Anđeli

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
snezana stranatic

Re: Anđeli

Post by snezana stranatic »

Draga Mina hvala ti sto si nam omogucila da vidimo tvoje slike!Tako su tople,pune ljubavi i energije,a mene licno raduje ako mogu ucestvovati u tvome eksperimentu:)
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

Drage moje, hvala vam na divnim recima.

Nakon objavljivanja ovih slika u jednoj grupi na FB medju mojim prijateljima, ljudi su poceli da narucuju..tako da srecna mogu da objavim da sam prodala vec 3!

Sve koje su se javile, mogu dobiti sliku u sledecih par nedelja. Posto sam ja vas zamolila da ucestvujete u ekperimentu, za vas ce slike naravno biti besplatne.
Moja odluka je ..da od sad..posle jos ovih par slika koje radim kao poklon...ostale prodajem. Ako vi, nakon sto dobijete sliku, pozelite da mi date nesto za uzvrat, ja cu primiti punog srca jer cu znati da je iz ljubavi.

Ovaj izvor novca mi je dosao neocekivano i kao ogromna radost!!! Jer zamislite radosti, ja slikam i totalno uzivam u tome i ljudi kojima radim slike uzivaju u njima i imaju zelju da mi daju nesto za uzvrat. Raj na zemlji!

Evo liste lepotica koje dobijaju sliku:
1. Danijela
2. tamaris
3.aurelia
4. sarah
5. Monja
6.Snezana

Pre nego sto pocnem da slikam vasu sliku, ja cu se javiti, da mi posaljete neku vasu sliku i da malo porazgovaramo na netu...da bih imala prilike da osetim energiju. Ako imate neki veeeliki problem ili tugu trenutno u zivotu, recite mi na vreme...da ne bih "uplivavala" u nesto na sta nisam spremna.

Avantura pocinje!
jelena

Post by jelena »

Jeeee baš se radujem
Danijela
aurelia

Post by aurelia »

JUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIII :D bas sam uzbudjena :D
tamaris

Post by tamaris »

WAU kako dobra vest :)Mina jako se radujem :)E a ja sam bas juce pricala na tu temu kako sve sto radis iz dubine duse,svaka kreacija, svaki hobi u koji uneses celog sebe, u kojem uzivas prevashodno , donosi raznorazne dobrobiti, ovo je tako mocno :)
Monja

Post by Monja »

Image Image

Jedva čekam. Pravi si andjeo :)
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
leci

Post by leci »

Pozdravlja vas sve moj Anđeo!
Image
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

Samo da vam javim da vas nisam zaboravila.
I da podelim sa vama moju radost...imam puno narudzbina za slike, koje se sad prodaju po 37€...da jos uvek ne stizem da sve naslikam.
Tako da cu prvo slikati ljudima koji su narucili.

Ovo je zaista primer inspirisane akcije :=)
Nekoliko mojih slika koje su nastale do sada i sve su vec prodate mozete videti ovde http://www.carobnemisli.com/?page_id=490&preview=true
sarah

Post by sarah »

Divotaaaa :)
Mina divim se tvom jedinstvenom pristupu, mislim da u životu nema ničeg lepšeg nego kad sebe umeš tako kretivno da izraziš...Budiš inspiraciju i podsticaj u nama, Veliko Hvala :D
Monja

Post by Monja »

Bravo Mina :D :D . Tako mi je drago što si uspela, slike su fe-no-me-nalne :)
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Post Reply