Duhovni pioniri

Odnos, komunikacija, interakcija sa ljudima oko nas. Kako, šta, zašto? Mame, tate, braće, sestre, prijatelji, poznanici, partnerke, partneri, žene, muževi, kolege...
Post Reply
sarah

Duhovni pioniri

Post by sarah »

http://youtu.be/xIegWsqsGpo

Upravo sam pogledala ovaj Vinin video što me je i motivisalo da postavim ovu temu...Duhovni pioniri jesu manjina u moru nesvesnog i ograničenog poimanja sveta koji nas okružuje, ali su isto tako najveći motor pokretač promena koje polako uzimaju zamah svuda u svetu, pa su napokon došle i do našeg parčeta planete. Ono što se meni desilo jeste da sam bila privučena ili sam privukla energetsko elektronske talase ratnika svetlosti :) i automatski sam osetila zahvalnost na ljubavi i inspiraciji koju sam tamo našla i još uvek pronalazim. I ono što struji ovim forumom je čista energija svetlosti i ona se zarazno širi dalje...Ovaj trenutak u duhu vremena, je čini mi se za svakog od nas baš ono što je trebalo sledeće da nastupi u našem traganju, kada pročitaš neki tekst ratnika svetlosti ili pogledaš neki video kažeš, e To je To, pa to sam oduvek osećala/o i dobijaš potvrdu da ko traga pronalazi tragove i ide napred...Duhovni pioniri su ti koji omogućavaju nezaustavljivoj životnoj sili da se širi i da nas spaja u divnom krugu radosti, i Hvala svima Vama na divnim postovima, a posebno Hvala Vini i Ivanu koji su započeli ovu opštu Radost :D
Šta za Vas znače ratnici svetlosti koliko su promenili Vaš pogled na život, da li ste rekli "E dobro se i kod nas neko setio da priča o ovim temama?
Linda

Re: Duhovni pioniri

Post by Linda »

Ratnici Svetlosti su sveca u mraku, casa vode u pravom trenutku( u prepunom busu na primer, he he ;) ), rec utehe, podrske, cista esencija dobra...
Toliko korisnih saveta toliko dobronamrnih ljudi ovde, savrseno! Svako moze da pronadje za sebe ono sto mu je najpotrebnije u datom trenutku. Puno toga sam naucila, ucim i dalje. Hvala Ratnici Svetlosti! Kiss, Linda
sarah

Post by sarah »

Ljudima treba otvoriti oči ali to je tako teška misija, oni koji osećaju poziv promene u sebi koji se lepe na pozitivne vibracije su rastuća manjina, ali većina funkcioniše po mehaničkom principu, motivisana niskim vibracijama energije koja im se potom vraća i tako se vrte u krugu negativnosti, zavisni od materijalnog sveta, neprekidno ugroženi i u borbenom stavu :roll:
E sad pošto smo svi jedno, njihova energija je i naša i mi to osećamo i imamo poriv da intervenišemo iz čiste ljubavi koja nas motiviše, taj poriv nije samo direktno obraćanje bližnjima, već potreba da se odgovor deli dalje, jer to otkriće ustvari predstavlja saznanje da svi možemo živeti smislenim i radosnim životima i da Pomoć postoji i da nam je na dohvat ruke...Nema li uzvišenijeg osećanja kad si na usluzi drugima, i kada za uzvrat dobijaš mogućnost da vidiš kako se seme buđenja radosno prima u ljudima :)
Neko će reć nisi tu da menjaš svet već sebe, ali istina je da oni koji su osetili blagodet menjanja sebe a samim tim i sveta koji ih okružuje, dobijaju Božansku instrukciju da pišu o tome, da govore i da šire dalje svoju ustreptalost duhovnog buđenja...
Drago mi je da živim u ovom momentu ljudskog razvoja, i što sam svedok neverovatnog zamaha buđenja svesnosti i duhovnosti koja donosi veliko olakšanje našim dušama :D
Linda

Post by Linda »

Sarah, svaka ti je zlatna! ;)
sarah

Post by sarah »

Hvala Linda :)

Evo jedan video na temu :P

http://youtu.be/BQfF60j9Ieg

"Velike duše su uvek nailazile na nasilno protivljenje osrednjih umova"
Albert Einstein