LJubav na daljinu ?

Locked
Ana

LJubav na daljinu ?

Post by Ana »

da ili ne ?
Mila

Re: LJubav na daljinu ?

Post by Mila »

Zasto ne bi? ;) Nemoj da se opterecujes tudjim iskustvima, radi onako kako ti tvoje srce kaze. Kao sto postoje neuspesne veze u kojima partneri zive u istom mestu, tako postoje i uspesne veze na daljinu. Problemi i iskusenja se podjednako javljaju u oba slucaja, a samo od vas dvoje zavisi da li ce veza uspeti ili ne. Ja sam imala dve veze koje su sve vreme bile na daljinu (sada me sticajem okolnosti kilometri dele od momka sa kojim sam 6 godina u vezi, i takva situacija traje vec 2 godine); ali ni jedna od one dve veze se nije zavrsila zbog udaljenosti. Jednostavno, oni momci nisu bili pravi za mene, niti sam ja bila prava za njih. Veze bi se zavrsile i da smo ziveli u istoj ulici.
Ono sto je vazno za svaku vezu je to da partneri imaju slicne stavove o vaznim stvarima u zivotu, o tome kako veza treba da izgleda ; te da su spremni na otvorenu komunikaciju, da se vole, postuju i podrzavaju.
Lekcija je uvek voleti sebe.
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Poz Ana, dobrodošla na forum :D
Da li si ovu temu postavila kao pitanje za google hangouts?
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Član 257

Post by Član 257 »

Sve zavisi od toga da li je u skladu sa tvojim namerama i da li ti prija. Dokle god ti prija, naravno da DA! :)
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Locked