Kurs o cudima

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
Post Reply
Noetic Sparkle

Kurs o cudima

Post by Noetic Sparkle »

Zahvaljujuci Jovani koja je postavila link skinula sam Kurs o cudima posto sam ga bezuspjesno pokusavala nabaviti u pisanoj formi.Zanima me da li je neko imao iskustva sa metodom i tehnikama,tzv lekcijama koje nam Kurs donosi,kakva su vasa iskustva?
NOETIC SPARkLE
jaspis

Re: Kurs o cudima

Post by jaspis »

Ja ovo jos citam, malo po malo :)
Trenutno se bavim nekim drugim stvarcicama ali uskoro cu se primiti kursa o cudima onako ozbiljno...
Stvar je u tome da je nasem racionalnom umu i logicnom razmisljanju dosta tesko prihvatiti postavke koje su tamo iznesene i zato smatram da se tome ako zelis treba posvetiti bas onako na kvalitetan nacin.
Cim se uhvatim toga javim naravno kako mi ide :)
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

U pravu si mada se na jednom mjestu kaze da nije potrebno o tzv lekcijama previse razmisljati niti vjerovati cak vec ih raditi sto usrdnije i lagano a da ce rezultati sami doci.Eto kad se krene u to razmijenicemo iskustva mada mislim da je potrebno da prodje neko relativno duze vrijeme,mozda mjesec-dva da bi se eventualno moglo govoriti o rezultatima.Zato se nadam da ce se javiiti neko ko je pazlljivo odradio sve lekcije i podijeliti sa nama svoja iskustva!
NOETIC SPARkLE
jaspis

Post by jaspis »

pa zato i pise da ne treba razmisljati jer mislim da bi s vise razmisljanja i otpori porasli obzirom na to rusenje logike, a mi tako volimo kad je sve logicno :)
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Noetic Sparkle

Post by Noetic Sparkle »

Da u pravu si,letimicno sam pogledala tzv lekcije i zaista se ide na rusenje samog temelja ega-rusenje "imam misljenje o svemu i svacemu i svemu pridajem ovo ili ono znacenje,kvalitet,itd".Svakako mislim da je dobar metod i da moze dati divne plodove.A mozda se jos neko javi pa nam isprica o svojim iskustvima.Bas bih voljela da ih cujem.
NOETIC SPARkLE
pig530

Post by pig530 »

Novi sam na ovom sajtu!Pitanje-molba, kako je moguce u Beogradu kupiti knjigu "Kurs o cudima" ,pozdrav, Stanisa !
Post Reply