DNK aktivacija

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
Post Reply
Noetic Sparkle

DNK aktivacija

Post by Noetic Sparkle »

Pozdrav svima!Procitala sam knjigu "DNK aktivacija",Robert V.Gerard.I ranije sam,nekad tragajuci za iskustvima slicnim mojim a nekada citajuci zanimljive clanke,knjige,komentare,nailazila na pominjanje tog procesa,pojma,raznih simptoma od kojih sam dosta i sama osjecala ili ih osjecam,ali u ovoj knjizici sam po prvi put detaljnije citala o tome,kako se radi,sta otprilike da se ocekuje,itd itd.Misljenja sam da se mnogi i mnogostruki duhovni procesi koji se dogadjaju mogu uspjesno proci i pratiti i bez uvodjenja ovog pojma a sa druge strane mnoge stvari koje sam,i vezano i nevezano za ovu knjigu saznala i/ili povezala sa svojim dubokim licnim stanjima su me ponukale da malo iz drugog (ili iz prvog?),a svakako iz drugacijeg ugla,pocinjem osjecati sebe,ono sto de facto nesumnjivo osjecam i prozivljavam,zadnjih godina,da ne ulazim u brojke.Elem procitala sam knjigicu,ostavila je po strani i osluskujem sebe,i njene odjeke u sebi.Dojmila me se...U trenutku kada se spominje obracanje stem celiji imala sam asocijaciju izvjesnog oca i mistika koji o Bogu govori kao o "primraku",o srcu kreacije.Osjecam a mozda mogu biti slobodna i reci da znam da tu "ima nesto",pa molim sve koji su to prosli ili su procitali knjigu otvorenog a razumnog uma da se jave sa svojim iskustvima,osjecanjem,misljenjem.Zanimaju me vasi uvidi i iskustva.Molim da se jave oni sa konkretnim,prozivljenim,proosjecanim iskustvom jer negdje mislim da je puno nas culo o svjetlosnom tijelu,DNK aktivaciji ali isto tako znam da nam nisu potrebne uopstene,apstraktne rijeci i misljenja vec prozivljeno,zivljeno,ostvareno...Pa da se popricamo na ovu temu.Zeljno iscekujem vasa iskustva,misljenja.Javite se!
NOETIC SPARkLE
Naly Younis

Re: DNK aktivacija

Post by Naly Younis »

Pročitala samtu istu knjigu.... :D Ali nije dovoljno samo jednom pročitati nego i provesti vježbe vizualizacije i meditacije opisane u njoj.
Postoje razne vrste konekcije sa izvorom. Danas sam bila na predavanju o konekciji kristaloterapijom. :D
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

A da li si ti poradila DNK aktivaciju i,ako jesi,kakva su tvoja iskustva?
NOETIC SPARkLE
Naly Younis

Post by Naly Younis »

Nisam.... ;)
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
jelena

Post by jelena »

Kyra pričali raspravljali smo o toj temi u postu SVETLOSNO TELO ako te interesuje pročitaj,da nepišem ponovo o svojim iskustvima jako me interesuje tvoje iskustvo :D :D
Danijela
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Cao Jelena!Ja sam i pomenula da sam do ove knjige dosla tragajuci za nekim iskustvima slicnim mojima a na neka sam "slucajno" nabasala.Iscitala sam tvoje i postove vezane za svjetlosno tijelo pa sam tako i dosla do nekih novih saznanja a onda i do ove knjige koja me je inspirisala da se povodom toga javim:)),tako da prije svega hvala ti sto si pokrenula ovu pricu i to na pravi nacin.Ono sto me je jako obradovalo u mojim traganjima jeste da-sam u redu i da nisam jedina i da nisam bolesna i da ne ludim i da sam zdrava i da se mijenjam i da se trudim da se ne plasim i da se trudim da sve to prihvatim.Kad je pocelo?Zaista ne mogu biti precizna,mozda cak i prije 15ak godina se nesto pokrenulo,dramaticno,potpuno urusavanje mog sistema,slijedile su epizode jakih depresija pa egzaltacija pa praznine pa stalnih subfebrilnih stanja ,mucnih nesanica,jeze,mucnina,nagona za povracanjem,odbijanja hrane,cak ponekad i gadjenja na hranu,cestih bronhitisa,treperenja srca (isla ja i kod kardiologa),raznih manje ili vise dramaticnih preispitivanja,prije 2 god sam iskusila od strane zvanicne medicine okarakterisana iskustva kao panicne napade,a zadnje vrijeme zujanje u usima,cudni osjecaju u glavi,vratu,potiljku,ne mogu ih opisati kao bol a ne znam kako drugacije vec kao-neobicne.Nesto kao da ...trne,pulsira,vibrira...tako nekako,zaista mi fali rijeci da ovo opisem.Ima nesvjestica,ranije je bilo i svraba sada mnogo manje i rjedje,zatim moram naglasiti da sam do prije 3 god imala osjecaj da cu da poludim koliko mi je koza "bila tijesna" i figurativno u nekom psihicko-duhovnom smislu a i u fizickom i stalno sam htjela da idem kuci,hocu kuci,necu da sam ovdje,gusila me je buka,i inace sam Highly Sensitive Person a u tim fazama sam od buke i glasnih zvukova bukvalno bila tj osjecala se povrijedjenom,bukom,glasnim govorom.Vikanje necije da ni ne pominjem,to je i fizicki znalo biti bolno.Ima sigurno jos toga ali ovo je u najkrace u grubim crtama a i ponoc je prosla,moje vrijeme za spavanje isto tako proslo tako da cu zasad ostati na ovome i ovoliko recenom pa se pisemo vazi?
NOETIC SPARkLE
jelena

Post by jelena »

Potpuno je identičan bio slučaj i kod mene znači sve što si nabrojala sam i ja proživela ma kao da sam ja pisala ovaj post.
Onog trenutka kada sam te promene prihvatila onako sa srcem i sa puno zahvalnosti univerzumu,počela su se dešavati mala čuda.Znači potpuno sam druga osoba bez strahova,bez želja,živim život punim plućima ma super je...
I sad imam glasno zujanje u ušima,jake vibracije tela,osećam strujanje energije kroz kičmeni stub i na to gledam kao na pokazatelj mojih osećaja i opiranja.Sad znam koliko je energija Izvora jaka i moćna,recimo kad sam u fazi nekog opiranja u vidu straha osećam jake vrele talase kako mi teku kroz kičmu i ako ih se uplašim sve su jači i bukvalno me peku,tako da im se samo preda prihvatim ih bez straha i počnu strujati hladni i mlaki taasi.Ta je energija toliko moćna da ako u nekom trenutku svoga života počnem "plivati uzvodno" i opirati se znači kroz fiuičke senzacije me vrati na pravi put.
Jednostavno sad sam mnogo svesnija i svoji snova i osećanja i misli i svaki dan se od srca nasmijem kada prepoznnam neki znak univerzuma kada mi bukvalno u krilo baci neku knjigu ili post koji mi da odgovor na neka pitanja ili kad u snovima prepoznam odgovore na svoja pitanja ma toliko je moćno i lepo živeti baš u ovo vreme na ovom mestu.
Toliko sam mu zahvalna na tome i toliko Ga volim i sve vas PUNO VOLIM... :D :D :D
Danijela
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Eto:))!Strah jeste jedan ili mozda i najveci momenat u cijeloj prici duhovnog sazrijevanja,zajedno sa krivicom.Strah se cesto krije iza "razumnih,racionalnih,opreznih,skromnih" i sl. odluka,misli,zelja,htjenja,a ponekad bude paralisuci i opipljiv.Ni strah sam po sebi nije los,on nas zna upozoriti,jer i nama ljudima koji zivimo u gradovima je potreban-od prozaicnih situacija prelaska bulevara do da li se upustati u neke duhovne vjezbe i/ili prakse koje se mogu ispostaviti stetne ili prosto netacne i gubljenje vremena.Kao i "bolesti".Necu zaboraviti momenat kad smi jos bili prakticno djeca,sve nas je to interesovalo i onda smo culi da dolaze neke lame sa Tibeta u Suboticu.Nasa prijateljica je jedina bila u mogucnosti da posjeti ta desavanja,za vrijeme vikenda,prijavila se.Medjutim u petak joj je bilo jako lose,kao neka prehlada,grip,temperatura,bolovi,odlezala u krevetu.Cim je dosla nedelja bukvalno su svi simptomi u momentu nestali.Kasnije smo saznali iz pouzdanih izvora da su lame bili pripadnici izvjesne tantricke sekte,mislim (ako dobro pamtim iz vremena kad sam se interesovala za to) puta lijeve sake,i da su njihove prakse obuhvatale vrlo mracne rituale.No ono sto bih ja tebe pitala jeste da li si odradila proceduru iz knjige Roberta Gerarda?I ako jesi kakva su ti iskustva,ili mozda ljudi oko tebe?
NOETIC SPARkLE
jelena

Post by jelena »

Ne nisam radila taj postupak ajtivacije.
Nisam imala osećaj da to trebam uraditi,jednostavno intiuitivno nisam osećala da to trebam uraditi.
Jednostavno smatram da živimo u vremenu velikih promjena i da je to prirodan tok tako da neželim ništa forsirati pustiću univerzum da se za to pobrine;samo radim na tome da budem otvorena i bez straha dočekam te promene.
Što se tiče straha tu si potpuno u pravu strah i emocije su vrlo važan učitelj,pokazuju nam gde da gledamo šta da posmatramo oni su po meni značajan vodić kroz razvoj.
Danijela
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Razumijem.Hvala na odgovoru.
NOETIC SPARkLE
Post Reply