MOJE SRCE

Ovde možete da postavite svoje poučne priče o životu i o raznim pojavama koje nas okružuju a iz kojih možemo naučiti i podsetiti se šta su najlepše životne vrednosti :)

Počasni naziv je "Žikin kutak" jer je Žika započeo ovu divnu tradiciju da nas uveseljava i podučava sa svojim divnim pričama.

Naravno svi su dobrodošli da dodaju svoje priče :D
Post Reply
Zika

MOJE SRCE

Post by Zika »

MOJE SRCE

Moje srce je kao cekaonica velike zeleznicke stanice. Vrata su sirom otvorena svakom putniku da se odmori. Neki ostanu vrlo kratko i zure na svoj "put"...neki ostanu duze, odmore se i osveze...neki udju sa velikim i teskim prtljagom i dok se odmaraju pregledaju ga, odbace nepotrebno i olaksaju ga,..neki promene misljenje i krenu na neki drugi "put" koji im se ucini lepsim.

Daleko u dubini te "cekaonice", na kraju hale stoje jedna vrata. To je specijalna prostorija i nije pristupacna svakom putniku. Ko zna kako da otvori ta vrata i zakoraci unutra, ostaje tamo do vecnosti. Samo je nekoliko njih krocilo preko tog praga. To je soba bezgranicne i bezuslovne ljubavi moga srca.

Izmene i dopune

Ukazala se potreba za izmene i dopune kako bi se smanjile zabune i nesporazumi. U principu nema velikih promena.
Moje Srce i dalje ostaje kao velika čekaonica železničke stanice.
Slobodan pristup svakom putniku je i dalje omogućen.
Dalje od te prostorije struktura se menja. Vrata koja su bila zatvorena i nepristupačna, izuzev u specijanim slučajevima, su otvorena svima koji žele da udju dublje. U toj prostoriji se mogu prikupiti svi potrebni podatci, sve informacije. Tu se može ostati neograničeno i preporučuje se da svako prikupi dovoljno podataka, da sve preispita a na prvom mestu preispita samog sebe. Iz te odaje se može vrlo lako izaći a može se i vraćati ponovo. Tu će se naći dovoljno podataka a i upozorenja. Tu se mogu (preporučuje se) preispitati vibracije i uporediti sa sopstvenim vibracijama.

U toj prostoriji se mogu naći još dvoje vrata, jedna sa natpisom VSO (vrlo specijalna osoba) koja vode u odaju prijateljstva i svako je dobro došao tu.
Druga vrata vode u Specijalnu odaju. To je specijalna prostorija i nije pristupačna svakom putniku. Ko zna kako da otvori ta vrata i zakorači unutra, ostaje tamo do večnosti. Samo je nekoliko njih kročilo preko tog praga. To je soba bezgranične i bezuslovne ljubavi moga srca. Ako lična osećanja nisu u istoj vibraciji ili ako je motiv radoznalost ili neka vrsta igre, ne preporučuje se ulazak ovde. Moguće je tu ući i iz sobe Prijateljstva.
SMILEY~15.GIF
SMILEY~15.GIF (22.14 KiB) Viewed 7917 times
Post Reply