Kurs o cudima
- Noetic Sparkle
Kurs o cudima
Zahvaljujuci Jovani koja je postavila link skinula sam Kurs o cudima posto sam ga bezuspjesno pokusavala nabaviti u pisanoj formi.Zanima me da li je neko imao iskustva sa metodom i tehnikama,tzv lekcijama koje nam Kurs donosi,kakva su vasa iskustva?
NOETIC SPARkLE
Re: Kurs o cudima
Ja ovo jos citam, malo po malo
Trenutno se bavim nekim drugim stvarcicama ali uskoro cu se primiti kursa o cudima onako ozbiljno...
Stvar je u tome da je nasem racionalnom umu i logicnom razmisljanju dosta tesko prihvatiti postavke koje su tamo iznesene i zato smatram da se tome ako zelis treba posvetiti bas onako na kvalitetan nacin.
Cim se uhvatim toga javim naravno kako mi ide
Trenutno se bavim nekim drugim stvarcicama ali uskoro cu se primiti kursa o cudima onako ozbiljno...
Stvar je u tome da je nasem racionalnom umu i logicnom razmisljanju dosta tesko prihvatiti postavke koje su tamo iznesene i zato smatram da se tome ako zelis treba posvetiti bas onako na kvalitetan nacin.
Cim se uhvatim toga javim naravno kako mi ide
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
- Noetic Sparkle
U pravu si mada se na jednom mjestu kaze da nije potrebno o tzv lekcijama previse razmisljati niti vjerovati cak vec ih raditi sto usrdnije i lagano a da ce rezultati sami doci.Eto kad se krene u to razmijenicemo iskustva mada mislim da je potrebno da prodje neko relativno duze vrijeme,mozda mjesec-dva da bi se eventualno moglo govoriti o rezultatima.Zato se nadam da ce se javiiti neko ko je pazlljivo odradio sve lekcije i podijeliti sa nama svoja iskustva!
NOETIC SPARkLE
pa zato i pise da ne treba razmisljati jer mislim da bi s vise razmisljanja i otpori porasli obzirom na to rusenje logike, a mi tako volimo kad je sve logicno
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
- Noetic Sparkle
Da u pravu si,letimicno sam pogledala tzv lekcije i zaista se ide na rusenje samog temelja ega-rusenje "imam misljenje o svemu i svacemu i svemu pridajem ovo ili ono znacenje,kvalitet,itd".Svakako mislim da je dobar metod i da moze dati divne plodove.A mozda se jos neko javi pa nam isprica o svojim iskustvima.Bas bih voljela da ih cujem.
NOETIC SPARkLE
Novi sam na ovom sajtu!Pitanje-molba, kako je moguce u Beogradu kupiti knjigu "Kurs o cudima" ,pozdrav, Stanisa !