sada sam nesto videla
da sam trazila cimerku ovde u postovuma,
ljudi moji kako sam divnu cimerku tada upoznala
ta devojka je preokrenula moj zivot na boje 90stepeni
prestala da pusim vec godinu ipo, zdavo jedem i pinem i zivim i oslobodila sam se svih okova zahvaljujuci njenoj podrsci, zahvaljujuci njenoj veri diplomirala sam sa 8, magistriracu sa jednom devetkom i desetkama, uverila me je da imam guzu kao Stanija a mozak kao Ajnstanova Mileva
jedno predivno bice
hvala vama
hvala univerzumu
prijatelj do kraja zivota
Podrska jedni drugima
- jovanajovana10
Re: Podrska jedni drugima
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
- Srećna Misao
Da to nije bila neka dobra vila?
I meni bi trebala.
I meni bi trebala.
Neka je ljubav u nama i sklad sa okolinom.
Srecna misao, dok mi cekamo nase dobre vile, imamo jedni druge ovdje.
- Srećna Misao
Aurora, ti zaista jesi dobra vila!
Šta mogu ja da učinim za tebe? Čini mi se da si uvek tu, spremna da pomogneš, a volela bih da i ja mogu nešto lepo da učinim za tebe.
Šta mogu ja da učinim za tebe? Čini mi se da si uvek tu, spremna da pomogneš, a volela bih da i ja mogu nešto lepo da učinim za tebe.
Ha... Hvala ti! Nostalgija me cesto vraca na forum, jer kod mene je od njega, i Ratnika sve pocelo, pa onda i odgovorim ako mi moje ograniceno znanje dozvoli da nekome mogu pomoci, ili bar izmamiti osmijeh bar na tren.
Hmm...ne treba mi nista vise od divog odnosa koji imamo, a ako vec nekad nesto zatreba, onda racunam na podrsku.
Ides li na jogu i dalje?
Hmm...ne treba mi nista vise od divog odnosa koji imamo, a ako vec nekad nesto zatreba, onda racunam na podrsku.
Ides li na jogu i dalje?
- Srećna Misao
Napravila sam malu pauzu, ali sad opet idem na jogu. Malo se osećam rašrafljeno, ruke i noge sam naglo izvukla, ali mi prija. Ponekad me nerviraju oni koji kasne ili pričaju pola sata pa nam čas traje kraće, ali se trudim da to ne primećujem, ili pokušam da meditiram ako mi se to odlaganje ne sviđa. Najbolje su mi vizualizacije u joga nidri, kreativne su (čak i iz knjige "Kreativna vizalizacija" ).
Da li si probala EFT tapkanje?
Ja sam odlučila da počnem sa tim jer hoću da se rešim nekih blokada (kad nema razloga da ne ostvariš nešto, a ipak nikako da uspeš).
Što se tiče mog napretka, izdvojila bih da mi je sada manje stalo do mišljenja drugih, postala sam svesna toga što me je mučilo i dosta sam ojačala.
Ja imam pravo da blistam i budem srećna i ne prihvatam nikoga i ništa što bi htelo da priguši moj sjaj i radost.
A kako vi drugari napredujete?
Da li si probala EFT tapkanje?
Ja sam odlučila da počnem sa tim jer hoću da se rešim nekih blokada (kad nema razloga da ne ostvariš nešto, a ipak nikako da uspeš).
Što se tiče mog napretka, izdvojila bih da mi je sada manje stalo do mišljenja drugih, postala sam svesna toga što me je mučilo i dosta sam ojačala.
Ja imam pravo da blistam i budem srećna i ne prihvatam nikoga i ništa što bi htelo da priguši moj sjaj i radost.
A kako vi drugari napredujete?
I ja sam napravila pauzu, i ovih dana se konacno vracam na jogu. Bas se tome radujem.
Sto se tice kasnjenja i price, kod nas je to zabranjeno. Znaju se pravila. Pocinje se na vrijeme, i ne zavrsava prije vremena, cak nekad i produzimo malo. To je sve stvar instruktora, jer on je tu da uvede red.
Eft sam radila jednom za novac, i posle par dana dobila novac.
Nekako mi je to prostorno zahtjvna tehnika, ne volim da je radim kad ima neko oko mene, pa je zato ne praktikujem redovno, ali cini mi se jako dobrom, tj dobra je. Preporucujem.
BRAVO za napredak. Samo naprijed.
Ja svakodnevno uocavam pozitivne promjene kod mene. Narocito sto se samopouzdanja tice, ljudi koje se srecem su sve bolji i bolji...
Sto se tice kasnjenja i price, kod nas je to zabranjeno. Znaju se pravila. Pocinje se na vrijeme, i ne zavrsava prije vremena, cak nekad i produzimo malo. To je sve stvar instruktora, jer on je tu da uvede red.
Eft sam radila jednom za novac, i posle par dana dobila novac.
Nekako mi je to prostorno zahtjvna tehnika, ne volim da je radim kad ima neko oko mene, pa je zato ne praktikujem redovno, ali cini mi se jako dobrom, tj dobra je. Preporucujem.
BRAVO za napredak. Samo naprijed.
Ja svakodnevno uocavam pozitivne promjene kod mene. Narocito sto se samopouzdanja tice, ljudi koje se srecem su sve bolji i bolji...