Moć Kristala

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Post Reply
jaspis

Re: Moć Kristala

Post by jaspis »

Hm, e sad mi ništa nije jasno
Pročitala sam na netu da je ovaj časopis o kojem pričaš Krijesnice počeo izlaziti u rujnu prošle godine i da je nakon nekoliko brojeva prestao :?
E sad nadam se da je ideja ponovno pokrenuta ili sam ja nešto krivo pročitala...
Kakvog je oblika kamenčić, kako izgleda???
Jesi ga već očistila, napunila???
Ići ću sutra pitat na kiosk, za časopis, danas mi je ipak bilo prehladno

I Z P je na djelu naravno, to je baš baš predivno :)
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Tamaris, slažem se, gorski kristal je apsolutno moćan i prekrasan kamen, svatko bi ga trebao imati. Meni jako pomogne kad sam nervozna, a trebam meditirati...doslovno me u par sekundi baci u meditaciju i brige nestanu.
Jaspis, moguće je da je već izlazio, ali vjerojatno ne ovdje kod mene jer bih sigurno ja to već znala :D I piše da je prvi broj, tako da može biti da je već izlazio na drugim mjestima. Ako od toga ima više od godinu dana, sigurna sam da se tada nije prodavao uopće, jer većina ljudi prije 2012. nije ni znalo za kristale... xD Nego..ovaj kvarc nije baš kamenčić, nego pravi kamen, hahaha! Izbrušen je u obliku kugle i prelakiran, i baš prekrasno izgleda, htjela bih ga držati na stolu jer je lijep i kao ukras, ali ne želim da kupi vibracije iz prostora.

Danas sam prvi put meditirala s njim < 3 Srčana čakra me počela škakljati, došlo mi je da vrisnem od smijeha usred meditacije! ^^
jaspis

Post by jaspis »

A gdje živiš Krijesnice ako nije tajna?
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Iz Hrvatske sam, manji gradić blizu Zagreba.
jaspis

Post by jaspis »

Aha, hvala ti, susjeda znači :)
Već sam se bacila u potragu za časopisom, izgleda da nema baš na svakom kiosku... Ali naći ću ja njega :)

Pijete li eliksire od kristala?
Krijesnica

Post by Krijesnica »

jaspis wrote:Pijete li eliksire od kristala?
Ja planiram već neko vrijeme da si napravim eliksir, tražim neke recepte po internetu ali mi je sve nešto sumnjivo... Negdje pročitam da se napravi eliksir u čaši vode i to se onda pije tokom dana, a negdje pak piše da se eliksir još mora dodatno razrijeđivati da nam ne bude previše, pa na kraju ne znam što da radim. Isto mislim da za to treba posebna posuda gdje u sredini ima povišeni dio na koji se stavi kristal, a onda voda teče oko njega i upija minerale. Ni to mi nije jasno, pa mogu ga jednostavno staviti u čašu i ostaviti 24 sata (preko dana treba biti na suncu, preko noći na mjesečini)... Dakle, zna li netko kako to izvesti? :D
jaspis

Post by jaspis »

Koliko ja znam najviše treba paziti koji kristali smiju direktno u vodu a koji ne..
Neki koji su kemijski ovakvi i onakvi ne smiju jer im voda škodi a neki su toksični ako se takva voda pije.
Oni za koje sigurno znam da mogu su npr gorski kristal i ametist.
Ne znam ovo za sunce i mjesec..
Koliko je meni poznato staviš kamen u vodu i to je to, sad jel čaša ili vrč manje bitno pustiš da prenoći i gotovo...
Metoda za ove koji ne smiju u vodu je ta da se stave u jednu posudicu i onda se ta posudica stavi u posudu s vodom...
Dobro je da posuda bude staklena...
Imam jednu knjigu gdje piše to da treba bit na suncu pa da se napravi tinktura pa da se sipa u bočice i miješa s rakijom..
Neki kažu da je ta knjiga smeće e pa sad tko bi više znao...
Ovo da prenoći u vodi samo mi je rekla teta u dućanu gdje se prodaju ti kamenčići, znam ju već godinama tamo radi a i to mi je jednostavnija metoda pa se onda ipak držim toga :)
Brida

Post by Brida »

Pila sam eliksir od ametista.Eliksir sam pravila tako sto uvece potopim kristal u casu kisele vode,mada moze i iz cesme,stavim nesto odozgo na casu,da je pokrijem.Bitno je da stoji 12h,i vise.Mozete ostaviti da stoji i preko dana ako je suncano.Ujutru cim ustanem popijem tu vodu.Trenutno pijem eliksir od roze kvarca.
Od AMETISTA se pravi eliksir koji se koristi protiv migrena, zapaljenja sinusa, hronične i akutne nesanice.
Od CITRINA se pravi eliksir koji se koristi protiv oboljenja jetre, pankreasa, želuca i slezine...
Od RODONITA se pravi eliksir koji je dobar za donji stomaka i za neutralisanje negativnih programa.
Od HELIOTROPA se pravi elksir koji je dobar za otvaranje podsvesti.
Od JANTARA se pravi eliksir koji povoljno utiče na nerve...
Od LAPIS LAZULIJA se pravi eliksir za eliminaciju toksina
Obavezno prvo pogledajte koji kristali mogu da se stave u vodu.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Hvala na pomoći... Već sam prije gledala popise kristala koji su namijenjeni za eliksire, znam da neki sadržavaju teške metale pa ih se ne koristi u tu svrhu. Sviđa mi se uputa koju sam negdje pročitala, da se eliksir radi 24 sata, tako da provede vrijeme na sunčevoj svjetlosti, i potom na mjesečevoj. Mislim da na taj način eliksir prima kozmičku energiju i pojačava svoje djelovanje.

Sanco, dakle nema potrebe da se eliksir razrijedi? Mene je malo uplašilo to upozorenje, ne bih htjela izazvati negativne učinke.

Za što je koristan eliksir od rozenkvarca?
Brida

Post by Brida »

Nista ne razredjujem,stavim u obicnu casu,i popijem.Eliksir od ametista mi je dosta poboljsao imunitet.
Moje misljenje da smiruje, pomaže kod čišćenja nakupljenog besa, srdžbe, ljubomore, strahova. Zamenjuje negativnost s harmonijom. Deluje na rad srca, krvotoka, poboljšava rad bubrega; pomlađuje i regeneriše kožu. Poboljšava cirkulaciju, briše strahove.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
Post Reply