Emocije kao kompas

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
Post Reply
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Emocije kao kompas

Post by Ivan Spg »

Prilikom dolaska u ovu fizičku realnost dogovorili smo se sami sa sobom da će nam emocije ukazivati na to koliko smo u skladu sa svojin ne-fizičkim ja. Ovako kaže Abraham, šta Vi kažete?
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Naly Younis

Re: Emocije kao kompas

Post by Naly Younis »

Ja sam čitala da je kinezilogija izmjerila razinu emocija pojedinih osoba, prema skali David Hawkinsa. Zanima me više o samoj tehnici tog mjerenja, ako netko zna jer ništa opširnije nisam našla....
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Mila

Post by Mila »

Ja verujem da su emocije pokazatelj nase (ne)povezanosti sa nasom sustinom. Ako se osecamo dobro u pogledu svojh stavova i postupaka to znaci da cinimo onako kako za nas i treba; i obrnuto. Tako da treba cesto zastati i zapitati sebe kako se osecamo. Mada potrebna je hrabrost da budemo iskreni prema sebi, s' obzirom na to da ljudi cesto zavaravaju sebe.
Lekcija je uvek voleti sebe.
Nina

Post by Nina »

Kad god ne znam kako trenutno vibriram stanem na sekund i zapitam se kako se osjećam. Meni je to najbolji i najlakši način za identifikaciju vlasitith misli. Inače ih je toliko puno da ih jednostavno ne mogu sve pohvatati :) Kad se osjećam dobro, mirno ili zadovoljno znači da sam na putu ostvarenja. Kad sam nemirna, nesigurna ili nervozna znam da mi je potrebna promjena frekvencije. Imam čitav spisak lijepih trenutaka u svom životu na koje pomislim tada jer mi sjećanje na njih stvara divne emocije, automatski vraća osmjeh na lice i znam da sam ponovo na odličnoj frekvenciji :P
Emocije su najbolji pokazatelji gdje smo i idemo li pravim putem.
Praznici su u nama!
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

Ja kazem, bravo za Abrahama!
Ja sam tip, koji voli da proveri teoriju. Pogotovo ako ozbiljno nameravam da od te teorije napravim jednu od osnova svog zivota.
Ova teorija, o vodjenju emocija, je 100% proverena od mene i ne dam je vise nazad!
Jednostavno, genijalno!
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Post by Ivan Spg »

Hahaha, da to je ta rešenost, to je taj stav, vidi se da si doživela to :D I ja se isto tako osećam.
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
leci

Post by leci »

Abrahame, hvala !
Emocije su kompas, dobro si to poredio Spoygg.
Dok sam još saznavala o tome preplavljivala me je radost, ali kada sam sve to u sebi i kroz iskustvo potvrdila, šta reći. Od tada sam ja gospodar svog života!
jeeeeee
Image
Naly Younis

Post by Naly Younis »

Sve je to super...i ja zahvaljujem Abrahamu za usmjeravanje u shvaćanju emocija koje su kompas frekvencija..
Mene zanima ovaj dio toga.,,,http://www.youtube.com/watch?v=Vgk0OTmV ... e=youtu.be
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Vina

Post by Vina »

Naše emocje su zaista dragoceni kompas. Kada smo svesni njih uvek možemo da se na sekund restartujemo i krenemo ispočetka, drugačije, u drugom smeru, tamo gde nam je prijatnije.
MNogo puta, pritisnuti kojekakvim emocijama drugih iz naše okoline, njihovim očekivanjima, sopstvenim nametnutim očekivanjima, okolnostima... primoramo sebe na neke prisilne akcije koje nam ama baš nikako ne prijaju, i samo se odjednom osećamo loše, ni svesni šta setu zapravo dogodilo.
Desi mi se to, naravno, sada sve manje i manje, uglavnom zbog sopstvenih nametnutih očekivanja (moj lični trip) i ja krenem u pravcu koji baš nema nikakve veze sa mnom, to može biti i nebitna sitnica tipa popijem kafu sa nekim kad me ponudi a nimalo mi se ne pije, do ozbiljnijih stvari.
Abrahamova skala emocija ultimativni vodič :)

Image
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
Član 257

Post by Član 257 »

Probala! Provereno radi! :)
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Post Reply