Kraj doba polariteta

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Noetic Sparkle

Kraj doba polariteta

Post by Noetic Sparkle »

U sklopu price o svetlosnom tj energetskom tijelu,2012.godini kao godini kulminacije duhovnih upliva,traganja,pronalazenja,uvida,utvrdjivanja licnog,kolektivnog i globalnog pravca mislim da ce vas ovaj link zanimati.Meni je svakako bio zanimljiv iz sledeceg razloga-naime bio je (na neki nacin jos uvijek jeste taj period u toku ali je drugacija vibracija sada u pitanju,ono sto je bilo na djelu,a o cemu link koji saljem govori,sada se transformisalo u drugaciji osjecaj sebe i svega oko mene) period kada sam snazno osjecala ono o cemu se,izmedju ostalog ovdje govori-o prekidanju dotadasnjih karmickih veza,o prekidu sa starim i o iscekivanju i docekivanju novoga,ali o ovome na ovaj nacin govorim NAKON citanja clanka.Prije toga sam mjesecima osjecala neobicnu prazninu,nesto se praznilo,potpuno sam drugacije osjecala i gledala na sebe,svoja interesovanja,rutinu,seme misljenja i ponasanja i osjecanja,na svoje prijatelje,porodicu,posao,na proslost,sadasnjost,na zvuke,mirise,boje,estetiku,hranu,na novac,autoritete i,uopste ,na sve sto cini zivot.To drugacije je,da budem precizna,bio intuitivni osjecaj da nista ne postoji i nema vaznost,da se sve dotadasnje "vaznosti" gube,nestaju,isticu iz mog bica kao pijesak iz pjescanog sata,ne mojom voljom.Cesto sam o tome razgovarala sa jednom vrlo bliskom osobom i cesto ponavljala "Nista ne postoji".To nije bio ni pesimizam,ni bilo kakva negativna emocija vec se tako osjecalo u to vrijeme.Sve je gubilo na vaznosti,blijedilo,i sa jedne strane nisam mogla da se oduprem tom osjecaju a sa druge strane nisam znala sta se to,zaboga,sada desava i gdje me vodi.I onda sam naisla na ovaj link koji me je jako obradovao jer sam uvidjela da i drugi ljudi prolaze kroz slicnu fazu a i pojasnio mi je jos ponesto.Pa sam odahnula :D .Evo linka,pogledajte i,ako zelite,prokomentarisite.Pozdrav svima.
http://www.spiritual-net.net/?_link=art ... _&_idn=262
NOETIC SPARkLE
leci

Re: Kraj doba polariteta

Post by leci »

Draga Kyra, pročitala sam tekst za koji si stavila link, i potpuno se slažem sa tobom, da su promene evidentne.
Dobro ih je biti svestan, kako ne bi pomislili da smo bolesni ili da nam nešto fali. :o
Otpočeo je jedan novi vremenski period za ljudsku civilizaciju, koji sobom donosi prisustvo "novih energija", a to je ljubav i velika Milost Božija, koja će svakom pojedincu pomoći da se razbudi do kraja, kako bi spoznao svoje istinsko biće, naravno svako svojim tempom.
To znači, da smo svakog dana sve svesniji i svesniji onoga šta je u nama istinsko, a šta ne, i sve što nije istinsko se spoznaje i zastvara.
Sve je to praćeno kako kroz našu svest, tako i kroz fizičke simptome. Oni koji meditiraju,će znati koliko su svrabeži po telu toliko intenzivni, kada se umirimo i preplavi nas energija.
U predelu grudi može doći do veoma intenzivnog žiganja, ili bola koji traje, kao da neko rukama širi prostor u grudima, Bol u kolenu može biti prisutan. Ovo sve govorim iz iskustva, jer sam jedno vreme bila malo uznemirena zbog ovih simptona, ali sam sa druge strane imala i osećaj da sam skroz zdrava,
Isto sam tada "naletela slučajno" na neke tekstove koji su skroz odneli svaku sumnju o mome zdravlju. :D
Pozdrav Kyra. :D
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Draga Leci ja sam definitivno zakljucila da su zadnje godine krucijalne za nas tragaoce,a posebno 2012,2013 a za dalje cemo vidjeti :D .Znam da je ovo forum za inspirativna iskustva ali moram da podijelim sa vama svima da naidju periodi i momenti kad se sve cini konfuzno,pojacava se strah,ima dosta i tuge,a o srcu da ne govorimo,osim da vidim da je i tu veliko polje djelovanja.Sve mislim,kada naidju takvi momenti-ne moze se kuca ocistiti ako se ne digne prasina i ruke ne zaprljaju.Bude momenata kad mi se cini da necu moci izdrzati,kad mi se cini da nista nisam radila ili da sve sto sam radila nekako ne ostavlja traga na mojoj matrici zivota...Ali to se meni samo cini.Imam i ja razne cudne fizicke senzacije i bolove,juce dok sam meditirala trgnula sam se u jedno momentu od bola,mada bih prije rekla neke jake senzacije u predijelu desnog bubrega, imam i cisto psihicko-duhovnih bolova a sve mislim da je to dio price i mog sazrijevanja,ciscenja,nalazenja fokusa koji ce svoje izvoriste imati samo u istini,autenticnosti,rastu u ljubavi i cistoti.Zato je i dobro da postoje ovakva mjesta gdje cemo jedni drugima biti i svijetlo i podrska i potpora i radost.Ljubim vas sve.P.S.Mozda bi bilo dobro da postavite linkove za te tekstove koje ste citali,ako su na netu,da se i mi ostali vise uputimo.
NOETIC SPARkLE
leci

Post by leci »

Slažem se da su ove dve godine sam vrh duhovnih promena.
Dešava se toliko brzo, gotovo neprimetno za nas, da smo proces promena preskočli a svesni smo samo gotove promene,ha ha ha .naravno da to samo igleda tako, jer sve što se rastvori mora biti svesno praćeno našim bićem, samo što je taj proces jako ubrzan. Tu je i prisustvo energija svetla, koje pomažu, kojima smo naprosto izloženi.
Ovo govorim iz vlasttog iskustva. Od pre tri meseca, to više nisam ja. Prosto u druge i drugačije stvari verujem nego pre.
Neke istine su me preplavile i to sam sada. Kao što i sama kažeš ovo doba kraja polariteta donosi različita stanja u nama i to je dobro, ne treba brinuti, sve izlazi napolje da se vidi i nestane.
Između ostalog promene o kojima govorimo su promene našeg svetslosnog tela i to je evidentno, jer se ono menja i razvija.
Evo linka a tebe iskreno pozdravljam.
http://uspensky-onotobitrebalidaznamo.b ... tanja.html

http://uspensky-onotobitrebalidaznamo.b ... roces.html
Image
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Hvala na linkovima,procitala sam prvi tekst negdje ranije ali dobro je podsjetiti se povremeno na neke stvari,hvala jos jedared!A to sto kazete da odnedavno vise niste Vi,to i ja osjecam za sebe,tacnije da se sve stavilo "pod lupu".I to bas onu sto gleda iza i iza i iza stvari.Sve ,tako osjecam,i svako ko mi i sta mi nije na napredak-odlazi i blijedi iz mog zivota a i uvjerenja se tako snazno,lagano a temeljno mijenjaju da je to (osim sto zna biti tesko,o tome sam nesto i pomenula) bas...zanimljivo i fascinantno.Isto tako osjecam da se u meni budi neka "stara ja" koja je negdje bila zatrpana pod nekim slojevima ali time mislim na "staru ja" u najpozitvnijem smislu,onu Kyru koja trazi samo Istinu i samo najbolje.Pa cu u tom duhu i zavrsiti za sada,idemo dalje i dublje :D !Hvala jos jednom,nemate pojma koliko mi znace Vasi postovi na ovu temu!
NOETIC SPARkLE
sarah

Post by sarah »

Drage Kyra i Leci divni postovi zaista :)

Leci Hvala ti na ovim tekstovima, jako su zanimljivi i inspirativni!

" Mačkama je dobro, jer se njihova funkcija sastoji u tome podržavati proces. One su prekrasni kanali i njihova grupna duša je potvrdila da će ljudima pomoći pri uzašašću. Ako žele s vama spavati dozvolite im to."

Moj mačak svako veče dolazi da odspava sa mnom jednu partijicu, i to se namesti tik uz mene, pored mog jastuka, ja ga zagrlim i on automatski počinje da prede :P Drago mi je da sam ovo pročitala jer sam oduvek naslućivala da mačke imaju neku posebnu energiju :D
Felisiti

Post by Felisiti »

Hvala Leci na linkovima, veoma su inspirativni, razjasnili su mi neke stvari. :)
Za zujanje u ušima, nikad ne bih pretpostavila, baš genijalno, takodje i za zdravstvene probleme, upravo kada sam se pitala nešto u vezi istih (ne baš problema, više nekih osećaja i povremenih pritisaka svuda nekuda), pročitah ono što mi je trebalo.

Duhovne promene se itekako dešavaju, kod mene u zadnjih par meseci veoma intenzivno, a bogme i neke fizičke, i to ako dobro primećujem posle "smaka sveta" 21.12.2012.
Mislim da se od celog smaka kod mene samo smaknulo ono što mi nikako nije koristilo. :)

Osećam da se pretvaram u neku divnu i novu osobu koja se konačno probila iz hrpe sputavajućih obrazaca / iskustava i da krećem jednim novim, svetlim i radosnim putem... onim koji me je strpljivo čekao dok se osvestim i naučim sve što mi je potrebno.
Krijesnica

Post by Krijesnica »

Kyra, ne mogu otvoriti link koji si postavila.

Svaki daljnji komentar od mene bio bi suvišan. Sve što ste rekle ovdje je isto što sam i sama osjetila i proživjela u posljednje vrijeme. Rastvorilo se sve za što sam bila vezana, puno je toga nestalo, ispraznila sam se...na početku je tu bilo puno boli, zbrke, panike, patnje...kada sam počela konačno prihvaćati tu prazninu, u život su mi počele ulaziti nove, predivne stvari koje me ispunjavaju, a ne stvaraju vezu sa mnom niti ja s njima, imam snažnu svjesnost o tome kako je sve prolazno. Neke od tih stvari su se ponovno izgubile, ali s njima nije nestao i moj osjećaj radosti, jednostavno sam mirna i u stanju prihvaćanja sve što jest i kakvo jest.

"Ništa ne postoji, a sve jest" je rečenica koju sam bezbroj puta rekla i napisala u zadnjih pet mjeseci. Osjete se udari energija koje nas obavijaju, stvari se više ne mijenjaju samo iznutra nego su itekako vidljive i izvana.
Rekoh da bi komentar bio suvišan, ali me povuklo da ipak komentiram :D
jelena

Post by jelena »

Krijesnica wrote: Svaki daljnji komentar od mene bio bi suvišan. Sve što ste rekle ovdje je isto što sam i sama osjetila i proživjela u posljednje vrijeme. Rastvorilo se sve za što sam bila vezana, puno je toga nestalo, ispraznila sam se...na početku je tu bilo puno boli, zbrke, panike, patnje...kada sam počela konačno prihvaćati tu prazninu, u život su mi počele ulaziti nove, predivne stvari koje me ispunjavaju, a ne stvaraju vezu sa mnom niti ja s njima, imam snažnu svjesnost o tome kako je sve prolazno. Neke od tih stvari su se ponovno izgubile, ali s njima nije nestao i moj osjećaj radosti, jednostavno sam mirna i u stanju prihvaćanja sve što jest i kakvo jest.
Kyra i Krijesnice jako ljepo ste to objasnile.
Kroz taj proces sam i ja prošla tako da bi i moj svaki komentar bio suvišan.

Samo tebamo prigrliti tu prazninu i prepustiti se da nas ona vodi kroz život.
To je sve što Bog želi da mu vjerujemo i da mu se prepustimo.

Poput ptice,ribe,cvjeta cjele BOŽIJE kreacije.

Bog je život prepustite se životu bez otpora.
Danijela
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Krijesnice provjerila sam i ta domena na kojoj je biio tekst ciji link sam postavila je expired na dan 22.marta.
Krijesnice & Jelena za mene taj period praznine jos nije prosao,jos je tu,sa svim svojim patnjama,cIscenjima,uvidima,zbrkom i mirom,itd.U svakom slucaju u svojim razmisljanjima i u razgovoru sa ljudima pa i na ovom forumu sam razumjela da je sve to dio ličnosnog odrastanja,i da,Bog trazi prepustanje ali i otpustanje starih sema,obrazaca misljenja,djelovanja,govorenja,prijateljstava,romanticnih veza i odnosa itd.A toga(otpustanja) nema bez ...pa,patnje jer se susrecemo sa nerasciscenim ili nedovoljno rasciscenim stvarima,ponekad ih ponovo prezivljavamo da bi stekli novi uvid.Ali ta patnja mora proci i ne smijemo se vezivati za nju i smatrati je konacnom(sto se meni ponekad desava,ali valjda je to normalno?)
Isto tako mislim da "kraj doba polariteta" nije nesto sto se sada desava a nikad ranije nije.To je nesto sa cime se svaki tragalac susrece u svim vremenima.I da je to stvar individualnog preobrazaja koji opet izgleda dijelimo sa jos nekim ljudima npr na ovom forumu :D i to je dobro jer uvidjamo da nismo sami.Nije lako prolaziti kroz ovakav period zivota sam.Hocu reci mi svi SAMI moramo kroz to proci ali je divno sto mozemo na tom putu podijeliti svoja iskustva sa drugima.
NOETIC SPARkLE
Post Reply