Predlog !!!
Predlog !!!
Imam Predlog da se otvori par postova za postavljanje pitanja Leci,Vina Spoygg itd... Na primer "Pitanja za Leci" "Pitanja za Vinu i Spoygg-a" itd... mislim da ce dobro doci za postavljanje konkretnik pitanja !!! Mali predlog od mene
Re: Predlog !!!
I meni se svidja predlog. Oce li biti nesto od toga?
Nemam nalog na youtube pa ne znam gde da pohvalim Vinu. Poslednje video na temi Muskarci su super je fenomenalan odusevljena sam. Bravo Vina
Nemam nalog na youtube pa ne znam gde da pohvalim Vinu. Poslednje video na temi Muskarci su super je fenomenalan odusevljena sam. Bravo Vina
Re: Predlog !!!
Pozdrav svima, nije me odavno bilo pa ne zamjerite ako ova moja konstatacija nije na pravom mjestu, ne mogu da se snadjem na ovom forumu
Upravo sam odgledala novi video Kako da zavrsimo stvari do kraja i fenomenalan je , vjerujem da se dotice mnogi ljudi
Htjela sam da dodam jedan prijedlog koji bi ustvari predstavljao nadogradnju ovog videa, a tema je PROKRASTINACIJA - stalno odlaganje obaveza!
Mislim da mnogi ljudi imaju taj problem, a posebno studenti
A postoji jedna knjiga na tu temu od Brajana Trejsija - Pojedi tu zabu!
To je moj mali prijedlog, pozdrav za Vinu i ratnike svetlosti !
Upravo sam odgledala novi video Kako da zavrsimo stvari do kraja i fenomenalan je , vjerujem da se dotice mnogi ljudi
Htjela sam da dodam jedan prijedlog koji bi ustvari predstavljao nadogradnju ovog videa, a tema je PROKRASTINACIJA - stalno odlaganje obaveza!
Mislim da mnogi ljudi imaju taj problem, a posebno studenti
A postoji jedna knjiga na tu temu od Brajana Trejsija - Pojedi tu zabu!
To je moj mali prijedlog, pozdrav za Vinu i ratnike svetlosti !
Cherish your visions and your dreams as they are the children of your soul, the blueprints of your ultimate achievements." - Napoleon Hill