PROLEĆE JE DOŠLO (i otišlo)

Ovde možete da postavite svoje poučne priče o životu i o raznim pojavama koje nas okružuju a iz kojih možemo naučiti i podsetiti se šta su najlepše životne vrednosti :)

Počasni naziv je "Žikin kutak" jer je Žika započeo ovu divnu tradiciju da nas uveseljava i podučava sa svojim divnim pričama.

Naravno svi su dobrodošli da dodaju svoje priče :D
Post Reply
Zika

Post by Zika »

Jutros sam se probudio i ništa neobično u tome, budim se već dugo godina i već sam se na to navikao. Daklem, probudio se i rešio da ustanem, Napravio sam jedan 90 stepeni zaokret na mojoj zadnjici i u jednom pokretu nogama dodirnuo pod. Sve do sada je bilo kao i obično ali kada sam osetio pod užasnuo sam se, ustao sam na levu nogu. Užasnuo sam se jer nikad ne ustajem na levu nogu već na obe. Kad je neko loseg raspoloženja, natrćen, mrzovoljan i sve mu smeta, kaže se da je ustao na levu nogu. Epa ja to nikako nisam hteo da mi tako započne dan, jer mi nikada do sada nije tako započinjao i što sam brže mogao napravio sam suprotan zaokret i našao se ponovo u krevetu. Ideja je bila da ponovim ustajanje ali sam zaspao.

Pojma nemam koliko sam spavao i kad sam se probudio sve je islo normalno, osetio sam pod sa obe noge istovremeno. Sve se odvijalo normalno, Progledao sam na jedno oko, pocesao sam sve sto me svrbi, zevnuo, zakašljao se i pošao da uzmem otvarač za oči (kafa), kako bi mi se i drugo oko otvorilo. Učinilo mi se da je malo prohladno u kući ali nisam na to obraćao pažnju žureći da što pre zgrabim moju dragu crnu i vruću kaficu koja mi ne samo da otvori oči već pored vida mi aktivira i ostala osećanja. Nemam problema da sa napola žmureći prodjem kroz hodnik do kuhinje osim ako nešto ostavim na podu hodnika i zviznem nogu, obično palac. E to se baš jutros desilo, jer sam naleteo na usisvačc (a da mi je znati ko ga je tamo ostavio jer ga ja nisam upotrebljavao više od mesec dana) i tako sam započeo dan sa oralnim seksom, počeo sam da psujem kao da sam Srbin, bre. A ni to psovanje nije ono pravo, nekad pocnem srpski a svršim engleski a nekad počnem engleski pa svršim srpski ali dobro, važno je da svršim, ili sam trebao da kažem završim možda...ponekad imam problem sa jezikom, kao i sada, i ne znam dali trebam da svršim ili završim.

OK, bre, to se završilo, bol se smanjio i postao podnošljiv. Pogled mi se zaustavio na prozoru i skamenio sam se...koliko sam ja to spavao...dali sam ja to prespavao leto? Znam da je juče bilo pravo leto, toplooooo a prekjuče onako kao proleće a šta je ovo danas? Prava pozna jesen, oblaci dodiruju zemlju, crni (OK, nisu baš crni ali vrlo tamni), kiša, vetar i sveže, ama kakvi sveže, hladno. Malo sam se smirio jer sam se setio da je u zadnjih mesec dana već nekoliko puta bilo nekoliko proleća i nekolio jeseni i da se menja preko noći. A priča se o globalnom otopljenju i da će Kanada postati toliko topla da će ljudi doaziti u Kanadu umesto na Havaje. Baš me interesuje to da vidim. Verovatno ću to videti u sledećem životu. OK, laknulo mi je jer vidim da nisam prespavao leto i da ce se verovatno vratiti sutra ili možda danas popodne, ko to može da zna.

Najzad sam se dočepao kafe i sve se smirilo. Rešio sam da popijem samo jednu šolju i da počnem da kuvam ručak ranije i tako pođem u kupatilo da se prvo spremim. Izgleda da sam pogrešio vrata i otišao u kuhinju jer sam se opet našao sa kafom u ruci. To mi se desilo još nekoliko puta i video sam da mi je kasno za kuvanje pa sam rešio da odem u radnju i kupim nešto. Dobio sam želju za picu, pa OK neka bude pica a nissam je imao odavno i baš sam se zaželeo (govorim o pici koja se jeDe, da se razumemo). Tako sam i uradio i eno pece mi se u rerni.

Verovatno je već gotova jer osećam kako miriše a miris je divan, zove, izaziva, otvara apetit.
OK, odoh ja na picu dok se ne ohladi. Ja je volim dok je vruća.
jovanajovana10

Re: PROLEĆE JE DOŠLO (i otišlo)

Post by jovanajovana10 »

Ziko,koliko si ti duhovit,ja sam zaista odusevljena !
treba te ekranizovati
:-):-):-):-)
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
jelena

Post by jelena »

Žiko baš si me nasmijo :lol: :lol: :lol: :lol:
Nema ništa ljepše nego dan pčeti sa ovakvim šaljivim tekstom ...... :lol: :lol: :lol:
I nastaviti se smejati ostatak dana :lol: :lol: :lol: :lol:
Hvala Žiko na svakom tekstu...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Danijela
Zika

Post by Zika »

Hvala drage moje Jovana i Jelena.
Veliko mi je zadovoljstvo kad vidim zadovoljne, nasmejane i sretne ljude oko sebe.
Zadrzite taj osmeh i raspolozenje ceo dan.
DenVik

Post by DenVik »

Ziko, koliko je sad sati kod tebe? Posto je i ovde zima od jutros, mozda veceras stigne i prolece
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
leci

Post by leci »

Koja jutarnja avantura iz dva čina, ha ha ha
Žiko, šaljivdžino! Ti sam sebe zabavljaš, e to je postignuće, to ja zovem wou!
Pozdravljam te puno.
Image
Zika

Post by Zika »

DenVik wrote:Ziko, koliko je sad sati kod tebe? Posto je i ovde zima od jutros, mozda veceras stigne i prolece
Na ovaj moj zlatan sat i lanac od 5 dolara tacno je 8 sati manje nego kod tebe (kad promenite na letnje vreme bice 9 sati razlike). Sada je 8:39 i divno suncano jutro a sta ce biti do dovece to cemo tek videti.
Post Reply