko nije savrsen, prevazici cemo to nekako", ali nije islo....
Kada nesto zelite, FORMULISITE TO STO ZELITE STO TACNIJE MOZETE. I NEKA TA FORMULACIJA BUDE STO JE MOGUCE KRACA.....
I jos nesto. Kada zamisljate osobu koju zelite da privucete, sigruno cete je privuci. Medjutim, kada zelite da privucete nekog ko vec postoji, nekog koga poznajete, to vec ide malo teze, jer mnogo toga zavisi i od teznji njenog srca. Ako vas ta osoba ne voli, tesko da cete je privuci. Mozda, ako ulozite svu svoju ljubav u realizaciju vaseg odnosa.
Sve se ostvarilo kako sam zelela....
Ali.... negde sam nesto previdela, pogresila.....
Pazite sta zelite......
Univerzum nas shvata bukvalno i ne pravi pitanja. U jednoj emisiji na TV-u sam slusala slicnu pricu jedne devojke, koja je stalno privlacila zauzete muskarce i pozelela je nekog ko je slobodan, te je tako i definisala svoju zelju. Upoznala je momka koji se zove Slobodan!!!
Nesto slicno se i meni desilo. Najgore je sto ta osoba ima 99% osobina koje sam zelela, a samo 1% njegovih osobina koje nisam, iako sam ih navela. Ali sam ih pogresno formulisala. Nazalost, zbog tih sitnica nista nije islo kako treba. U jednom momentu sam pomislila: "Pa dobro, ne mora sve univerzum da odradi umesto nas, nista i niko nije savrsen, prevazici cemo to nekako", ali nije islo....
Kada nesto zelite, FORMULISITE TO STO ZELITE STO TACNIJE MOZETE. I NEKA TA FORMULACIJA BUDE STO JE MOGUCE KRACA.....
I jos nesto. Kada zamisljate osobu koju zelite da privucete, sigruno cete je privuci. Medjutim, kada zelite da privucete nekog ko vec postoji, nekog koga poznajete, to vec ide malo teze, jer mnogo toga zavisi i od teznji njenog srca. Ako vas ta osoba ne voli, tesko da cete je privuci. Mozda, ako ulozite svu svoju ljubav u realizaciju vaseg odnosa.
"Univerzum nas shvata bukvalno i ne pravi pitanja. U jednoj emisiji na TV-u sam slusala slicnu pricu jedne devojke, koja je stalno privlacila zauzete muskarce i pozelela je nekog ko je slobodan, te je tako i definisala svoju zelju. Upoznala je momka koji se zove Slobodan!!!"
Ovo je vrh! Smejem se celo jutro. U knjizi "Razgovori s bogom" lepo piše: "Ja (Bog) sam izmislio humor!"
Ovo je vrh! Smejem se celo jutro. U knjizi "Razgovori s bogom" lepo piše: "Ja (Bog) sam izmislio humor!"
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Ja sam manifestovala osobu svog života tako što sam u sebi bila rešena da ne pristajem ni našta manje od savršenog i da ću radije biti sama i uživati u sebi, nego ikako drugačije. To je bila čvrsta odluka u meni, koju sam i naglas govorila u društvu i rođacima, kad god bi se ta tema provukla u razgovoru. Bilas am odlučna i apsolutno sigurna u tu svoju izjavu. Nije ni moglo biti drugačije.
I tako je i bilo.
Jako sam ponosna na tu svoju manifestaciju, jer tada nisam imala pojma za ZP niti moć promišljene namere. Vodio me je isključivo moj instinkt, i rešenost, volja, želja, ljubav prema sebi.
Zajedno smo već 9 godina i zaljubljeni jedno u drugo više nego ikad
I tako je i bilo.
Jako sam ponosna na tu svoju manifestaciju, jer tada nisam imala pojma za ZP niti moć promišljene namere. Vodio me je isključivo moj instinkt, i rešenost, volja, želja, ljubav prema sebi.
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
-
Tako i treba da bude, jer u bozijem umu postoji samo potpunost i savrsenstvo
kod mene je vec drugacija situacija...vec mi se svidja jedna osoba 5 godina i zajedno idemo na fax..sad bih zeljela da znam..da li ako smo zaljubljeni u neku osobu(mi bukvalno stalno mislimo na nju i na nasu savrsenu vezu,kako je grlimo ljubimo itd) i stalno mislimo na nju i na nasu savrsenu vezu moze nesto da se manifestira iz tih misli..msm one su strastveno pozitivne i jake ??? Kada mislim o njemu osjecam se predivno i savrseno ali u nekom trenutku se razocaram iznova i iznova zato sto nije kraj mene i sto me josh uvjek ne poznaje...
Član 257 wrote:Ja sam.
Pozdrav.
Hvala puno za knjigu mnogo mi je pomogla,a ocigledno je i tebi..zelim ti sve najljepse u zivotu..kiss
- Mina u Sreci
Hvala za ovaj post Vina, prosli su me zmarci!Vina wrote:Ja sam manifestovala osobu svog života tako što sam u sebi bila rešena da ne pristajem ni našta manje od savršenog i da ću radije biti sama i uživati u sebi, nego ikako drugačije. To je bila čvrsta odluka u meni, koju sam i naglas govorila u društvu i rođacima, kad god bi se ta tema provukla u razgovoru. Bilas am odlučna i apsolutno sigurna u tu svoju izjavu. Nije ni moglo biti drugačije.
I tako je i bilo.
I ja sam isto privukla svog muza i isto smo 9 godina zajedno i svaki dan nam je sve bolje.
Evo kako sam ja to uradila: pisala sam od 16 godina dnevnik-pisma svom buducem muzu. On se pojavio tek 6 godina kasnije.
Pisala sam sta cemo sve raditi, kakav ce nam biti zivot i time stvorila odnos sa njim, pre nego sto je usao u moj zivot. Kroz to pisanje, ja sam par puta nedeljno bila u vibraciji "sa njim". i nisam bila nestrpljiva...jer sam rekla sebi..iako sad nije tu i ne znam kako se zove, ja mogu da u mislima pricam sa njim i to je za sad dovoljno.
Meni se dogodilo da sam srela osobu koja mi se u potpunosti dopada, mentalno, fizicki, ali....
Pre nego sto objasnim sta je to -ali- da vam kazem sledece/ zelela sam muskarca koji je pametan, koji ima smisao za humor, koji ima lep osmeh, koji je visok i smedj , sa kojim imam divnu komunikaciju itd.itd. Znam da mu se dopadam, stalno trazi priliku da bude u mojoj blizini. Pazljivo je slusao sve sto sam pricala- koji strani jezik ucim, kakvu muziku volim, kakve knjige volim, itd.osecam vatru u njegovim ocima, zelju...Jako mi je tesko da se kontrlisem u njegovom prisustvu. uspevam nekako Sad se vi pitate u cemu je problem. Paaaa, sve bib bilo ok da on nije mladji od mene puuuuuuuno
Dugo nisam bila svesna da mi je Univerzum poslao muskarca sa zeljenim osobinama, cak i izgledom. Nisam bila precizna u vezi sa godinama, mislila sam da to nije potrebno, kad ono BUM! Uffffffffffffff.........
Pre nego sto objasnim sta je to -ali- da vam kazem sledece/ zelela sam muskarca koji je pametan, koji ima smisao za humor, koji ima lep osmeh, koji je visok i smedj , sa kojim imam divnu komunikaciju itd.itd. Znam da mu se dopadam, stalno trazi priliku da bude u mojoj blizini. Pazljivo je slusao sve sto sam pricala- koji strani jezik ucim, kakvu muziku volim, kakve knjige volim, itd.osecam vatru u njegovim ocima, zelju...Jako mi je tesko da se kontrlisem u njegovom prisustvu. uspevam nekako Sad se vi pitate u cemu je problem. Paaaa, sve bib bilo ok da on nije mladji od mene puuuuuuuno
Dugo nisam bila svesna da mi je Univerzum poslao muskarca sa zeljenim osobinama, cak i izgledom. Nisam bila precizna u vezi sa godinama, mislila sam da to nije potrebno, kad ono BUM! Uffffffffffffff.........