Aha,sad mi je jesanije,ja je koristim u zadnje vrijeme,i uvjek kad imam svadju sa partnerom (a cesto je imamo zbog daljine ) poslije subjektivne opet nadjemo nacin da se pomirimo,e sad je li zbog toga ili je nesto drugo u pitanju....to vec ne znam
Hvala ti !!!
Subjektivna komunikacija
Re: Subjektivna komunikacija
Kada se radi subjektivna,mora li se samo za jednu osobu ili problem ili za vise njih?
Kako god tebi odgovara, iako mislim da je bolje da ideš jednu po jednu osobu... Lakše se skoncentrirati i usmjeriti energiju na jednu stvar, nego na njih deset odjednom.
hahahahah iskrsla situacija....hvala
Ja sam pocela drugi ciklus za bivseg decka. Zelim da se vidimo i kao normalni ljudi pricamo. Mi se nismo culi godinu dana pa verovatno treba vise puta i da radim subjektivnu.Felisiti wrote:Subjektivna komunikacija je odlična kad želiš razrešiti problem sa nekim ili mu želiš nešto reći što ti baš i nije ugodno izgovoriti u stvarnosti.
Meni se javila osoba sa kojom sam htela ponovo uspostaviti kontakt a nismo se čule duuuugoooo, s tim da je ja nisam kontaktirala, sama se pojavila. A razgovor je tekao kao da me je odista čula dok sam sa njom razgovarala subjektivno.
Nije to jedini primer, isprobavala sam je više puta i verujte da radi.
Koliko se ti dugo nisi cula sa to osobom?
Vec tri noci za redom pokusavam ali se uopste ne probudim i tesko zaspim...da li ima veze to zato sto kasno legnem oko 3h ujutru ?
Tri noci sam pokusavala i nikako da se probudim,da li to ima veze sa tim sto lezem mnogo kasno,tipa oko 3h ?
oljabelov mozda treba malo ranije da legnes.
Nisam se dugo javljala, Subjektivna je uspela, za taj moj "nemoguc" slucaj sa bivsim deckom mi je trebalo 2 meseca da se javi. Radila sam mozda 3-4 ciklusa i otpustila jer sam osetila da ne treba vise da je radim. On se sam javio, a mislila sam kako nema sanse jer se god ipo dana nismo culi.
Subjektivna zaista UVEK deluje.
Nisam se dugo javljala, Subjektivna je uspela, za taj moj "nemoguc" slucaj sa bivsim deckom mi je trebalo 2 meseca da se javi. Radila sam mozda 3-4 ciklusa i otpustila jer sam osetila da ne treba vise da je radim. On se sam javio, a mislila sam kako nema sanse jer se god ipo dana nismo culi.
Subjektivna zaista UVEK deluje.
Cula sam za ovu metodu,ali nikako da pocnem da je praktikujem.Vidim da da daje rezultate,pa resih da pocnem da je praktikujem.
Samo me buni kako treba da kazemo,da li kao npr.'Hocu da te vidim, hocu da budem s tobom,hocu da mi sredis da dobijem taj posao!!!'Imam problem posto sam vec u 'stvarnosti 'govorila sta hocu i oni su uvek odgovarali negativno,tako da kad ponovo naredjujem,osecam se bezveze,kao da ih nesto primoravam.Kapiram da od njih zavisi sta ce uraditi,i da samo oni odlucuju,kao i ja.Volela bih da mi neko kaze otprilike sta kaze.Hvala unapred.
Samo me buni kako treba da kazemo,da li kao npr.'Hocu da te vidim, hocu da budem s tobom,hocu da mi sredis da dobijem taj posao!!!'Imam problem posto sam vec u 'stvarnosti 'govorila sta hocu i oni su uvek odgovarali negativno,tako da kad ponovo naredjujem,osecam se bezveze,kao da ih nesto primoravam.Kapiram da od njih zavisi sta ce uraditi,i da samo oni odlucuju,kao i ja.Volela bih da mi neko kaze otprilike sta kaze.Hvala unapred.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Meni je osoba koja je isla na Silva kurs ili sta vec rekla da treba toj osobi da se obracas bas onako kako bi i u oci u oci rekla. U tvom slucaju npr volela bih da mi sredis taj posao pa navedes zasto je dobro za oboje da ti dobijes taj posao.
Ja sam pisala tako ali sam tada osecala taj nedostatak, kad bi napisala zelim to i to. Tako da ja pisem sve u sadasnjem obliku npr drago mi je sto si me zaposlio. Tada mi je veca vibracija. Srecno.
Ja sam pisala tako ali sam tada osecala taj nedostatak, kad bi napisala zelim to i to. Tako da ja pisem sve u sadasnjem obliku npr drago mi je sto si me zaposlio. Tada mi je veca vibracija. Srecno.