pisem sa telefona,i ne mogu da se nadovezem na svoj poslednji post u skladu sa pravilima foruma
izvinjavam se Gradskoj Cistaoci
Sunce8,moguce je tvoje tumacenje ali ja imam i jos jedan ugao gledanja
s'obzirom sta si sve napisala o sebi, a da si u snu bila na mesu ucenika a ne pedagoga,
nesto mislim da si jako zelela da stanes na mesto ucenika i da razumes zasto su takvi,pa ti je to tvoje unutrasnje bice i dopustilo. (ja sam zelela da znam kako je biti musko i sanjala sam da sam muskarac i bila sam uplasena kada sam u snu videla svoje musko telo )
posto si u toj profesiji,verovatno si primetila da izmedju tebe i njih postoji zid,da ne mogu da govore o svom problemu,ne umeju,muce se kada treba da ga izbace iz sebe,kao ti u snu
osetila si njihov bol kada im nesto kaze "progovori glasno,to ce ti pomoci,izbaci to iz sebe "
znam,jer ja se ponekad namucim,nemam reci ni glasa ni hrabrosti da kazem sve sto mislim
u sustini,mislim da si u telu te ucenice usla medju njih,mozda ce ti to pomoci ako se nastavi da resis svoj problem jer je ocigledno koliko se trudis i volis svoj posao i on je stvoren za tebe
i u snu,kada si pokusala da odes,posao te je cekao pred vratima
a naci ces uskoro i nacin kako da pomognes njima svima,jer im bas ti ocigledno trebas,i bas ti to mozes
pitaj ih sve,da progovore,ali najdublje izvuci iz svakog
a kako ces to da uradis imaces sigurna sam jos spoznaja i snova i dozivjaja tokm meditacije
ti si predobra u svom poslu,jer neko ko se toliko trudi kao ti nije cest
zao mi je sto te nisam imala pored sebe u fazama mojih skolskih dana
:-*:-*:-*:-*