Da li naša imena oblikuju naše živote?

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Primal

Re: Da li naša imena oblikuju naše živote?

Post by Primal »

Moje ime je Dragica, znaci draga, mila, dragocena, staroslovenskog je porekla i prirode planete Venere. :ruzha:
Posmatraj sebe svojim očima - Vina :)

Kada druge oslobodite, i sami postajete slobodni - Maja Popov :)
moj um moj svet

Post by moj um moj svet »

ni ja nevolim moje ime ali ga isto tako postujem.....mislim da svako nosi svoje ime kao neki svoj krst ili znak.
senj03

Post by senj03 »

Pozdrav svima,jako mi se dopala ova tema pa me zanima kako biste protumacili moje ime? Ja sam Sanja:) Neverovatno je to koliko mi se ime uklapa u moju licnost,jesam pravi sanjar,jos sto je najveca fora prezivam se Rajkovic i tako kad napisem svoje ime i prvo slovo svog prezimena dobijem SANJAR :) hehehehe :)
mirapav

Post by mirapav »

Mnogo puta sam u zivotu preispitivala da li su osobe sa istim imenima slicne i da li rade iste stvari u zivotu.
Necete verovati toliko imaju zajednickih osobina da prosto ne mozete verovati.
Pokusajte da uporedjujete osobe koje poznajete i koja imaju ista imena i sami cete se zaprepastiti jer retko kada ima velikih odstupanja mahom su malte ne kao blizanci. :bravo:
Post Reply