Harmonija

Zakon privlačnssti
jovanajovana10

Re: Harmonija

Post by jovanajovana10 »

Ja sam definitivno ovde da se menjam :)
razmisljam o tome da smanjim nikotin ili ga izbacim skoro potpuno ... :)
volim ovako pokretacke teme ako nista drugo na razmisljanje :)

juce sam prvo sanjala da mi neko govori nesto na nemackom , (ostale su mi neke reci u podsvesti ) zapravo radilo se o pusenju :)
onda sam privukla svojim postom razgovor sa osobom kao ja slicnih shvatanja o tome, tako da sam imala razgovor skoro sa samom sobom tj.sa njom.
kupila sam knjigu i prvo otvorila stranicu '' Ako smo robovi nekih navika ,umesto da sami sebe zbog toga optuzujemo, treba da shvatimo da u nasoj svesti postoji potreba za takvim stanjem. inace,navike nebi bilo.''
pa onda
''ovisnici obicno beze od sebe. stetne navike su im potrebne da bi ispunili prazniu u sebi ''
a ja to uzela da citam napolju da bih popila kaficu zapalila cigaru :D

Juce je bio neki cudan dan :))))
cini mi se da jos uvek mozda malo kaznjavam sebe zbog stvari koje su ucinile da zapalim prvu ciragu , a tacno se secam o cemu se tada radilo, krivila sam samu sebe zbog razvoda mojih roditelja (kao i svako ko se u tome nasao :) ), kaznjavala sam samu sebe zbog neslaganja u porodici ... . to je daaaaaaaaavno prevazidjen stvar , a navika je ostala.u sustini bolje je i sto sam tada propusila i ostala normalana, nego da sam se odlucila za nesto mnogo mnogo gore :) tako da mi je drago zbog toga a ne da krivim sebe ni malo.

... volim teme koje podsticu na razmisljaje <3 tek je ovo bio malecni pocetak.

hvala na tome DV , Zdravko , maksimilijan samot :)
svakako ,koristi mi nasa razlicitost da ispitam ciji mi je ugao gledanja ok za moj Ego a ciji da dusu ... (prosle postove je govorio moj ego - izvinjavam se )
svi ste mi super !
volim vas sve razlicite :)

i molim da se oko razlicitosti ne raspravljamo , svako prihvata sebe i zna sta je najbolje za njega u ovom trenutku <3
nema osudjivanja !
:ruzha:
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Zdravko

Re: Harmonija

Post by Zdravko »

Pozdrav...
maksimilijan samot wrote:Interesantno vidjenje naopačke... : )
Ja bih pre rekao "interesantno vidjenje s druge strane..." Kad kazes da je nesto naopacke automatski to dobije negu negativnu konotaciju. Nekako, kada je nesto naopako, istovremeno je i lose, i nije u redu, i nije kako treba, te bi ga trebalo popraviti tj. okrenuti na pravu stranu... Dok, ako kazes s druge strane, nema negativnih prizvuka, jer je normalno da sve ima i drugu stranu...
maksimilijan samot wrote:Patrijarh Paja je jednom rekao: Da je Bog hteo da pušimo imali bi odžak negde na sebi...
Uz svo postovanje pokojnom Patrijarhu; da je Bog hteo da budemo obuceni, rodili bi se sa odelom. Ili bi bar neko koferce izletelo za nama...
maksimilijan samot wrote:Pročitao sam par tvojih postova Zdravko, da si nam živ i zdrav, i da pušiš pušenje još 100 godina u zdravlju i veselju, i u tvojim postovima nazirem da si ti jedna velika nemirna riba grabljivica koja pretražuje more ne bi li pronašla ćošak za sebe... Samo da te obavestim da si u delu mora gde su mirne ribe koje mirno plivaju isijavajući mir i harmoniju,sa radošću u očima koje su uperene gore ka Svetlosti i da svaku novopridošlu ribu gledaju kao na brata ili sestru, videći pre svega u njemu iskru Univerzuma, istu onu koja je stvorila u nama vatru radosti koju isijavamo... Ovo nije običan forum na kom se vataju ribe,čeliči ego i hrani sujeta... Energiju koju pošalješ forumu ćeš primiti nazad ali uvećanu sa 10 puta većom snagom. Pazi se, energija je čudo... Pošalji pozitivnu energiju i spremi se za pozitivni prasak... Kakve su ti misli takav ti je život, pazi na sopstvene misli da te ne sačekaju iza ćoška. : ) Živ, veseo, srećan,zdrav i nasmejan da si nam! : )
Hvala na dobrodoslici, lepim zeljama i savetima...
Dosao sam na forum, ne da hranim sujetu, nego da ucim, da pomocu tog naucenog menjam sebe i svoj zivot. Misljenja sam da na ovom forumu mogu dosta nauciti, mogu biti u kontaktu sa ljudima koji poznaju materiju i koji su voljni pomoci savetima, iskustvom i dobrom voljom.
Ne smatram sebe velikom ribom grabljivicom koja je zalutala u mirne vode, naprotiv mislim da sam mala riba, ali koja se, eto, pracaka na malo neobican nacin, pa valjda time skrene neku negativnu pozornost na sebe... Nije mi ni zelja ni namera, da budem "velika riba grabljivica".
Puno pozdrava i pisimo se...
Post Reply