PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 10. Novembar 2012. u 19h

berry

PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 10. Novembar 2012. u 19h

Post by berry »

DRAGI IVANE I VINA jakooo mi se dopadaju vasa izlaganja i stavovi..pratim vas vec neko vreme Odlicni ste ..samo bih vas zamolila ako biste mogli jedan video da posvetite tome: kako da se oslobodimo proslosti..nekoliko puta sam pokusavala da zaboravim i oprostim...ali nemogu..nesto jace mi ne dozvoljava...pa ukoliko biste mogli da nam pokazete neku metodu koja bi nam pomogla da i ukoliko biste mogli da nam pokazete na videu kako ste vi to radili mislim na meditaciju,afiramaciju ..kao cas da nam odrzite
maja80

Re: PITANJA ZA GOOGLE+ HANGOUTS Subota 10. Novembar 2012. u

Post by maja80 »

Cao dragi moji,jel mozda znate da li na netu postoji video o kome govori Greg Brajen u svojoj knjizi,koju ste preveli tj. prvi deo,o zeni kojoj nestaje kancerogeni tumor iz besike.I samo da vam javim,moje glavobolje su prestale!!!Hvala vam od srca i svaki blagoslov od mene.Jaaao nasla sam video,pozdrav za sve!!!Jedva cekam da vas cujem.
Last edited by maja80 on 04 Nov 2012, 16:11, edited 1 time in total.
milica

Post by milica »

POZDRAV VINA I IVANE....OD KADA SAM POČELA DA PRATIM VAŠE POSTOVE I SLUŠAM VAŠE VIDEE MOJ SE ŽIVOT PROMIJENIO....BILA SAM SKORO NA DNU...PROBLEMI PREKO GLAVE..MISLILA SAM DA NIKAD NECU ISPLIVATI SA DNA....A SAD JE BOLJE...SVE POHVALE ZA VAS...MOJ PROBLEM JE STO IMAM MANJAK SAMOPOUZDANJA..TAKO JE OD MALENA JER IMAM PROBLEM SA GOVOROM PA IMAM FOBIJU OD KOMUNIKACIJE...MUCAM AL NA NERVNOJ BAZI I KAD TREBA NESTO DA KAZEM KAO DA ZABLOKIRAM I TADA JOS TEŽE IZGOVARAM...JOŠ KAD SAM NEŠTO IZNERVIRANA,TEK TADA NE MOGU NISTA DA KAZEM...BILA SAM KOD LOGOPEDA I REKAO JE DA JE PROBLEM U MOJOJ GLAVI I DA NEMAM FIZIČKI NEDOSTATAK DA BI ZBOG TOGA MUCALA...MOZETE LI DA NAPRAVITE NEKI VIDEO NA TEMU KOMUNIKACIJE I SLOBODNOG IZRAŽAVANJA...UNAPRIJED HVALA I VELIKI POZDRAV
ZOKICA52

Post by ZOKICA52 »

berry wrote:DRAGI IVANE I VINA jakooo mi se dopadaju vasa izlaganja i stavovi..pratim vas vec neko vreme Odlicni ste ..samo bih vas zamolila ako biste mogli jedan video da posvetite tome: kako da se oslobodimo proslosti..nekoliko puta sam pokusavala da zaboravim i oprostim...ali nemogu..nesto jace mi ne dozvoljava...pa ukoliko biste mogli da nam pokazete neku metodu koja bi nam pomogla da i ukoliko biste mogli da nam pokazete na videu kako ste vi to radili mislim na meditaciju,afiramaciju ..kao cas da nam odrzite
Draga Berry,verujem da ce Vina strucno da Vam objasni sve sto zahtevate ali bih i ja tu nesto malo dodala.Obratite paznju na reci koje izgovorite,pisali ste...ali nemogu,nesto jace mi nedozvoljava...VEC STE STAVILI PECAT DA JE NESTO NEMOGUCE a nikada netreba da zaboravite da odluke donosite VI i niko drugi.NEZABORAVITE,ODLUKA JE VASA DALI CETE VI POKUSATI DA OPROSTITE I ZABORAVITE NEPOSTOJI NISTA JACE OD VAS
"Nemogu",netreba ta rec da se upotrebljava,vec bolje bi bilo da kazete,pokusacu da oprostim sebi,da oprostim nekome i BLAGOSLOVITE SVAKOGA,pa cak i tu recimo osobu koja Vam je nanela nepravdu ili sta vec.
Oslobodite dusu pritiska i pocnite da citate afirmacije Lujze Hej.Nacin razmisljanja a pogotovu i izgovora je najbitniji za dalji razvoj situacije.Zelim Vam od srca puno uspeha,svi mi ucimo dok smo zivi..pozz
blue moon

Post by blue moon »

Pozdrav VINA i IVANE ! Sve pohvale ! Odlicni ste!Kako ste ? Sta ima ? Trenutno nemam drugog pitanja , radim na sebi i ide mi super.Znaci sve pohvale , mogu vas samo hvaluti jer to i zasluzujete , zivot mi se promenio i mnogo ste me inspirisali ovim forumom,sajtom i stranicom na fejsu.Samo tako nastavite! pozdrav :))
lensi

Post by lensi »

Cao,imam pitanje u vezi ranog ustajanja,negne sam procitala da rano ustajete,da li to zbog obaveza ili zbog zivotne discipline?
Veliki pozdrav :D
lensi
berry

Post by berry »

ZOKICA52 wrote:
berry wrote:DRAGI IVANE I VINA jakooo mi se dopadaju vasa izlaganja i stavovi..pratim vas vec neko vreme Odlicni ste ..samo bih vas zamolila ako biste mogli jedan video da posvetite tome: kako da se oslobodimo proslosti..nekoliko puta sam pokusavala da zaboravim i oprostim...ali nemogu..nesto jace mi ne dozvoljava...pa ukoliko biste mogli da nam pokazete neku metodu koja bi nam pomogla da i ukoliko biste mogli da nam pokazete na videu kako ste vi to radili mislim na meditaciju,afiramaciju ..kao cas da nam odrzite
Draga Berry,verujem da ce Vina strucno da Vam objasni sve sto zahtevate ali bih i ja tu nesto malo dodala.Obratite paznju na reci koje izgovorite,pisali ste...ali nemogu,nesto jace mi nedozvoljava...VEC STE STAVILI PECAT DA JE NESTO NEMOGUCE a nikada netreba da zaboravite da odluke donosite VI i niko drugi.NEZABORAVITE,ODLUKA JE VASA DALI CETE VI POKUSATI DA OPROSTITE I ZABORAVITE NEPOSTOJI NISTA JACE OD VAS
"Nemogu",netreba ta rec da se upotrebljava,vec bolje bi bilo da kazete,pokusacu da oprostim sebi,da oprostim nekome i BLAGOSLOVITE SVAKOGA,pa cak i tu recimo osobu koja Vam je nanela nepravdu ili sta vec.
Oslobodite dusu pritiska i pocnite da citate afirmacije Lujze Hej.Nacin razmisljanja a pogotovu i izgovora je najbitniji za dalji razvoj situacije.Zelim Vam od srca puno uspeha,svi mi ucimo dok smo zivi..pozz[/quo

ZOKICA92
Hwala vam puno na savetu :))
Divni ste..
Pokusacu svakako..samo sto ce trebati vremena da neke rane zacele..propusti,razocarenja,ma sta sve nisam dozivela poslednjih 4 godine..taman kad pomislim da se nemoze nize, da sam dotakla dno-dna vidim da se moze jos nize..
Ono sto je pozitivno je to : sto se svakim danom sve vise uveravam da Zakon privlacnosti zaista i postoji sto je napredak slozicete se :D Sada sam vise nego sigurna da je TAKO
Za sada zelim da se oslobodim ovog pritiska i da ponovo verujem u sebe kao nekada
Hwala vam sto postojite :) :****
berry

Post by berry »

Da li nam mozete otkriti cime se bavite pored bloga? :D
Rejhan

Post by Rejhan »

Mozetel mi odgovoriti na pitanje sljedece:da li znate otkud masonski znakovi u vidu piramide i oka na duhovnim knjigama poput knjiga od luise Hay i dr.Da li je to mozda od izdavacke kuce ili je ipak sam autor u to umijesan.
Monja

Post by Monja »

Htela sam vas pitati da mi malo pojasnite upotrebu Emocionalne skale i kretanje naviše po njoj. Ja konkretno imam prilično problema da rečima opišem i kategorizujem svoje emocije, te mi vežba Uspinjanje emocionalnom skalom nikako ne polazi za rukom, baš, baš me muči, a znam da to ne treba da bude tako. Ja emocije kapiram onako kako Abraham kaže, da u suštini postoji samo dve vrste emocija: one od kojih se osećaš dobro i one od kojih se osećaš loše. Koliko je bitno da svrstam trenutnu emociju u neku od kategorija, i da li je dovoljno samo da primetim da li se od konkretne misli moja emocija poboljšala, ostala ista ili pogoršala? Uff, nadam se da ste razumeli moju dilemu Image
Nema tog delanja koje može da nadomesti neusaglašenost energija. - Abraham
Locked