Jos uvijek radim na svome uspjehu, a ljubavlju sam uvijek bila okruzena. To je valjda privilegija prvo rodjenog djeteta u uzoj familiji
Od kud ja u Americi? Da ne pisem cijelu svoju zivotnu istoriju, od '92 zivim u inostranstvu. Prvo sam zivila u Svajcarskoj, pa sam onda dosla u Ameriku, jer se moji nisu zeljeli vratiti u BiH. Tako sam sa 16 godina stigla do Amerike. To nije bio moj izbor - moje srce jos uvijek zivi u Evropi
Svojim poslom se bavim iz velike ljubavi prema ljudima (Ne, nisam doktor. Bavim se finansijama. T.j. pomazem ljudima da imaju bolju i sigurniju buducnost.)
Predivno je zaradjivati novac baveci se onim sto volim.
Sto se tice ljubavi, uvijek sam je osjecala u svome zivotu. Mislim da je pitanje bilo o "Ljubavi moga zivota". Covjeka svoga zivota jos nisam srela. Znam da postoji, znam da negdje u blizini dise, jer ga osjecam. Kad se sretnemo, to ce biti predivan osjecaj. Sigurno cu misliti da niko na svijetu nema vise ljubavi, boljeg i obzirnijeg zivotnog saputnika od mene
(Pocela sam sanjati.... kad razmisljam o njemu, odlutaju mi misli van vremena i prostora i osjecam cistu ljubav)