Na čemu si zahvalna u ovom momentu???

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
Post Reply
jaspis

Re: Na čemu si zahvalna u ovom momentu???

Post by jaspis »

Zahvalna sam svima koji su ucinili moj dan ovako predivnim...

Najprije ujutro vodila Foksi svoju na kupanje kod jedne cure koja toliko voli zivotinje i toliko uziva u tom sto radi da je to jednostavno gust promatrati..
Eto, upoznala sam jednu vedru veselu i pozitivnu osobu...
Vracam se doma i zaustavi me neki covjek da pomazi foksi i kaze on eto kako nema sad keksica psecih da joj da, ja kazem nema veze i odem..
Hodamo tako Foksy i ja kad eto covjeka trci za nama i vice: stanite staanite, isao sam do svog ureda po kekse za ovu crnu ljepoticu..
I tako, cijelo sam popodne provela s drustvom, sve odreda pozitivni ljudi...
Tako da sam zahvalna na svim tim lijepim stvarima koje su mi se dogodile danas...
Zahvalna sam i na jednoj sansi za posao koja mi se ukazala danas, drzite fige
Zahvalna sam i na trecoj knjizi od abrahama koju cu upravo poceti citati
Zahvalna sam na svim vasim lijepim porukama ovdje
Grlim vas sve i zelim vam laku noc i predivne snove :)
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Case.Closed

Post by Case.Closed »

Zahvalna sam sto sam se danas, nakon par godina, ponovo nasmijala od srca i iz duse!!! Vec sam zaboravila kako to izgleda. Bukvalno sam plakala od smijeha :D Vjerujem da se stvari konacno pocinju mjenjati u moju korist. Doslo mi je da izljubim sebe pa onda citav svijet. I evo ljubim i VASSSSS sve redom i opet ispocetka ;)
jaspis

Post by jaspis »

E pa Case svaka cast, predivno se smijati
Zelim ti sutra jos puuuno vise smijeha, onako da te cak malo zabole trbusni misici...

Ja sam zahvalna na svim vasim lijepim porukama koje su mi danas uljepsale zivot... :)
Idem sad zbilja spavati, vrijeme je
pusaaa svima
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

@Case jako mi je drago da je tako :)
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
najzad

Post by najzad »

I meni je Case jako drago zbog tebe, neka ti se svetlost ne gasi dobri ratnice. :D
Zahvalna sam na danasnjem predivnom danu provedenom u zooloskom vrtu gde sam imala priliku zajedno sa sinom da uzivam medju predivnim zivotinjama, izmedju ostalog i videvsi novorodjeno slonce sa majkom,sto je inace retkost.Suncano prolecno vreme prepuno svojevrsnih dozivljaja dalo je poseban pecat celoj atmosferi.
Sve vas ljubim.
Case.Closed

Post by Case.Closed »

Ma, meni je drago i zahvalna sto sam srela ovoliko pozitivnih i dragih ljudi na jednom mjestu ;) Divni ste :D
Član 257

Post by Član 257 »

Ja sam danas posebno zahvalna što postoje ljudi koji žele da čiste grad i da rade u komunalnom. Ja sam njima prezahvalna na tome što rade jer smatram da rade jedan od najvažnijih poslova na svetu. Kod nas to većinom rade Romi i zahvalna sam im od srca!!!!!!!!!!
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Član 257 wrote:Ja sam danas posebno zahvalna što postoje ljudi koji žele da čiste grad i da rade u komunalnom. Ja sam njima prezahvalna na tome što rade jer smatram da rade jedan od najvažnijih poslova na svetu. Kod nas to većinom rade Romi i zahvalna sam im od srca!!!!!!!!!!
Ovo je predivno.

Zahvalna sam na miru i ravnoteži koje osjećam i tome što sam uspjela pobijediti nesanicu.
Case.Closed

Post by Case.Closed »

Zahvalna sam... Zahvalna sam.... Maaaaaaaaaaaaa....

Kazu da su TETKE najlikovi u kompletnoj familiji! Zahvalna sam sto sam po 4. jubilarni put postala najlik familije i to zbog jednog malog frajera koji se zove NIKOLA! Nikola, ljubi te TETKA! Dobro nam dosao :*

Super tetka iz druge galaksije :D
Član 257

Post by Član 257 »

Čestitam tetka!!! :)
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Post Reply