Osećaj čekanja - iščekivanja

Moć misil, kako misliti pozitivno, kako izgraditi zdrav stav, sumnja, ljubav, ljubav prema sebi, zahvalnost
Vasilica

Osećaj čekanja - iščekivanja

Post by Vasilica »

Ja nekako ceo život imam osećaj kao da nešto čekam, ne znam kako da to preciznije objasnim, ali kao da čekam da se nešto desi da bi se život normalno odvijao, a nemam pojma šta bi to moglo da bude, šta to čekam... Ne znam da li sam to sad već umislila ili mi intuicija govori da nešto trebam da preduzmem. Da li ste vi imali nekad taj osećaj, kako ste ga prevazišli, i da li se nakon tog iščekivanja nešto desilo?
Linda

Re: Osećaj čekanja - iščekivanja

Post by Linda »

Zdravo, interesantna tema :D
Poznato mi je to o cemu govoris. Ocekujemo nesto, ne znam sta, ali znamo da je nesto :) :o
Mislim da je to zbog toga sto nam u trenutnoj datosti nije bas sve potaman, da intuitivno osecamo i znamo da moze bolje. sTA ti intuicija porucuje, sta da radis?
Ako me pitas isto, moj-zadatak- :) je da uravnotezim sebe, provodim vise vremena u prirodi, ne opterecujem se nekim stvarima iz svakodnevnice, ne ocajavam zbog nekih zelja jos uvek nerealizovanih i tako...Javio mi se osecaj da sam trenutno u tranziciji :) , da je ono sto me ocekuje tu, samo sto nije. I da bih to -svoje sutra- sacekala, neophodno je biti u razvnotezi sa samom sobom.
Linda

Post by Linda »

Cekanje moze da preraste u lenjost ukoliko samo sedimo i tako...
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Nešto najbolje što sam ikad pročitao na tu temu http://ratnicisvetlosti.com/prevod/stiv ... enu-vatru/
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
dina

Post by dina »

Vasilica wrote:Ja nekako ceo život imam osećaj kao da nešto čekam, ne znam kako da to preciznije objasnim, ali kao da čekam da se nešto desi da bi se život normalno odvijao, a nemam pojma šta bi to moglo da bude, šta to čekam... Ne znam da li sam to sad već umislila ili mi intuicija govori da nešto trebam da preduzmem. Da li ste vi imali nekad taj osećaj, kako ste ga prevazišli, i da li se nakon tog iščekivanja nešto desilo?
Vasilice,nema ćekanja.Život se živi punim plućima.
dina

Post by dina »

Spoygg wrote:Nešto najbolje što sam ikad pročitao na tu temu http://ratnicisvetlosti.com/prevod/stiv ... enu-vatru/
proćitala sam i super je,hvala
Linda

Post by Linda »

Spoygg, hvala na prepouci ovog fenomenalnog teksta. Zapalimo vatru u samima sebi sto pre! Zapalimo je SAD :P :P :P
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

Cekas na sebe.
Izlaz iz tiga je pitanje: sta je to sto zaista hoces?
Linda

Post by Linda »

ocigledno je da ne zna jos uvek sta hoce :) ali saznace sigurno!
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

Iscekivanje je samo izgovor. Univerzum reaguje na moj znak i dok ja cekam ceka i sve ostalo.
Kad prepoznas svoju svrhu zivota, nema sanse da cekas vise na bilo sta.
Post Reply