Lijep pozdrav svima. Prvo bih se htjela zahvaliti na svim lijepim temama i odgovorima na ovom forumu i ostalim inspirativnim i pozitivnim stvarima koje redovito pratim na web stranici Ratnika Svetlosti <3
Radi se o sljedećem... naime dobila sam posao u sezoni, i moram otići. Sam odlazak me ne plaši, već pomisao na to kako ću se snaći s gostima, što ako pogriješim, nemam iskustva u tom poslu... Čak mi je na pamet i palo to da ne znam dovoljno stranih jezika, i to me pati, no znam da mogu naučiti i nije mi to toliko velik problem. Uvijek u meni postoji neka doza straha, kako da ga maknem iz misli, ponekad mi padne na um tisuću pitanja i onda se pojavi strah.. što ako ovo-što ako ono...dali ću biti dovoljno dobra itd.
Postoji li afirmacija koja bi mi pomogla pri uklanjanju tog straha?
Dali je dovoljno razmišljati i govoriti: ''Svjetlosti, oslobodi me straha od života.''
Pozdrav svima
<3
prvi posao-odlazak-sve će biti uredu!?
-
prvi posao-odlazak-sve će biti uredu!?
''Find that place which is effortlessly at rest within itself. Be there—be one with that.'' - Mooji
Re: prvi posao-odlazak-sve će biti uredu!?
Vodja Plemena, Haug.
Ne znam citas li sajt i textove, ali zadnji Vinini prevodi Luizine knjige su ti sjajni, bas za to sto tebi treba
http://ratnicisvetlosti.com/prevod/misli-moci-6-deo/
Ja licno u svojim afirmacijama ne koristim rec strah, bol, otpor...i slicne budalastine, ali to je samo moj stav.
Zivot me voli, sve je u redu, bezbedna sam uvek i svuda, uvek radim pravu stvar, sama mozes da smislis par recenica koje su ti bliske i koje ti prijaju. Valjda je krajnje vreme da pustis tu svetlost u svoj zivot
Ne znam citas li sajt i textove, ali zadnji Vinini prevodi Luizine knjige su ti sjajni, bas za to sto tebi treba
http://ratnicisvetlosti.com/prevod/misli-moci-6-deo/
Ja licno u svojim afirmacijama ne koristim rec strah, bol, otpor...i slicne budalastine, ali to je samo moj stav.
Zivot me voli, sve je u redu, bezbedna sam uvek i svuda, uvek radim pravu stvar, sama mozes da smislis par recenica koje su ti bliske i koje ti prijaju. Valjda je krajnje vreme da pustis tu svetlost u svoj zivot
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Vodjo, probaj da boraviš u sadašnjosti što više, tako sve misli nestaju momentalno. Kad opažaš okolinu, svoj dah, otkucaje srca (ukoliko ti malo jače lupa srce ). Ne znam koliko treniraš, ali trči, to definitivno uništava strah (trčanje napolju, ne u teratani). Trčiš, ili šetaš, gledaš prirodu, nebo, oblake... I momentalno nestaje strah, osećaš se lepo i veselo i tako "uništiš" strah, vratiš se kući istuširaš, slušaš muziku, čitaš neku lepu knjigu, a u svaki od tih poslova se uživiš do daske i misli nestaju, a sa njima i strahovi, bar u svesti. Probaj i sa svesnim spuštanjem svetlosti na sebe i svoju okolinu, u toku dana. Dovoljno je da zamisliš kako te zapljuskuju talasi svetlosti sa visina. Radi nešto kreativno, crtaj, piši neke tekstove, ili za šta već imaš dar. Tako nekako možeš da potisneš strah od snalaženja na poslu. Afirmacije možeš da radiš, za snalažljivost na poslu, improvizuj što više dok pišeš afirmacije, pogledaj na netu, kakve sve afirmacije postoje u oblasti posla, možda ti sine neka ideja pa onda sastaviš svoju verziju.
-
Hvala, hvala, hvala <3
''Find that place which is effortlessly at rest within itself. Be there—be one with that.'' - Mooji
Izvinte sto kasnim s temom ups
Sad imam inspiraciju da odgovorim
Dakle BILO KOJA TEMA ILI BILO STA RADITE
NEMA STA AKO!!!!! ( shefe ne vicem,samo je jako vaznooooo!!!!:)
Dakle ajmo ovako
Sta ako sad bude zemljotres
I sta ako meni padne plafon na glavu
I sta ako se bas tad zapali komp
I bas tad krene neka oluja i eto tako najednom iz amerike se preseli tornado ovde
I sta ako odnese ovu zgradu u nebesa
I sta ako svi nestanu
...
...
Moze moja glava i moj um da smisle milijardu "sta ako..."
I sta mozemo uraditi
Ja kazem "pa sta" !!!!!!!
Sve je to u.mojoj glavi
Luiz to lepo objasnjava
To je samo strah!
Dakle
Ako nas je stah (recimo,primera radi) da cemo dobiti otkaz jer znamo da smo nesto pogresili
Sledeci korak je da zamislimo tu situaciju gde dobijamo otkaz
Dakle suocimo se sa strahom u svojim mislima i kazemo ok ja vise ne radim,nemam prihoda ali ajde da pronadjem dobro u tome
Dobro u tome je- prolece je,uzivacu u svakom danu,satu,sekundi
Odmoricu se
Skupiti snage,volje,sabrati zelje i krenuti u nove pobede,poslovne,drustvene,ljubavne
Kad ovo uradite strah nestane,iscezne
Verujte- isprobala ,radi!
Zatim se zahvalite zamisljenoj.situaciji
Straha vise nema
Um nema vise razloga za sta ako
Pa jedino sta nam preostaje da izgovaramo
Univerzum me voli
Cini samo dobro za mene
Sigurna sam
Bezbedna
Posao obavljam savrseno,s uzitkom i.voljom
Okruzena sam divnim ljudima
Sve je u savrsenom redu
Um posle ovoga nema mesta za ono " sta ako..."
Jer smo mu u startu saopstili da u svemu sta ako...proizilazi ono dobro!!!!!
Pa sta ako pogresim i dobijem otkaz
Naci cu drugi,bolji posao,dok ne nadjem uzivacu u onom sto imsn
Nema straha
Sve je dobro i u nasu korist!
Isto tako pomenuti primer novi posao i milijardu "sta ako..."
Dozvoli umu nek proizvede milijardu sta ako
I kazes pa sta
Sta ako ja to ne umem
Pa sta ,stize osoba koja je divna i svemu me poducava sa razmevanjem i ljubavlju
Sta ako dodje gost koji prica arapski
Pa sta ! Snaci cu se svojim sarmom prstima,slikama,osmehon hihihi
Kako bi bilo slatko da u tom momentu prizoves osobu s kojom ces provesti zivot ( ukoliko je vec nemas;) )
Sta ako dodje neki nadrndan gost
Nista,svojim osmehom cu ga raspametiti,svojom ljubaznoscu i dobronamernosti cu ga oraspoloziti i dan ce nam biti divan.
Sta ako pogresim i donesem pogresn porudzbinu
Hehe
Nagovoricu ga kako je to ono sto mu bas treba i resiti problem
Problema nema sem u nasoj glavi
Eto bas juce...zurim kuci s posla, zadrzala se kod knjigovodje...svi busevi otisli..a ja i dalje sa osmehom uzivam u suncu. Nailazi radnicki bus koji vozi samo radnike fabrike...ja ipak zelim da udjem,osmehnem se,ono razvucem osmeh ju da nemam usi smejala bih se oko glave haha
Ljubazno i sarmantno pitam vozaca da me ipak primi
On se osmehne i kaze: ma moze,upadaj
Ja sva srecna,sto stizem za par minuta jejeje umesto za pola sata...izlazim.iz busa na mpjoj stanici i velikim osmehom se zahvaljujem,vidim drago mu...ipak sam i njemu uspela preneti ovu moju srecu,jupi
Ko zna kakav je imao dan do tad,mozda lep onda sam ga jos vise usrecila jeje a ako nije onda sam mu ulepsala mojim osmehom i mojom poz.energijom,to je cilj zar ne?
Daj ljubav,ljubavlju se vrati
Volim vas sve
Sad imam inspiraciju da odgovorim
Dakle BILO KOJA TEMA ILI BILO STA RADITE
NEMA STA AKO!!!!! ( shefe ne vicem,samo je jako vaznooooo!!!!:)
Dakle ajmo ovako
Sta ako sad bude zemljotres
I sta ako meni padne plafon na glavu
I sta ako se bas tad zapali komp
I bas tad krene neka oluja i eto tako najednom iz amerike se preseli tornado ovde
I sta ako odnese ovu zgradu u nebesa
I sta ako svi nestanu
...
...
Moze moja glava i moj um da smisle milijardu "sta ako..."
I sta mozemo uraditi
Ja kazem "pa sta" !!!!!!!
Sve je to u.mojoj glavi
Luiz to lepo objasnjava
To je samo strah!
Dakle
Ako nas je stah (recimo,primera radi) da cemo dobiti otkaz jer znamo da smo nesto pogresili
Sledeci korak je da zamislimo tu situaciju gde dobijamo otkaz
Dakle suocimo se sa strahom u svojim mislima i kazemo ok ja vise ne radim,nemam prihoda ali ajde da pronadjem dobro u tome
Dobro u tome je- prolece je,uzivacu u svakom danu,satu,sekundi
Odmoricu se
Skupiti snage,volje,sabrati zelje i krenuti u nove pobede,poslovne,drustvene,ljubavne
Kad ovo uradite strah nestane,iscezne
Verujte- isprobala ,radi!
Zatim se zahvalite zamisljenoj.situaciji
Straha vise nema
Um nema vise razloga za sta ako
Pa jedino sta nam preostaje da izgovaramo
Univerzum me voli
Cini samo dobro za mene
Sigurna sam
Bezbedna
Posao obavljam savrseno,s uzitkom i.voljom
Okruzena sam divnim ljudima
Sve je u savrsenom redu
Um posle ovoga nema mesta za ono " sta ako..."
Jer smo mu u startu saopstili da u svemu sta ako...proizilazi ono dobro!!!!!
Pa sta ako pogresim i dobijem otkaz
Naci cu drugi,bolji posao,dok ne nadjem uzivacu u onom sto imsn
Nema straha
Sve je dobro i u nasu korist!
Isto tako pomenuti primer novi posao i milijardu "sta ako..."
Dozvoli umu nek proizvede milijardu sta ako
I kazes pa sta
Sta ako ja to ne umem
Pa sta ,stize osoba koja je divna i svemu me poducava sa razmevanjem i ljubavlju
Sta ako dodje gost koji prica arapski
Pa sta ! Snaci cu se svojim sarmom prstima,slikama,osmehon hihihi
Kako bi bilo slatko da u tom momentu prizoves osobu s kojom ces provesti zivot ( ukoliko je vec nemas;) )
Sta ako dodje neki nadrndan gost
Nista,svojim osmehom cu ga raspametiti,svojom ljubaznoscu i dobronamernosti cu ga oraspoloziti i dan ce nam biti divan.
Sta ako pogresim i donesem pogresn porudzbinu
Hehe
Nagovoricu ga kako je to ono sto mu bas treba i resiti problem
Problema nema sem u nasoj glavi
Eto bas juce...zurim kuci s posla, zadrzala se kod knjigovodje...svi busevi otisli..a ja i dalje sa osmehom uzivam u suncu. Nailazi radnicki bus koji vozi samo radnike fabrike...ja ipak zelim da udjem,osmehnem se,ono razvucem osmeh ju da nemam usi smejala bih se oko glave haha
Ljubazno i sarmantno pitam vozaca da me ipak primi
On se osmehne i kaze: ma moze,upadaj
Ja sva srecna,sto stizem za par minuta jejeje umesto za pola sata...izlazim.iz busa na mpjoj stanici i velikim osmehom se zahvaljujem,vidim drago mu...ipak sam i njemu uspela preneti ovu moju srecu,jupi
Ko zna kakav je imao dan do tad,mozda lep onda sam ga jos vise usrecila jeje a ako nije onda sam mu ulepsala mojim osmehom i mojom poz.energijom,to je cilj zar ne?
Daj ljubav,ljubavlju se vrati
Volim vas sve
Ne verujem da cu ovo reci, ali Pozitiva nedostajali su mi ti tvoji kilometarski postovi.
Haug, Vodji Plemena, mislim da smo uradili domaci.
Lj
Haug, Vodji Plemena, mislim da smo uradili domaci.
Lj
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Hahahaha
Hvala DenVik
Ne umem ja reci u dve recenice
Al ja sebe volem bas ovaku kilometarsku uzdravlje svima nama
DenVik uvek precizna,jasna i kratka hihihihi
Hvala DenVik
Ne umem ja reci u dve recenice
Al ja sebe volem bas ovaku kilometarsku uzdravlje svima nama
DenVik uvek precizna,jasna i kratka hihihihi