Pozdrav našem THE BEST timu Vini i Ivanu na toliko ste pitanja vec odgovorili da vise neznam sta bih vas pitala ali ipak imam jedno pitanjce to mi onako usputno "uletilo" koliko je vama trebalo vremena da svoj mozak i sebe uvjerite da je to bas tako?Jeste li puno puta odustajali ili vam je to išlo onako kao podmazano to bi bilo to odprilike,...
mah mah iz hrvatske i svako dobro....
Re: PITANJA ZA VINU I IVANA :)
Re: PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 17. Novembar 2012.
Pozdrav.
Šta znači Spoygg??
Šta znači Spoygg??
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Pozdrav Ratnici Svetlosti
Preslatki ste mi
Zanima me zasto ime "hatsepsuta" sta to znaci?,"slucajno" sam naletela na video:
http://www.youtube.com/watch?v=IQbeOvuw ... ature=plcp
prelepo, odusevljena sam ovim mestom
Preslatki ste mi
Zanima me zasto ime "hatsepsuta" sta to znaci?,"slucajno" sam naletela na video:
http://www.youtube.com/watch?v=IQbeOvuw ... ature=plcp
prelepo, odusevljena sam ovim mestom
veliki pozdrav vam želi nikola s Raba i sve najbolje također svima na ovom putu koji nas vodi i neka nam bude najjače! ako može jedno pitanje kako fokusirati sam sebe na zadani zadatak i prisilit sebe na izvršenje zadaća jer brzo odustajem ¨! imam osjećaj da se bojim onoga šta me čeka nakon toga strah me je uspjeha !
hvala unaprijed na odgovoru
hvala unaprijed na odgovoru
Pozz jos jednom
Zanima me kako mogu povratiti svoje samopouzdanje, ranije sam verovala u sebe i sve mi je izgledalo jednostavno al sad odkada sam popustila u skoli i prepustila se "dobrom"drustvu sve mi je krenulo niz brdo... Osecam da pocinjem da gubim svoje ja, i da vise nemam kontrolu nad onim sto mi se dogadja..
Nemogu da vam opisem stanje u kojem se trenutno nalazim..Na stvari gledam mnogo drugacije nego pre, jednostavno sam poprimila tu njihovu negativnu energiju a sto je najgore nakon nekog vremena sam uvidela i da je to njihovo ponasanje preslo na mene..da sam postala sebicnija, okrutnija, sve suprotno od onog sto sam bila..
Zelim da se sklonim od tog kruga "prijatelja" i da mislim pozitivnije i da popravim svoje stanje..i taman kad odlucim da se promenim sa jedne strane bojim se pada a sa druge "strah" me od uspeha.
A za ovo strah od uspeha mislim da je zbog osudjivanja meni dragih osoba,okoline,zbog nekih mojih ispada, promasaja sta vec..?
Hwala
Zanima me kako mogu povratiti svoje samopouzdanje, ranije sam verovala u sebe i sve mi je izgledalo jednostavno al sad odkada sam popustila u skoli i prepustila se "dobrom"drustvu sve mi je krenulo niz brdo... Osecam da pocinjem da gubim svoje ja, i da vise nemam kontrolu nad onim sto mi se dogadja..
Nemogu da vam opisem stanje u kojem se trenutno nalazim..Na stvari gledam mnogo drugacije nego pre, jednostavno sam poprimila tu njihovu negativnu energiju a sto je najgore nakon nekog vremena sam uvidela i da je to njihovo ponasanje preslo na mene..da sam postala sebicnija, okrutnija, sve suprotno od onog sto sam bila..
Zelim da se sklonim od tog kruga "prijatelja" i da mislim pozitivnije i da popravim svoje stanje..i taman kad odlucim da se promenim sa jedne strane bojim se pada a sa druge "strah" me od uspeha.
A za ovo strah od uspeha mislim da je zbog osudjivanja meni dragih osoba,okoline,zbog nekih mojih ispada, promasaja sta vec..?
Hwala
Pozdrav dragi ratnici svetlosti
Pitanje
Sta da radim kada moj suprug ismijava zakon privlacenja? Tesko je ziveti sa nekim ko za sve krivi zemlju u koju se nalazimo, ne veruje u pozitvnu energiju, gleda dnevnik, politicke emisije i sl?
Pitanje
Sta da radim kada moj suprug ismijava zakon privlacenja? Tesko je ziveti sa nekim ko za sve krivi zemlju u koju se nalazimo, ne veruje u pozitvnu energiju, gleda dnevnik, politicke emisije i sl?
Re: Re: PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 17. Novembar 2012
kako pravi frizuru ova devojka sa klipova svidja mi se ,jel sama ili ide kod frizera .. pozdrav
Pozdrav svima!
Hvala vam što odvajate vaše vreme za odgovore na naša pitanja.
Pozz!
Hvala vam što odvajate vaše vreme za odgovore na naša pitanja.
Pozz!
Last edited by John Work on 20 Dec 2012, 19:35, edited 1 time in total.
Uh Nikola,Lidija... kada čujem reč "strah" odmah se izgubim, mene je strah, ali bukvalno od svega, upropastio, u stvari moje negativne misli, zbog strahova, fobija anksioznosti... ne živim, ja preživljava, ne izlazim iz kuće više od desetak godina, ovo je užas. Dok ste još mladi izborite se sa strahom, kažem vam iz mog iskustva ne dozvolite da vam strah i negativne misli upropaste život. Pozdrav i sve najbolje
-
Re: PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 24. Novembar 2012.
Zasto vas nema kao pre? Vina, tvoji videi mnogo fale, nekada si ih stavljala minimum jednom nedeljno, a ponekad i vise videa u jednoj nedelji, bas mi je krvio zbog toga sto vas nema:( Nedostajete! Nadam se da je sve ok kod vas. Puno pozdrava!!!!!