Ajde da malo osvježimo ovu temu, Jovana je u temi o čakrama skrenula na aure, pa bismo mogli ovdje nastaviti.
Sretna sam jer u zadnje vrijeme vidim da puno ljudi ima plavu auru...već dugo nisam vidjela neku "bolnu" boju, plava je boja mira, mudrosti, unutarnje ravnoteže. Plava aura je toliko snažna da čak probija odjeću koju osoba nosi. Vidim žutu auru kod onih ljudi koji dobro barataju vanjskim okolnostima, kod onih koji se ne boje izazova, nego ih prihvaćaju i koriste kako bi oblikovali svoj život. Ljudi sa žutom aurom također su veoma intuitivni, jer intuicija dolazi iz trbuha, odakle i potiče žuta boja.
Često se volim zagledati u prirodu i promatrati energiju biljaka... Drveće ima snažan sjaj koji se proteže prema nebu, ptice također ostavljaju zanimljive tragove dok lete
Sad pokušavam pronaći jedan članak koji sam nedavno pročitala, ali ne znam gdje je to bilo...uglavnom znanstvenici su napravili neki novi eksperiment gdje su zatvorili molekulu ljudske DNA u staklenu posudu, toplinski izoliranu. Izložili su je sunčevoj svjetlosti. Dogodilo se to da je molekula DNA počela upijati svjetlost, i istovremeno ju emitirati prema van. Znači, prima energiju i umnožava ju. Zatim su u posudu ubacili molekulu nekog plina koji je razorio DNA. Međutim, iza DNA molekule ostao je energetski trag njezina oblika i strukture. U kratkom vremenskom roku DNA molekula se ponovno počela formirati na istom mjestu gdje je i bila! Zatim su maknuli DNA iz posude. Na tom mjestu i dalje je bio njezin energetski trag, koji je narednih 45min nastavio upijati i emitirati svjetlosnu energiju.
Napokon su naši "suvremeni" znanstvenici objasnili pojam samoiscjeljenja, kao i fenomen da osoba osjeti energije ljudi koje vidi prvi puta u životu.