Re: PITANJA ZA VINU I IVANA :)

lidijaaa

Re: Re: PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 24. Novembar 2012

Post by lidijaaa »

Pozz svima posebno Vini i Ivanu :D
U velikoom sam prooblemuu..imam vozacki ispit za 2 dana e sad bi me interesovalo kako sebe mentalno da ubedim da cu da polozim -koje afirmacije da koristim ? ucila jesam ali ne dovoljno, a malo vremena mi je ostalo da predjem sva pitanja , pa hocu li da vizueliziram kako su mi na ispitu ona pitanja koja znam ili sta :( ?
Molim za pomoc ??? svako ko misli da zna kako- nek da mi pomogne bicu mu vecno zahvalna :(
Hitno jeee!!!
hwala :)
Krijesnica

Re: PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 24. Novembar 2012.

Post by Krijesnica »

Trenutno nemam pitanja, ali samo želim pohvaliti Vinu što odvaja toliko vremena da pomogne Ratnicima i što širi toliko pozitivne energije... Ovaj forum ima divnu vibraciju i meni mnogo pomaže da i sama postignem višu vibraciju i osjetim ljubav oko sebe.

Divni ste :*
kalina

Post by kalina »

Da li je moguce da se upisemo na drzavnom fakultetu, ukoliko nismo imali dobar uspeh u skoli
(dobar, vrlodobar)-ako dovljno snazno vizuelizujemo ishod toga..?
Pored toga sto je taj smer jako trazen,od strane odlicnih ucenika

..
123

Post by 123 »

Veliki Pozdrav :)
Pitanje bi glasilo: Da li mi svojim mislima mozemo privuci to da ostanemo u inostranstvo , svi znate kako je losa materjalna situacija u Srbiji, koliko ima nezaposlenih..bedne plate, ma sveee...e sad kako bi mi mogli pomoci da nekako vizueliziram too kakva ideja bi mogla da upali?
“Moja podsvest pronalazi puteve za realizaciju mojih zelja i od ovog trenutka one se materijalizuju u stvarnosti,onim redosledom koji je najbolji za mene”

http://www.youtube.com/watch?v=H9y53tm5l1s
jaspis

Post by jaspis »

Pozdrav Vini i Ivanu
evo imam jedno pitanje, nadam se da cu ga prafilno formulirati
Interesira me da li mi "dovlacimo" neke stvari sa sobom u ovaj zivot, pri tome mislim na neke okolnosti koje dobijemo rodenjem, znaci da li je to nesto sto smo privukli prije dolaska ovdje nesto sto smo zeljeli pa samim tim to i dobili ili je to rezultat zelja nasih roditelja i okoline?
Procitala sam u zakonu privlacnosti nesto vezano uz djecu i utjecaj roditelja na njih ali mi ipak to do kraja nije jasno.
Pitam jer vjerujem u Z P i zelim si razjasniti nekke stvari jer znam da taj zakon funkcionira bez greske...

Kao sto sam vec negdje napisala slijepa sam, rodena ranije pa me zeznuli u inkubatoru...

E sad, bila sam premala da bi to zeljela
Bila sam zeljeno dijete pa smatram da ni moji bas tako nesto nisu htjeli
S druge strane znam da je mojim roditeljima dosta tesko bilo imati djecu, napatili su se, prosli sve i svasta...
E sad iako sam bila zeljena da li je mogao njihov strah zbog prethodnih ruznih iskustava biti uzrok toga sto se meni dogodilo...
Znaci rodena sam ranije, bila sam u inkubatoru, mozda su za to bile povezane neke predrasude o kojima su oni mogli razmisljati???
Ili sam jednostavno ja prije ovog zivota odabrala da cu biti bas takva i takva svojevoljno kako bih kroz to iskustvo nesto naucila i kako bi dozivljavala svijet oko sebe na malo drugaciji nacin od vecine ljudi.?

Nadalje 91. kad je bio rat morala sam napustiti s obitelji svoj dom, naravno niti to nisam zeljela a nisu niti moji roditelji niti hrpa nasih susjeda, razumljivo je da je suludo tako nesto zeljeti...
Pitam se sto je bio uzrok toga, da li stanje cijele zajednice u tom trenu, ili strah, ili nesto trece???
Znaci svi smo u paketu odjednom dobili nesto sto bar svjesno nismo zeljeli a i za to treba postojati nekakav uzrok...
Osobno mislim da je to taj strah koji se uvukao u ljude pa su svi ocekivali da ce se dogoditi nesto lose pa se tako i dogodilo ali ipak eto, pitam pametnije od sebe da provjerim...
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
pozitiva

Post by pozitiva »

lidijaaa wrote:Pozz svima posebno Vini i Ivanu :D
U velikoom sam prooblemuu..imam vozacki ispit za 2 dana e sad bi me interesovalo kako sebe mentalno da ubedim da cu da polozim -koje afirmacije da koristim ? ucila jesam ali ne dovoljno, a malo vremena mi je ostalo da predjem sva pitanja , pa hocu li da vizueliziram kako su mi na ispitu ona pitanja koja znam ili sta :( ?
Molim za pomoc ??? svako ko misli da zna kako- nek da mi pomogne bicu mu vecno zahvalna :(
Hitno jeee!!!
hwala :)
kalina wrote:Da li je moguce da se upisemo na drzavnom fakultetu, ukoliko nismo imali dobar uspeh u skoli
(dobar, vrlodobar)-ako dovljno snazno vizuelizujemo ishod toga..?
Pored toga sto je taj smer jako trazen,od strane odlicnih ucenika
123 wrote:Veliki Pozdrav :)
Pitanje bi glasilo: Da li mi svojim mislima mozemo privuci to da ostanemo u inostranstvo , svi znate kako je losa materjalna situacija u Srbiji, koliko ima nezaposlenih..bedne plate, ma sveee...e sad kako bi mi mogli pomoci da nekako vizueliziram too kakva ideja bi mogla da upali?
Dragi moji Ni Vina, Ni Ivan Ni ja ni bilo ko Vam ne mogu reci instant resenja
ne desavaju se promene sutra
Ono sto ja vidim ovde je samo Vasa ali samo Vasa nesigurnost
VERUJTE SEBI
VERUJTE SVEMU STO RADITE
VERUJTE UNIVERZUMU
kAD SAM JA ISLA NA ISPIT JA SAM GOVORILA:
SVE JE U SAVRSENOM REDU
jA ZNAM, JA SAM NAUCILA, JA POLAZEM ISPIT SA OCENOM KOJU ZASLUZUJEM ZA SVOJ TRUD
JA ZNAM DA SAM URADILA DO ISPITA NAJBOLJE STO SAM UMELA I MOGLA

Niko Vam ne moze reci da li vi mozete da se upisete negde, da uradite nesto do Vas samih
dzaba Vam i afirmacije i vizualizacije ako Vi ne verujete u njih
JA SE SAD UPISUJEM NA TAJ I TAJ FAKULTET - nebitan je prosek, sta ljudi pricaju, ko ce se sigurno upisati ko nece
U OVOME SVEMU BITNI STE VI I VASE MILJENJE I VEROVANJE U SEBE, U TO STO RADITE, U SITUACIJU

Dalje, ja recimo ne zelim da zivim u inostranstvu ali zelim ovde da ostvarim sebi i bliznjima lep zivot i da jednog dana imam svoju kucu
Ja verujem u to i nikoga ne pitam hocu li ja jednog dana imati kuci
ko to zna
Znam ja jer verujem u to
i radim afirmacije i vizualizacije za to
samo sto ne ocekujem da cu sutra iamti kucu
vec znam da cu je imati kad za to bude vreme
i ako padnete ispit- tako treba da bude
ako ne odete ili odete u inostranstvo tako treba da bude
sto pre shvatite poredak stvari svemanje ce te postavljati ovakvu vrstu pitanja
I GENERALNO KAO ZAKLJUCAK VERUJTE SEBI, SVOJIM ODLUKAMA, VOLITE I CENITE SEBE OSTALO CE VEC DOCI SAMO OD SEBE!!!!!!!!!
I JASPIS FENOMENALNO PITANJE!!!!
kalina

Post by kalina »

Hwala na odg Pozitiva..Znaci samo da verujem u sebe i da svakog dana zamisljam ispunjenje toga cilja (ubedjujem sebe) to je to ok....
Ono sto u zadnje vreme primecujem ai osecam je da Vina gubi energiju, vise nema one pozitive kao na pocetku, postala je malo vise ozbiljnija nedostaje mi njen osmeh koji jos dodatnije ubedjuje ...I zato plizz Vina malo vise kezenjaa, spontanosti, - :D Hocu Staru VInuuuuuu!!!! :***odgledaj one na pocetku i sada ove i videces razliku.. :D (nadam se da ne gresim ) :D
pozitiva

Post by pozitiva »

Nema na cemu draga Kalina :P :P :P :P :P
od kako sam ovde, zaista se predivno osecam jer to mogu da podelim sa Vama
E sad
draga moja
nista ne moze da se stvori sad i odmah
ono sto zelim reci je
Moramo da shvatimo da sve stvari sto se desavaju desavaju se ZATO STO TAKO TREBA!
Cak i kad mislimo onu varijantu - joj cime sam ja to zasluzila/o... cak i kada se desavaju "negativne" stvari cak i tad Univerzum nam salje zadatak koji treba da nas upozori da nesto nije u redu
I ono najvaznije - RECI SEBI DOBRO JE STO JE TAKO ISPALO
POMISLITE - MOGLO JE GORE!!!
primera radi - autobus u koji ste danas usli umalo da je zgazio macku koja je istrcala na put a da sover nije bio u potpunosti predan i posteno radio na svom poslu (recimo mogao je sa nekim da prica...i da ne obrati paznju na macku..), dakle taj autobus je skrenuo zbog te macKe na trotoar gde nije u tom momentu bilo pesaka a da je bilo.... itd itd prica moze ici u nedogled.... samo reci ju dobro je, moglo je biti i gore
Recimo primera.. danas je momak pao na vozackom ispitu i potpuno je skrhan a umesto da zahvali, on je skrhan i ne znajuci pri tome da je polozio, morao bi da ostavi svoju bolesnu majku i ode u inostranstvo...ili da je polozio tata bi mu kupio novi auto i on kako nije spreman i dovoljno odrastao i ozbiljan za voznju on bi napravio neki prekrsaj koji bi nekog kotao zivota... to su primeri sbb kbb sta bi baba da je bila deda
a to ne volim
dakle, ako se u zivotu desava nesto za sta mi smatramo da nije bas trebalo, e pa dragi moji , bas treba tako!
kada sam se upisivala na fax, bilo je ili filozofija ili za vaspitacicu, ja sam ipak izabrala filozofiju jer tako treba
cini mi se da je bilo drugacije da ne bi bila ovako srecna!
ako se neko ne upise na ovaj ili onaj fax, mozda mu zivot salje da treba mozda da ide da radi godinu dana, zaradi i onda upise recimo neki fax u inostranstvu, ili na radu tao negde za tih godinu dana upozna svog zivotnog saputnika, proputuje svet sa tom osobom, i kad se vrati, potpuno odmorna , nova osoba upise fax i zavrsi a tri godine, umesto za 4 sa ocenam 10...
imam prijateljicu koja je dva faxa napustila... udala se srecno, rodila dvoje dece, kada su ta deca stasala da vec mogu da brinu o sebi, iako jos skolarci ona je upisala knjizevnost,zavrsila sa desatkama, u roku(pored dvoje dece) i sad radi drzavni posao :)
ZNAJTE SVE IMA SVOJE MESTO, U SVAKOM MOMENTU KADA SE NESTO DESAVA DESAVA SE S NEKIM DOBRIM RAZLOGOM S POZITIVNIM ISHODOM, CAK I AKO VI SAD NE VIDITE MOZDA TRENUTNO TO !!!!!!!!!
sto pre ovo shvatimo pre cemo postati srecniji!!!
A sto se tice Vine, ja to nisam primetila, a ako je i tako... mogu da je razumem,
znas li koliko ima ljudi koji recimo pogledaju film Tajne i onda smaraju Vinu da im pomogne da sa ciri bu ciri ba dobiju nesto, sta god, auto, posao, idealnog partnera ili bilion gluposti....
Ni Vina ni Ivan, ni bilo ko od nas nije madjionicar!!!!
Rad na sebi je konstantan, kontinuiran i ne zavrsava se nikada!!!!!
Napredovanje je vecno i pre nas u ovom zivotu i posle nas!!!!
Samo rad na sebi!!!!
Ljubim vas sve i volim! :P :P :P :P :P

* I IZVINI VINA STO JA ODGOVARAM, AL NEKAKO ZNAM DA MORAM!
AKO NESTO IMAS DA DODAS RECI
AKO TI SMETA DA ODGOVARAM SAMO RECI
PROSTO, VOLIM DA POMOGNEM I IZVINI !
:P :P :P :P :P :P :P
123

Post by 123 »

Kako mogu ubediti i pomoci svojoj majci kojoj je zdravlje jako lose da razmislja pozitivno i pomogne sebi?
“Moja podsvest pronalazi puteve za realizaciju mojih zelja i od ovog trenutka one se materijalizuju u stvarnosti,onim redosledom koji je najbolji za mene”

http://www.youtube.com/watch?v=H9y53tm5l1s
pozitiva

Post by pozitiva »

123 wrote:Kako mogu ubediti i pomoci svojoj majci kojoj je zdravlje jako lose da razmislja pozitivno i pomogne sebi?
joj to je bas delikatno, i ja imam tu dilemu...
moja mama koja svaki dan jos vise narusava svoje ionako krhko zdravlje svojim negativnim mislima
ono sto znam i za cim idem je da onome ko ne zeli ne mozemo pomoci, ali u pitanju je moja majka... pa sam pre dve nedelje i mami i tati ispisala 5 Reiki principa i zamolila ih da ponavljaju i ujutru i uvece, ne obajasnjavajuci mnogo, zasto i kako
samo sam im rekla da imaju dve opcije kad ustanu ujutru
da biraju da budu srecni ili nesrecni
ako izaberu da ustanu i ostan srecni da ponavljaju te recenice, bez obzira da li veruju ili ne u njih
i
posle dve nedelje desava se ono sto sam znala da se mora desiti kad priljucis svoje misli na pozitivno polje u svemiru , u Univerzumu
kada se cujem ujurtru sa mamom ona se vise ne zali i ne kuka vec kaze da je dobro, ona se zaista i bolje oseca

samo pozitivne misli
kratko, precizno i jasno
pomoc sebi i drugima
vrlo je jednostavno :D :D :D :D :D :D
Locked