Kako da prestanem da lazem ?

Teme o radu foruma i "čekaonica".

Čekaonica -> Ako ne znate gde biste započeli temu postujte je u ovaj forum pa ću je premestiti.

Kućni red pogledajte ovde.

Najbolji način da započnete novu temu pogledajte ovde
Post Reply
Lala1

Kako da prestanem da lazem ?

Post by Lala1 »

Dargi ratnici svetlosti..
Obracam vam se jer imam sledeci problem...U nepotrebnim situacijama(tacnije svakodnevnim situacijama) u drustvu imam potrebu da lazem o stvarima koje se nisu desile a volela bih da su se desile , i da izmisljam ljude i dogadjaje, i ljudi su poceli da me ismijavaju zbog togu jer ponekad pricam tj.lazem i nesto sto je mala verovatnoca da se desi u zivotu prosecnog coveka..to je moja patoloska potreba ..Molim vas HELP !
Član 257

Re: Kako da prestanem da lazem ?

Post by Član 257 »

Počni da se bavis politikom. Onda ti se zbog laganja niko vise neće smejati nego će te sve više obožavati. Šalu na stranu (o,da li je to šala i bila?) iz nekog razloga ti se dopada da zamišljaš naglas svoj svet i da preuveličavaš,dodaješ,pakuješ. A po meni razlog je sledeći: ti želiš velike,spektakularne stvari,da ti život bude neobičan,uzbudljiv i pun avantura. I uživaš da pričaš priče u kojima druge zabavljaš. Ja tu ne vidim ništa loše,ali vidim rešenje koje će sve zadovoljiti-postani uspešna,slavna i bogata i pretvori sve to u istinu! Samo nikada nemoj sebe prekoravati. Voli sebe najviše na svetu i stvarno ćeš ići na večeru sa Jennifer Lopez,a onda ti ne mogu ništa. Laž je laž dok ne postane istina. Želim ti sve najbolje!
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
DenVik

Post by DenVik »

Hahahaha, ne mogu da verujem.
Juce drug Clan i ja pricamo o tome ( a moguce je da me juce i tresnula suncanica)
Lalice, ogledalce u ruke i vedzbaj " ja volim i prihvatam sebe bas takvu kakva sam...pa jos nabrajas", ponavljas dok ne pocnes da osecas to sto pricas, tipa 7 puta dnevno , jednom pred spavanje( ovo pricam otprilke, ja sam radila afirmacije 3 puta dnevno)
Sta je laz , sta je istina u nasem umu?
Sve je u redu dok to sto pricas ne povredjuje tebe ili nekog u tvojoj okolini. Mastas naglas, pricas o tome? Super. Pocni tako i da se osecas i eto ga ispunjenje, odmah na vratima.
okolina te ismejava? promeni okolinu.
samo trazi sta TEBI odgovara.
Srecno.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Član 257

Post by Član 257 »

hahahahahahaha kakva laž... DV ti si puknuta odavno,ne krivi sunce! hahahahahaha
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
tanita

Post by tanita »

Draga Lala1,lepo su te uputile DV i Članica. Samo bih izdvojila onaj deo gde Den Vik kaze da je lagati u redu dok time ne povredjuješ druge. Ipak radeći to u prisustvu drugih ljudi, kako si sama rekla, mislim da ih izlazes neprijatnostima..jer jedno je šaliti se, maštati, imati potrebu da se bude interesantan, duhovit, neobičan i sl. a drugo je odrzavati ljude u pogrešnom uverenju (što bi negde u tvom slučaju bio smer laži.)
Mozda samo kad bi naglasila ljudima da se šališ, i da su svi likovi i dogadjaji iz tvojih priča nestvarni (ono kao na početku filma ;) bi zadobila iskrenu paznju i simpatije, a i sačuvala svoj svet želja i mašte. ;)
Lala1

Post by Lala1 »

hvala vam puno na predivnim savjetima,nadam se da ce mi biti od pomoci u buduce... :svekul:
Post Reply