Kako vam je u Vrtlogu?
Kako vam je u Vrtlogu?
Jedna cela knjiga je napisana o Vrtlogu,poravnanju sa našim višim Ja,unutrašnjim detetom,Izvorom. Evo kako izgleda kad sam ja u Vrtlogu: Pre svega osećam se srećno i radosno bez ikakvog razloga. Sve što me okružuje mi se sviđa-vreme,hrana,piće,prostor gde živim,ljudi. Zaljubljena sam u sve što je život. Do mene dopire samo ljubav u raznim oblicima i iz mene ona zrači. Svemu dajem poštovanje. Čini mi se da sve ima jednostavno rešenje. Posmatram ljude i životinje u plesu zvanom život,idu tamo-'vamo,cenim što bića mogu slobodno da usmeravaju energiju. Čujem jasnije,vidim oštrije. Volim sebe,volim ceo univerzum,svaki atom i njegovo učestvovanje u ovome što stvaramo. Eto,ja tako kad udjem u Vrtlog. Danas sam u njemu veći deo dana. A kako to izgleda kod vas? Pišite,crtajte,otpevajte,predstavite kroz kolače...kako god.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Re: Kako vam je u Vrtlogu?
Znam taj osećaj o kome pišeš, ali ne znam hoću li umeti rečima da ga dočaram.
Kad sam u Vrtlogu (nisam ni znala da se tako zove), najbliži osećaj sa kojim bih mogla da ga uporedim je sličan osećaju zaljubljenosti, sve mi je lepo, u nekom sam treperavom iščekivanju (glup izraz, rekla sam da neću umeti da opišem), srećna samo što postojim, osećaj leptirića u stomaku, sve mi je divnoooo!
Znam se kao blesava diviti svemu, do banalnosti, mogućnosti da hodam, dišem, živim. Što sam ovde gde sam i što sam mnogo toga naučila. I što ću tek da naučim.
Volim sebe, pa nekad i samu sebe grlim. Dobro da me niko ne vidi.
U tim trenucima sam očarana svim i svačim. Uh, kad bi stalno trajalo!
Kad sam u Vrtlogu (nisam ni znala da se tako zove), najbliži osećaj sa kojim bih mogla da ga uporedim je sličan osećaju zaljubljenosti, sve mi je lepo, u nekom sam treperavom iščekivanju (glup izraz, rekla sam da neću umeti da opišem), srećna samo što postojim, osećaj leptirića u stomaku, sve mi je divnoooo!
Znam se kao blesava diviti svemu, do banalnosti, mogućnosti da hodam, dišem, živim. Što sam ovde gde sam i što sam mnogo toga naučila. I što ću tek da naučim.
Volim sebe, pa nekad i samu sebe grlim. Dobro da me niko ne vidi.
U tim trenucima sam očarana svim i svačim. Uh, kad bi stalno trajalo!
Uh,ja sebe i grlim i ljubim. U ruke jer samo to mogu da dohvatim
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
U Vrtlogu mi je ovako, osećaj je da mogu da igram ceo dan da ne prestanem, u glavi nemam nikakvih problema, ne osećam nikakav strah, odnosno osećam ljubav prema svemu. U glavi mi je sve ravno do Kosova, a u srcu ljubav neizmerna
U takvom momentu puštam veselu muziku, jer ona još više okreće "vrtlog" i još se lepše osećam
U takvom momentu puštam veselu muziku, jer ona još više okreće "vrtlog" i još se lepše osećam
Zaista?! Da znaš kako mi bude drago kad pročitam da u nečemu nisam usamljena, osećam vas sve više kao deo svoje porodice.Član 257 wrote:Uh,ja sebe i grlim i ljubim. U ruke jer samo to mogu da dohvatim
p.s. Ja sebi i tepam, a tek kad počnem sa ljubavnim izjavama...
Ma gde jedina? Ja tepam sebi ovako: "Sad će Zdenkica da ručki napolitanke,njam,njam!" ili "Zdenkica voli kupanje,buć,buć!" i onda počnem da se smejem. Odjekuje kupatilo. Sreća moja imam partnera koji voli da se smejem iako mu često nije jasno šta je meni u kupatilu toliko smešno. Vrtlog je sjajan!
Hehehehe, au Zdenka, kod mene je slična reakcija ostalih, msm zbunjeni su kad odvrnem muziku do daske i krenem da igram po kući ko ludak neki Osećaj je fantastičan, jednostavno ne znaš šta ti se dešava, ali lepo ti je
Vortex je moje pravo ja i ta D mi se svidja, sasava, pozitivna, nema kraja ni pocetka, svaki udah je ljubav i svaki izdah je zahvalnost, punim plucima.
( nisam 24 sata u tome, ali postoje dani kad vecinu dana jesam)
Naj volim kad odvrnem muziku do daske i ludujem sa svojim sinom, tada se nasi vrtlozi preplicu i to je ludo, ( to moze i u kolima, obozavam da vozim) volim kad sa svojim divnim muskarcem odem na neku dobru zivu svirku i djuskamo zajedno, u vrtlogu sam uvek kad setam jednim brdom ( koje mnogo volim) koje je kao vazdusna banja i svaki udah je fantastican, tu zivi porodica simpaticnih kratkonogih pasa( mama, tata i beba) koji nam upotpune setnju i toliko se smejem svom sinu i njegovoj komunikaciji sa njima da je to odlicno.
Nemam svog psa, ali znam da cu ziveti sa jednim uskoro, ceo svoj zivot dovlacim kucice i macice a majka je ludela od toga i vazda svadje.
Kako se moj zivot sad lepo menja i to ce uskoro biti nasa kapija Vortexa.
Lj
( nisam 24 sata u tome, ali postoje dani kad vecinu dana jesam)
Naj volim kad odvrnem muziku do daske i ludujem sa svojim sinom, tada se nasi vrtlozi preplicu i to je ludo, ( to moze i u kolima, obozavam da vozim) volim kad sa svojim divnim muskarcem odem na neku dobru zivu svirku i djuskamo zajedno, u vrtlogu sam uvek kad setam jednim brdom ( koje mnogo volim) koje je kao vazdusna banja i svaki udah je fantastican, tu zivi porodica simpaticnih kratkonogih pasa( mama, tata i beba) koji nam upotpune setnju i toliko se smejem svom sinu i njegovoj komunikaciji sa njima da je to odlicno.
Nemam svog psa, ali znam da cu ziveti sa jednim uskoro, ceo svoj zivot dovlacim kucice i macice a majka je ludela od toga i vazda svadje.
Kako se moj zivot sad lepo menja i to ce uskoro biti nasa kapija Vortexa.
Lj
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
eh, ja dobijem nekontrolirane napade smijeha, počnem lupetati bez razmišljanja šta mi padne na pamet
budem sretna, ma presretna
ako sam sama isto tako grlim sebe, a ako imam publiku onda svo grljenje i maženje mora podnijeti moja Foksy
Jadno pseto ni ne zna šta ju snađe, srećom velika je maza pa se ne buni ništa
budem sretna, ma presretna
ako sam sama isto tako grlim sebe, a ako imam publiku onda svo grljenje i maženje mora podnijeti moja Foksy
Jadno pseto ni ne zna šta ju snađe, srećom velika je maza pa se ne buni ništa
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
Tako si me slatko nasmijala.Član 257 wrote:Ma gde jedina? Ja tepam sebi ovako: "Sad će Zdenkica da ručki napolitanke,njam,njam!" ili "Zdenkica voli kupanje,buć,buć!" i onda počnem da se smejem. Odjekuje kupatilo. Sreća moja imam partnera koji voli da se smejem iako mu često nije jasno šta je meni u kupatilu toliko smešno. Vrtlog je sjajan!
I ja radim to isto.
Tepam i svemu oko sebe.Kaški,autu,metli itd..
Uzmem usisivač i kažem:"prćo,frćo,švrćo sad ćemo mi srediti našu slatku kućicu prćicu švrćicu."
I tako u nedogled a djeca mi se samo smiju i sretno trčkaraju oko mene.
I volim plesati sa svime čega se dočepam juhuuu...
Danijela