Rekla bih da je maca tačno znala šta trazi, samo je čekala da se setiš gde je taj Gorski kristal i da joj ga ustupiš, kako bi otpočela svoju terapiju hihihi
Mogu mislit kakav prizor, a i mace su posebna stvorenjca kojima se svakodnevno divim. Kad bi one progovorile... Napiši ako stigneš kako se odvija terapija i da li je ozdravila maci.
Hvala puno puno Krijesnice na otkriću ,,Čakra narukvice,,. Sad sam se već jako zainteresovala. Stim da mislim da je u mojoj drugačija kombinacija kamenčića, ( 2 su svetlo narandzasta, 1 zelen, 2 svetlo ljubicasta, 1 providno beli i 1 mlečno beli) pa se nadam da se rade u više kombinacija.
Moć Kristala
Re: Moć Kristala
A moguće je da je malo drugačija, ovi kristalići koje sam navela su ajmo reći oni osnovni, koji imaju najjači utjecaj na čakre. Naravno da ima i onih koji ih mogu zamijeniti. Ako želiš, možeš uslikati i postaviti sliku pa da prodiskutiramo, živo me zanima kakva je narukvica
Maca je još uvijek malo nemirna, ali danas popodne je utonula u san u roku od par minuta, i sat vremena je spavala na kristalu. Kasnije sam ga nanovo napunila, pa ću joj sutra opet ponuditi terapiju. Imam dojam da joj je baš godilo, djelovala je nekako spokojno < 3
Jaspis, mislim da životinje mogu piti eliksire, čak štoviše, za njih je to puno prirodnije nego voda iz cijevi. Životinje su osjetljive pa će vjerojatno odbiti eliksir ako im vibracija ne odgovara. Pokušaj pa javi rezultate
Maca je još uvijek malo nemirna, ali danas popodne je utonula u san u roku od par minuta, i sat vremena je spavala na kristalu. Kasnije sam ga nanovo napunila, pa ću joj sutra opet ponuditi terapiju. Imam dojam da joj je baš godilo, djelovala je nekako spokojno < 3
Jaspis, mislim da životinje mogu piti eliksire, čak štoviše, za njih je to puno prirodnije nego voda iz cijevi. Životinje su osjetljive pa će vjerojatno odbiti eliksir ako im vibracija ne odgovara. Pokušaj pa javi rezultate
Evo samo da javim da je maca u potpunosti "došla k sebi", terapija više nije bila potrebna. Ali znam kako ću je smiriti ubuduće!
Krijesnice odlicno za macu, ma zivotinje su pametne, znaju sto im i kad im treba...
Reci jesi li kupila drugi broj onog casopisa?
Ja cu danas napokon dobiti svoj ruzicasti kvarc jejeee...
Ako sam dobro shvatila kako pise u drugom bi broju trebao biti crveni jaspis???
Mmmmmm, jejejeee XD
Reci jesi li kupila drugi broj onog casopisa?
Ja cu danas napokon dobiti svoj ruzicasti kvarc jejeee...
Ako sam dobro shvatila kako pise u drugom bi broju trebao biti crveni jaspis???
Mmmmmm, jejejeee XD
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Drugi broj još nije izašao koliko sam skužila, svaku večer se vrti reklama na TV-u i još uvijek reklamiraju kvarc. Ma čim vidim da je novi izašao, trčim na kiosk!
Da, u idućem broju će biti jaspis u obliku piramide, jedva čekam!! Uvijek sam htjela imati kristal kao piramidu jer sam oblik piramide ima veliku sposobnost prikupljanja i odašiljanja energije.... Ufff, kakvo će to energiziranje biti kad stigne jaspis!
Jutros sam opet meditirala s rozenkvarcom (piše da treba jednom na tjedan) i usred meditacije sam svjedočila jednoj sceni iz prošlosti, i baš mi je bilo onako nelagodno oko srca. Zahvaljujem se rozenkvarcu jer mi je ukazao na stvar koju bih trebala oprostiti! < 3
Da, u idućem broju će biti jaspis u obliku piramide, jedva čekam!! Uvijek sam htjela imati kristal kao piramidu jer sam oblik piramide ima veliku sposobnost prikupljanja i odašiljanja energije.... Ufff, kakvo će to energiziranje biti kad stigne jaspis!
Jutros sam opet meditirala s rozenkvarcom (piše da treba jednom na tjedan) i usred meditacije sam svjedočila jednoj sceni iz prošlosti, i baš mi je bilo onako nelagodno oko srca. Zahvaljujem se rozenkvarcu jer mi je ukazao na stvar koju bih trebala oprostiti! < 3
Ja sam kao što već i ptice na grani znaju jučer dobila svoj ružičasti kvarc
Očišćen je i napunjen reikijem i predivan je...
Malo sam ga jučer držala ali sam bila u društvu cijelo vrijeme pa mu se baš i nisam mogla posvetiti u potpunosti...
Onda kad sam išla na spavanje počela sam se vrtit po krevetu pa mi počele padat na pamet neke emotivno negativne scene iz prošlosti i počela sam osjećati baš tjeskobu neku i nemir...
Onda sam se sjetila kvarca uzela ga i stavila na srčanu čakru i zaspala kao beba u roku od odmah
Naravno pošto je u obliku kugle da se otkotrljao u nekom trenu tijekom noći ali ujutro je bio samnom u krevetu i tako sam eto s njim započela ovaj dan sretna i vesela...
I lijepo sam sanjala noćas, možda je on doprinjeo tome tko zna?
Piramida jaspis kažeš? Uhhhh, jedva čekam, tražila i ja jučer popodne časopis al ga nije bilo, pitala sam samo na jednom kiosku, danas ću ponovo u grad pa usput imam hodočašće po kioscima, ah, ako je tjednik trebao bi izać joj
Očišćen je i napunjen reikijem i predivan je...
Malo sam ga jučer držala ali sam bila u društvu cijelo vrijeme pa mu se baš i nisam mogla posvetiti u potpunosti...
Onda kad sam išla na spavanje počela sam se vrtit po krevetu pa mi počele padat na pamet neke emotivno negativne scene iz prošlosti i počela sam osjećati baš tjeskobu neku i nemir...
Onda sam se sjetila kvarca uzela ga i stavila na srčanu čakru i zaspala kao beba u roku od odmah
Naravno pošto je u obliku kugle da se otkotrljao u nekom trenu tijekom noći ali ujutro je bio samnom u krevetu i tako sam eto s njim započela ovaj dan sretna i vesela...
I lijepo sam sanjala noćas, možda je on doprinjeo tome tko zna?
Piramida jaspis kažeš? Uhhhh, jedva čekam, tražila i ja jučer popodne časopis al ga nije bilo, pitala sam samo na jednom kiosku, danas ću ponovo u grad pa usput imam hodočašće po kioscima, ah, ako je tjednik trebao bi izać joj
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Nije tjednik, mjesečnik je
Piše da rozenkvarc utječe i na snove, tako da mislim da svoj miran san možeš njemu zahvaliti, hehe Ja sam oduševljena tim kristalom, baš se osjeti njegova vibracija, u trenu te može umiriti i učiniti da se bolje osjećaš.
Sličan utjecaj ima i moj mali kamenčić krizokole... Njega sam znala nositi kad bih npr. išla kod zubara (jer sam se jako bojala), stavila bih ga u džep i uopće mi nije bio problem sjediti u čekaonici i znati da sam ja sljedeća. Osjećala sam nervozu ali sam ju uspjela držati pod kontrolom, još kad sam ušla unutra tako sam veselo popričala sa zubaricom, otvoreno joj rekla da se bojim boli i ona mi je odmah rekla da će mi odsad davati anesteziju svaki put kad dođem popravljati zub Od tada pičim u ordinaciju bez problema!
Piše da rozenkvarc utječe i na snove, tako da mislim da svoj miran san možeš njemu zahvaliti, hehe Ja sam oduševljena tim kristalom, baš se osjeti njegova vibracija, u trenu te može umiriti i učiniti da se bolje osjećaš.
Sličan utjecaj ima i moj mali kamenčić krizokole... Njega sam znala nositi kad bih npr. išla kod zubara (jer sam se jako bojala), stavila bih ga u džep i uopće mi nije bio problem sjediti u čekaonici i znati da sam ja sljedeća. Osjećala sam nervozu ali sam ju uspjela držati pod kontrolom, još kad sam ušla unutra tako sam veselo popričala sa zubaricom, otvoreno joj rekla da se bojim boli i ona mi je odmah rekla da će mi odsad davati anesteziju svaki put kad dođem popravljati zub Od tada pičim u ordinaciju bez problema!
Kako ide s eliksirima, ja lijena, nikako da počnem
Joooj ja sam to totalno smetnula s uma... xD Već sam imala namjeru otići kupiti vodu iz dućana, jer se izgleda eliksir ne može praviti u vodi iz cijevi. I svaki put kad se nađem u trgovini, zaboravim uzeti flašicu Jane, ne znam kako mi to promakne uvijek Ako se uspijem sjetiti, definitivno ću raditi s rozenkvarcom, baš bih htjela malo te umirujuće energije
Krijesnice, izasao je drugi broj onog casopisa sa crvenim jaspisom
Nasla ga prijateljeva zena pa mi kupila, naravno da ga jedva cekam
Eto, samo da znas
Nasla ga prijateljeva zena pa mi kupila, naravno da ga jedva cekam
Eto, samo da znas