Vizualizacija

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
Sparkly84

Re: Vizualizacija

Post by Sparkly84 »

Preporucujem knjigu "Kreativna vizualizacija" Sakti Gavejn. :)
Mirjana1

Post by Mirjana1 »

Imam pitanje za sve oni koji osjete da treba da odgovore :D

Ovako, kada vizualiziram nešto, npr kada legnem u krevet pustim umirujuću muziku i vidim sebe kako trčim beskrajnim prostranstvima, zamišljam predivnu prirodu, cvijeće vodopade... :veselica: uglavnom, kada tako sebe zamišljam srećnu, bezbrižnu,. slobodnu, uvijek pred sobom ugledam neku prepreku, tipa velikog kamena, ili nekih ljudi koji me vuku ili jednostavno padnem. Znam da sam ja odgovorna za sve to, ali počinje me nervirati :evil:
Je li vam se dešavalo to? Šta bi moglo značiti?

<3 <3 <3 <3
Aurora3

Post by Aurora3 »

Hm, hm. Ako ti se odjednom pojavljuju prepreke, to po meni znaci da ti duboko u sebi vjerujes da sta god radila, tebi nece ici lako, vec ce uvijek iskrsnuti neki problemi. Ako je to kamen, vjerovatno mislis da ce te neka visa sila sprijeciti. Ako te ljudi vuku, znaci da ocekujes da ce te neki ljudi sprijeciti u tvojoj namjeri, ako sama padnes, znaci da ne vjerujes u svoju sposobnost i da smatras da ces sama nesto pogresno uraditi.
Ne znam koliko dugo si u ovome, i koliko si upoznata, ali pocni da radis na promjeni svojih ubjedjenja. Misli da je sve dobro. Da ce sve i u buducnosti biti dobro. Ne znam da li koristis afirmacije, ali pokusaj. Imas na temi ''afirmacije'' o tome, i dosta konkretnih afirmacija, a najbolje bi bilo da napises neke svoje, koje tebi konkretno znace. A sto se tice vizualizacije, ako vec ne mozes da ih radis bez prepreka, ti pocni u svojim vizualizacijama da ih efikasno otklanjas. Skloni kamen, preskoci, ljude odgurni, ustani i nastavi ka cilju. I ne zaboravi da budes srecna. Nadam se da sam ti bar malo pomogla. Naravno ne ustrucavaj se da mi se javis i privatnom porukom ukoliko ti treba jos nesto. :ruzha:
Srećica

Post by Srećica »

Vizualizacije su mnogoo bitne, i bitno je nauciti da zamisljamo pozitivno a ne samo da razmisljamo. Mnogo se trudim u zadnje vreme sto se tice zamisljanja lepih stvari. Sad vec mogu da ocekujem i neke rezultate. Skoro sam zamisljala za ispit i polozila sam ga bas sa tom ocenom koju sam i zelela. Naravno, sve vreme bila sam super raspolozena i uvek mi je raspolozenje bilo pozitivno pa je i to bilo od znacaja za ostvarenje moje zelje. Jos zelja mi se ostvarilon ali eto pomenuh ovu. Vizualizujem i dalje tj. sad jos vise pa se nadam jos vecim uspesima. :veselica: :D
Imam svoju unutrašnju lepotu koja privlači druge!
ajna

Post by ajna »

' ...radi toga treba preobraziti svoju strepnju u praznicno raspolozenje tek kada se zivot prihvati kao praznik, bez obzira na sve- on to postaje i on to zaista i jeste'
Lara
Post Reply