Da li Vreme utiče na mene?

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
Post Reply
sarah

Da li Vreme utiče na mene?

Post by sarah »

Dragi moji Ratnici, jedna od misli koja mi se prikrada ovih dana je, da li "loše" Vreme utiče na mene...Da li vreme može uopšte biti loše, ili ga Mi pravimo takvim..Ako ja iznutra osećam radost da li je to dovoljno, ili mi trebaju i spoljni optimalni uslovi i sunčano vreme da bih bila hepi :P Primetila sam da sam jako nestrpljiva svakog proleća (a nešto posebno ovog) za Suncem i lepim vremenom 8-)
Šta Vi mislite o tome i da li, i kako vremenski uslovi utiču na Vas?
DenVik

Re: Da li Vreme utiče na mene?

Post by DenVik »

Nisam jos usvojila afirmaciju da sam jedno sa Prirodom, da uzivam u njenim promenama i da uvek imam dobru energiju nezavisno sta se desava sa Majkom prirodom, ali sam na dobrom putu.
Naravno da se lepse osecam kad ustanem ujutru i vidim Sunce, to mi je uvek okidac za lep dan, ali slagala bih kad bi rekla da sam se zimus osecala lose, ovo mi je najbolji period u mom zivotu i nikada nisam ovako uzivala u sebi, svom zivotu i Zivotu uopste.
Mi smo u korelaciji sa svima oko nas, tako i energetskim promenama Zemlje i naravno da to utice na nas, pa nismo mi masine, mi smo svi jedno.
Ali ima nesto interesantno, sto si pomenula i ja sam nesto nestrpljiva, kao da ocekujem neki prasak Dobrog( ili sam samo taako zrela za ovaj odmor)
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Član 257

Post by Član 257 »

Primetila sam da vreme utiče na mene. Kad je zima onda mi je hladno. :) Šalu na stranu,večeras sam izašla iz kuće u šetnju i vetar mi je takooo prijao,nemam reči. Bio je hladnjikav i svež i bilo mi je sjajno napolju. Ali,sunce je ipak sunce. Mislim da je tačno da su ljudi usporeniji bez sunca i serotonina,ali mislim da kad razmišljaš pozitivno možeš da uživaš u svakom vremenu.
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
sarah

Post by sarah »

DenVik wrote: Naravno da se lepse osecam kad ustanem ujutru i vidim Sunce, to mi je uvek okidac za lep dan, ali slagala bih kad bi rekla da sam se zimus osecala lose, ovo mi je najbolji period u mom zivotu i nikada nisam ovako uzivala u sebi, svom zivotu i Zivotu uopste.

Ali ima nesto interesantno, sto si pomenula i ja sam nesto nestrpljiva, kao da ocekujem neki prasak Dobrog
E baš tako sa jedne strane vreme i priroda ne utiču na mene negativno uopšte, ali ove godine možda baš zbog tog nekog pozitivnog naboja, kao da osećam neko nestrpljenje, kao da je energija proleća počela još zimus, i kao da osećam prirodu kako se budi i kako će baš ta erupcija boja svaki čas da se desi...Ili je u meni procvetala neka nova energija, pa sve čekam da se i priroda pridruži :D
Buki

Post by Buki »

Kad dodje proleće, energije svih vrsta bujaju, vetar, biljke, sunce, oblaci, sneg... Sve se to smenjuje svakodnevno, a raznovrstnost energija, po meni, ne može loše da deluje na nas :D Normalno, postoje ljudi kojima to smeta, meni naročito ne smeta. Žale se profesori iz moje škole, kao po 3 4 godišnja doba se smeni na dan, ja ih gledam, reko dal ste šta ste!?! Pa zar nije lepo videti kako pada kiša, a i sija sunce? :D ili pada sneg, pa posle toga sunce :D Nisu mi jasni ljudi koji to ne vole, da nekome zasmeta, to ok, ali da neko to ne voli,msm ono :roll: :D
sarah

Post by sarah »

Jedan od razloga što sam postavila ovo pitanje, je i taj što sam primetila da dosta ljudi govori o vremenu kao razlogu više za neko nezadovoljstvo, Kao da se njihovo rasploženje zaista i popravi kad je lepo vreme, možda na kratko, ali ako je neko nezadovoljan, on će uvek naći razlog da to i bude bez obzira na vreme...
Kako je priroda živa materija kao i mi što smo, mi osećamo njene promene, ima ljudi za koje se kaže da su meteoropate, ili ljudi na koje utiče pun mesec, ili jesen itd...Svi smo mi jedno i sa prirodom i sa svim živim što naseljava ovu planetu, samo što čovek ima svest da to i spozna...Pa mi se nameće zaključak kako mi stalno težimo da nešto okarakterišemo kao pozitivno ili negativno, tj Kao dobro ili loše, od nas samih i naših osobina do same prirode...a to su Ustvari te naše kvalifikacije i etikete...Moj mačak je uvek raspoložen bez obzira na sve (osim ako ga nešto ne čačkaš pa ti frkne) :) Priroda ima svoja stanja i cikluse sve je jednostavno tako kao što jeste, a mi uzmemo pa prosudimo na osnovu naših ličnih iskustava, zmije su loše ili vreme je loše ili konji su dobri ili...itd.
Kako sam počela da radim na sebi, ovo mi je prvi put, da osećam koliko se moje unutrašnje biće raduje i intuitivno oseća da je deo nečeg višeg :)
DenVik

Post by DenVik »

I? Oseca li neko ovaj nemir ili ja ne umem da kanalisem svoju energiju ovih dana?
Je li ovo zbog proleca, mada ne verujem, kao da silna energija hoce da izadje van a ja joj ne dam, tako nekako, ne umem da objasnim.
sarah

Post by sarah »

Ja se i dalje pitam kako vreme utiče na mene :budala: Ne mogu sebi objasniti, ali nešto se osećam drugačije ovih dana...možda je to ta energija o kojoj ti pišeš DenVik, a možda isčekivanje proleća da grane...nešto jeste :nempojma:
DenVik

Post by DenVik »

E, fala Gradskoj cistoci na ovim smajlicima :ludiranje: :ludiranje: :ludiranje: , e ovako se osecam, :nempojma: pa ovako,pa :pardon: , pa :lol:
Post Reply