-AURA-

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Felisiti

Re: -AURA-

Post by Felisiti »

jovanajovana10 wrote:draga Felisiti,delim tvoju srecu!
ne mozes oterati,znam sta govoris.:-):-):-)
ovo je dokaz koliko je vazno da mi ratnici budemo iskreni i otvoreni :-)
Ma Jovanice mila, iskrena sam uvek sa vama, nego ko će pisati u sitna creva šta mu se sve dešava, a nekih stvari ne možeš ni da se setiš jer se saziviš sa njima, iako te najpre čude i osećaš nelagodu, posle se navikneš. Ne bih se ovoga ni setila da nisam pročitala vaše postove.
Šta bih ja bez vas, ni ne treba da pitam, a odgovor je već stigao. :)

A za to oko... sad se moram smejati sama sa sobom, nerviralo me što je jedno, razmišljala sam da su makar dva, mogao bi to biti moj andjeo ili vodič, al što jednoooo?! Nek dođe još jedno oko pa da budem u miru. :lol: :lol:

Pozitiva, uvek da nam ostaneš tako pozitivna, poljupciiiiiii!
Felisiti

Post by Felisiti »

jovanajovana10 wrote: izbacice nas sa sve ocima sa foruma :-D ima samo da "bujimo" jedno u druge i u sebe onda
:-):-):-):-)
:lol: :lol: A bar će onda u nas buljiti po dva oka a ne jedno :D
Joj umreću od smeha, evo prestajem da pišem, odoh spavati da se buljim ponovo sa mojim okom :D :D
Devojke, divne ste, baš vas voliiiimmmmmm!
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

znam o cemu mi govoris ,eto ja, trazila sam po temi aura
a pronasla deseto :-D
sva sreca (dr)Krijesnica je bila ovde inace bih razglabala o boji moje aure
mislila bih da mi se aura razbolela (da ima boginje:-D) tackice :-)
ali moja aura je zdrava
i shvatila sam da ima puno ovde trookih drugara :-D
slazem se da smo svi jako iskreni ovde
i znam osecaj kada ti nesto postane sastavni deo zivota:-) potpuno te razumem :-*:-*:-*:-*
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Hahahahaha a jeste me nasmijale :lol: :lol: djevojke drage, presretna sam što sam vam pomogla i što sam uspjela prenijeti pozitivne vibracije :)

Znači ima nas dosta ovdje koji su počeli buljiti :D no, da, malo smo zastranile s ovom temom...

Vid za aure mi se još malo izoštrio ovih dana, što pripisujem novom kristalu koji mi pravi društvo :) kada sam u djelomično zamračenom okruženju, vidim auru svoje ruke kako seže skoro pola metra dalje...na rubovima ruke je zelena boja, u unutrašnjosti indigo...baš uživam u tome, zemaljske boje su mi malo dosadile, više volim ove duhovne :D tako su neobične, i teško ih je definirati. Kad bih nekome morala pokazati točnu nijansu zelene boje koju vidim, to bi bio malo teži zadatak...to jednostavno nisu boje koje je moguće percipirati fizičkim osjetilima :D
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Ajde da malo osvježimo ovu temu, Jovana je u temi o čakrama skrenula na aure, pa bismo mogli ovdje nastaviti. :)

Sretna sam jer u zadnje vrijeme vidim da puno ljudi ima plavu auru...već dugo nisam vidjela neku "bolnu" boju, plava je boja mira, mudrosti, unutarnje ravnoteže. Plava aura je toliko snažna da čak probija odjeću koju osoba nosi. Vidim žutu auru kod onih ljudi koji dobro barataju vanjskim okolnostima, kod onih koji se ne boje izazova, nego ih prihvaćaju i koriste kako bi oblikovali svoj život. Ljudi sa žutom aurom također su veoma intuitivni, jer intuicija dolazi iz trbuha, odakle i potiče žuta boja.

Često se volim zagledati u prirodu i promatrati energiju biljaka... Drveće ima snažan sjaj koji se proteže prema nebu, ptice također ostavljaju zanimljive tragove dok lete :D

Sad pokušavam pronaći jedan članak koji sam nedavno pročitala, ali ne znam gdje je to bilo...uglavnom znanstvenici su napravili neki novi eksperiment gdje su zatvorili molekulu ljudske DNA u staklenu posudu, toplinski izoliranu. Izložili su je sunčevoj svjetlosti. Dogodilo se to da je molekula DNA počela upijati svjetlost, i istovremeno ju emitirati prema van. Znači, prima energiju i umnožava ju. Zatim su u posudu ubacili molekulu nekog plina koji je razorio DNA. Međutim, iza DNA molekule ostao je energetski trag njezina oblika i strukture. U kratkom vremenskom roku DNA molekula se ponovno počela formirati na istom mjestu gdje je i bila! Zatim su maknuli DNA iz posude. Na tom mjestu i dalje je bio njezin energetski trag, koji je narednih 45min nastavio upijati i emitirati svjetlosnu energiju.

Napokon su naši "suvremeni" znanstvenici objasnili pojam samoiscjeljenja, kao i fenomen da osoba osjeti energije ljudi koje vidi prvi puta u životu. :D
yasmin flower

Post by yasmin flower »

auuu kada je bio poslednji post! Nadam se da ce mi neko odgovoriti...

Pocela sam da poboljsavam periferni vid I kada sebe u ogledalo posmatram u ono "trece" oko malo duze, bljeskaju kao jako svelte linije oko moje glave, oko konture lica itd...na stotinke, samo bljesne...sada, jesam li na dobrom putu? I kako bih jos mogla da vezbam oko da naucim da vidim auru? unapred hvala
Post Reply