volim OVAJ zivot ! :-)

Moć misil, kako misliti pozitivno, kako izgraditi zdrav stav, sumnja, ljubav, ljubav prema sebi, zahvalnost
jovanajovana10

volim OVAJ zivot ! :-)

Post by jovanajovana10 »

ovu temicu sam otvrila da bismo mogli da pisemo svaki put kada pomislimo u sebi kako volimo ovaj zivot,kada uspemo u necemu,kada nam se dogode lepe krupne stvari ili sitnice, neciji osmeh,pobede...
imam sigurno 50situacija da navedem kada sam to izgovorila u sebi :-)a bice ih jos puno

Ja to cesto ponavljam ovih dana dok setam ulicom,a sve ozelenelo, svi setaju,sve procvetalo,mirise na polen :-):-):-)
doduse u moj grad je pun zelenih povrsina. Dok seckam udahnem i kazem joj kako volim ovaj zivot,sto je lep i suncan :-) pa kada sedim u Velikom parku i gledam
decu kako se odusevljavaju svemu i vlasnike kako setaju pse ,kako se igraju svi zajedno :-)
ma nema mi bolje prilike da uzivam tada,da se odusevim zivotu,kako je lep samo.

volim ovaj zivot kada sam se danas otarasila dugova jeeee! nema vise opterecenja time :-):-):-)
i jos plus zaradila novcanicu jutros i to na kreativnom hobiju koji obozavam da radim:-)

joj,a jako volim i kad narucim 4 velike kugle sladoleda sa prelivima
njam! njam! to je zivot! :-)

a najcesce kazem da volim zivot kada uocim dva oka mog decka kako sijaju,da mogu da se ogledam,dok me skroz rasirenja gledaju i nemaju pojma o cemu govorim :-):-):-)

toliko puta mi dodje da kazem kako ga volim u raznim situacijama :-):-):-)
-Danas je moj srecan dan :) !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
DenVik

Re: volim OVAJ zivot ! :-)

Post by DenVik »

Voolim, Jo10, volim OVAJ i svoj Život
na svakom koraku sad on mi to pokazuje, u stvari ja to tek sad vidim( bitna razlika)i dopustam Životu da me voli :ludiranje:
Jo, proleće je sve se probudilo, sve mi je nekako drugačije, jos lepše..i ja sam udarila po sladoledu( ok, mogu kugle uvek, sve, ali limun prvo)ali najviše volim šarenka i limunka :oops: , na sve drvenu dršku, šta ćeš, taj šmek detinjstva ti ostane..
Sad sam u fazi da se malo..malo pa zahvalim za moje pametno dete, nešto je skroz samostalan i kažem sebi, pa kako to nisam ranije osetila ili videla, greška, sve u svoje vreme, znam..i hvala ti Živote na ovoj šansi da budem zajedno sa budnima.
Odlična ti je tema Jo, ovo mi je nova mantra ovih dana, pa,negde od 5-og aprila, ko da si znala :mig: , a znam da nisi, prosto smo malo povezani svi ovde.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

DenVik,ja mislim da nas je prolece inspirisalo :-)
ja ne znam koje godisnje doba vise volim od drugog:-) (i to je razlog sto volim ovaj zivot ovo vreme i mesto gde ga zivimo,planetu,klimatku zonu,21.veka-nisam mogla sebi bolje da odaberem )
malo se budi prolece malo se i mi budimo -tako da se razumemo sa njim ;-)
i opet kada bih birala odabrala bih sve ovo sto sam navela sto volim,svoj zivot i dosadasnji i sadasnji i buduci!
volela bih kada bi vise ljudi otvoreno iskazivalo odusevljenje i izjavljivalo ljubav svakom uobicajnom danu.:-(

Da DenVik upravo taj fazon sam i kod tebe prepoznala koji delimo :

»kako ce mene voleti zivot i svaki novi dan,ako ja ne volim njega!?«
ja verujem da je svaka ljubav
uzvracena ako je iskrena i istinska :-):-):-):-)
IZ TOGA SLEDI :
volim ovaj zivot! ---»ja sam "rodjena pod srecom zvezdom " i zivot me voli,ja sam mu ljubimica!:-):-):-)
ustvari ,
svi smo srecnici :-) samo je razlika u tome sto to neko zna (da je iz familije Sreckovic,kao i ostatak ljudi|) a neko ce tek da sazna :-)

valjda je lakse pronaci 100 tema i razloga u minutu zasto ne voleti zivot - nego par svakodnevnih razloga zasto ga voleti ...
ne razumem zasto .
pozitiva

Post by pozitiva »

ovo je prva zima u mom zivotu koja mi je "izistinski" prijala
i kada je duvao jaaaaaaaaako hladan,vetar koji vam je rasterao sve kosti i sve u njima kad je vejao sneg zajedno sa vetrom i kad je padala besumucna kisa 5 dana, ja sam u svakom momentu uzivala
po prvi put
da volim OVAJ ZIVOT u potpunosti, volim svako doba ,volimi sive i crne oblake i kisu a
volim i ovo prolece i sunce i cvece i pticice
volim ljude, zivotinje, bube
volim ovaj zivot bas takav kakav jeste
volim i svoje ukucane
pa ja sam to izgovorila
yes :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
volim i svoje ukucaneeeeeeeeeeeee
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :zdravica:
volim ovaj zivot!!!!! :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica: :veselica:
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

bravo pozitiva! :-*:-*:-*:-*
bas od tebe sam ocekivala ovakav tekst
samo sam se pitala kada ces sve ovo da iskubkas :-)

tako je! volimo ono sto imamo,kakvo god da je!

i to sto sam sinoc odplakala pa zaspala rano,pa ustala u pola 6 da ucim za ispit u 10h koji su odlozili,
pa sam cekala na red kod doktora 4sata da bi mi zakazali pregled za 3 meseca
pa ovako umorna dosla da bi mi se par ljudi naljutilo sto cu sada da spavam...

volim svoj zivot! a sta mi drugo ostaje
jeste da je ludnica od jutra do sutra i da sam bolesna i umorna i nervozna,ali ipak jutros je sunce bilo prelepo
a zalazak danas je znacio kraj sasavog dana :-):-):-)
ali volim sebe i svoj zanimljiv zivot
DenVik

Post by DenVik »

Jo, Pozitiva, volim vas devojke...nekako mi uvek ubodete tekst..kazete nesto sto sam i sama sebi rekla danas..
Jo, ljubim, stvari se odlazu? Odlicno..doktor ti ne treba, a znanje za ispit ce da se slegne i da razvalis, a kako drugacije?
Volim ovaj zivot( znam i on mene, Hvala mu), uzivala danas sa raspolozenim Vikom i svojim dragim, skitarali po ovom lepom danu..
Znate, imam neku trunku zadrske kad je u pitanju zajednicki zivot( zbog onog prethodnog mog sran...pardon, divnog iskustva :mig: )jel sad sam pametnija? Ne, sad sam opreznija, a ne treba da budem, samo treba da slusam svoje bice i da osluskujem njegovo bice koje mi jasno, svaki dan sve vise otkriva nacine na koje me voli..i ja uzvracam..i ja volim celom sebe..posle toliko vremena..
Volim ovaj svoj zivot zbog ljubavi koju osecam da se sve vise siri iz mene :veselica: , eh, da vi znate koji je to uspeh za mene. LJ
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
jovanajovana10

Post by jovanajovana10 »

znamo :-)
radi kako kaze srce a ne pamet ,pamet je sebicna malo a i voli da bude u centru paznje.
vidi se da si srecna i blistas :-):-):-)
a sa ispitom videcu, ovim otklanjam blokadu sto vec 6 meseci u index nisam upisala ocenu,gotovo je sa blokadama, bice ok
sto se doktora tice isla sam da udovoljim mami
ja sam dobro

ma sve je uredu sa mojim zivotom
<3<3<3<3<3<3<3<3 jedva cekam sutra! <3<3<3<3<3<3<3<3
lepo je sve
hocu opet u 6 da se probudim,danas je bilo bas lepo kada sam se probudila naspavana bez budilnika sama :-):-):-):-):-)

eh,blago nama :-):-):-)
steta sto drugi ne pokazuju svoju zaljubljenost u zivot
ali sta je tu je,dobro je ovako kako jeste:-)
sarah

Post by sarah »

Dragi moji razmišljala sam da li da se javim na temu zahvalnosti ili ovde, ali svejedno je...Naime mojoj drugarici su sumnjali da ima jednu neizlečivu bolest, danas me je zamolila da odem sa njom na magnetnu i da je držim za ruku pošto je mašina plaši...Danima već je zamišljam srećnu i isceljenu, ona isto spada u ljude koji dosta čitaju o ZP i stalno joj ponavljam Luizine savete itd...Danas dok sam je držala za ruku sve vreme sam ponavljala u sebi afirmaciju i zamišljala kako izlazimo iz te prostorije, i kako doktor kaže da je sve čisto i da nema znakova bolesti...
Ljudi moji tako je i bilo, kada smo izašle rekli su joj da je sve ok, ona je bila presrećna osetila sam njenu radost prema životu i ljubav ljubav ljubav...Rekla je od danas se menjam, a sutra dajem otkaz na poslu, i posvećujem se sebi :) Napolju je bio predivan sunčan dan sedele smo u prelepoj bašti i pijuckale piće i udisale proleće... :veselica:

Volim OVAJ život, zahvalna sam za današnju priliku da se podsetim koliko treba ceniti ovaj život i radovati se malim stvarima, i naravno koliko treba voleti sebe i raditi samo ono što nam prija, život je jedan ali ga ne treba preozbiljno shvatati već ga treba voleti i opušten uživati u tom DARU!
najzad

Post by najzad »

Draga Sarah, predivno, zivot je prelep i divno je sto si bila uz drgaricu svo vreme. :bravo: :andjeo: Zelim da joj novi pocetak bude pun radosti i puno,puno ljubavi na putu a znam da ce uz tebe svo vreme da cveta :ruzha: :ruzha: :ruzha:
tamaris

Post by tamaris »

Sarah to je sjajno.... radujem se sto na kraju sve ipak uredu.. Ovaj zivot nas nekad uci na veoma surov nacin..... citajuci tvoj post krenule su mi suze...inqce naredni period mi je prilicno izazovan,tacnije to je sutra ujutru....nervozna sa gomilom misli koje se roje trazeci najbolji lek za mir
i onda pomislim da dodjem na forum da vidim sta ima... Kad ono tvoj post... onda se setim kako ne tako davno sam prolazila kroz nesto slicno kao tvoja drugarica a bukvalno sama i bez podrske... i prezivela sve to... Sve je bilo ok na kraju...
i onda shvatim da ono sto me sutra ceka nma bas nikakav znacajni prioritet u mom zivotu... ma nistw ne znaci nista totalno je nistavan... i ne znam zasto se nerviram uopste... O Boze...Mozda sam malo promasika temu ne znam ni ja... ne zamerite mi na negativnosti.... uh.... suze ciste dusu Hvala ti jos jednom Sarah puno i svima vama ovde :-*:-*:-*
Post Reply