Moram da se nadovezem na ove vase price sa jednom svojom. Prvo da kazem da sam pocetnik u svemu ovome ali ucim svakim danom po nesto. Elem, u tim nekim svojim privlacenjima i afirmacijama, pade mi na um: Vidis ne bi mi bilo na odmet i da upoznam konacno momka, decka koji ce biti onaj "pravi". I pocnem polako (obicno na putu do posla) te kosa ovako, te visina ovako, te osmijeh ovako... i pocnem da se odusevljavam . Znate ono ushicenje. I tako dan za danom, cak i navece kad pokusam da meditiram u mislima mi se pojavi bas taj ... ja presrecna. Pocnem da mu dodajem raznorazne osobine, te i on je solo isto izasao iz neke veze koja ga je razocarala bla bla bla. Ma, puslica, nema dalje

Onda pocnem da povezujem sa nekim segmentima koje sam procitala ovdje na ovom forumu i u onoj knjizi Trazi i dobices. Sudeci po svemu sto procitah i kako ja sklopih tu svoju "teoriju", frajer je na putu ka meni

Cak sam se u jednom momentu cujem razum koji vristi: Pobogu, Case, ti si se zaljubila u lika koji ne postoji!!!

Naravno u skladu sa svojom prirodom cusnula sam ga sa strane: Ne progovaraj!

Pa, ako nista drugo bar je osjecaj fantastican
P.S. Cak je i malo mladji od mene (ma ne smeta ljubav ne gleda u licnu kartu) tako da ako se ne pojavi prebicu ga kao macku