Igor90 wrote:Ne svidjaju mi se ta New Age ubedjenja da sve lose sto nam se desi mi privucemo u svoj zivot.Nema tu bas mnogo logike,ako gledamo tako ispadne da smo sami krivi za sve sto nam se desilo,potpuno je nemoguce ne uplasiti se necega.I mnogi drugi faktori deluju na nas,pa mora to da izazove neku reakciju po nas,nismo mi u stanju sve da kontrolisemo.
IGORE ,TO SI SASVIM U PRAVU ne mozemo mi bas sve da kontrolisemo i dobro i lose i da privucemo ama bas sve na svu srecu ,
Ali slazem se sa tobom a i samnom

sto se tice snova , ovo jesne kompleksna tema i nista ne mozemo sa sigurnoscu da ustanovimo i dokazemo:)
ponekad je sve u nasoj glavi (kao sto je i u masti) pa se mozak poigra sa nama i da nam ideju sta je logicni sled okolnosti
ponekad (mnogoooooo redje, prosecnom coveku koji se nikada nije bavio meditacijom daj Boze 2 puta u zivotu,moje licno misljenje, ili nikada ili to i ne umemo da prepoznamo i ako se desi jer ne znamo sta je u pitanju pa ne obracao poznju jer ne znamo sta je to) se dogodi astralno putovanje(meni licno je malo cudno sto sanjam u razmaku od vise meseci ili godina isti grad za koji ne znam a razlicitu situaciju koja se tamo odvija,on mora onda da tamo negde postoji)
mislim da nije uvek isto u pitanju
sto se tice loseg sto privlacimo , pa zaboga nije to sve ono sto proleti pored nas a mi se uplasimo

ali jeste ono sto ostaje u nama nesto upecatnjivo
sto se tice mog kosmara , ko zana sta sam ja to gledala na tvu, bombardovanje '99, ili ne znam sta je
meni cesto nije dovoljno da znam uzrok da bih odklonila strah (imala sam mali udes kad sam bila mala, svesna sam toga ali se i dalje plasim voznje)
moram da nadjem nacina ,tipa da upoznam nekog ko zivi u Nemackoj a dobar je covek... ne znam, zivim blizu Muzeja Sumarice mozda bih trebala da ga posetima a ne znam koliko je to dobra ideja!??? da ubedim sebe da je to proslost, da vidim svojim ocima da mi nista ne moze ...
Ekatarine,kako je ovo od zastrasujuce postala tako simpaticna prica

bebica u inkubatoru

meni je to tako slatko , i lepo <3, drago mi je sto si obrisala svoj strah <3
ljubim vas sve!
hvala puno na odgovoru

))))))))))) :*