LJUBAV

Danas ti je rođendan? Na čemu si zahvalna? Kako si počela? Predstavi se :)
Post Reply
Lala1

LJUBAV

Post by Lala1 »

Pozdrav svim ratnicima svetlosti, moram da vam se obratim i nadam se da ce mi pomoci vasi saveti sto se tice ljubavi. Imam jedan veliki problem i zbrku u glavi sto se tice toga. Znate ja vecinu vremena provodim razmisljajuci o jednom decku koji mi se zaista svidja( radimo na istom mjestu pripravnicki) i moram priznati da sam zaljubljena do bola :D I vecinu vremena provodim razmisljajuci kako bi bilo super da smo zajedno i da se volimo i da zivimo skupa i jos mnogo ljubavnih stvari....U toku tog razmisljanja ja se osjecam veoma dobro jer razmisljam o njemu...Da li mogu nesto manifestovati iz tih misli ????
jaspis

Re: LJUBAV

Post by jaspis »

Mozes ali treba i on zeljeti isto, sve bi drugo bilo protiv njegove slobodne volje :)
Teži visokom jer u duši ti leže skrivene zvijezde. I sanjaj jer snovi predhode svakom cilju.
DenVik

Post by DenVik »

Potpisujem Jaspis, Lalo ne znam da li si nova ovde na forumu, u gornjem desnom uglu foruma imas Pretragu, ukucas reci koje te zanimaju i izadju teme gde smo pisali o njima, a imas pretragu i odmah ispod teme. prodji malo forumom.
A o ovome smo definitivno pisali, vise puta.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

Lala1 wrote:Pozdrav svim ratnicima svetlosti, moram da vam se obratim i nadam se da ce mi pomoci vasi saveti sto se tice ljubavi. Imam jedan veliki problem i zbrku u glavi sto se tice toga. Znate ja vecinu vremena provodim razmisljajuci o jednom decku koji mi se zaista svidja( radimo na istom mjestu pripravnicki) i moram priznati da sam zaljubljena do bola :D I vecinu vremena provodim razmisljajuci kako bi bilo super da smo zajedno i da se volimo i da zivimo skupa i jos mnogo ljubavnih stvari....U toku tog razmisljanja ja se osjecam veoma dobro jer razmisljam o njemu...Da li mogu nesto manifestovati iz tih misli ????
Draga, ti si upala u vibraciju nestrpljenja i opsednutosti na skali emocija. To se vidi iz onoga sto pises veoma jasno, ja sam malo podebljala delove koji ukazuju na to. Iz ovog stanja mozes da manifestujes uglavnom dogadjaje u istom stilu...recimo, da kaze da ce te nazvati pa te ne zove, patnju, nestrpljivost, i slicno...

Hajde da malo dignemo vibraciju...recimo na nivo zadovoljstva..pa ti oseti da li ti to vise prija. Govoricu u tvoje ime:
"Poznajem ovog zgodnog decka i bas mi prija da sam u njegovoj blizini. Rado razmisljam o njemu, ali mogu da i ne razmisljam kad se dobro zabavljam sa nekim drugim stvarima. Svidja mi se ideja da jednog dana budemo zajedno, i znam da ce ako to treba da bude, sve ici svojim tokom... Ja sam za sada opustena i zadovoljna time gde sam sad...i nemam nameru da patim, cekam i mislim na njega satima. On je tu, da bih uzivala u njemu...i cim me uhvati ona frka potseticu samu sebe, da je on samo jedan od mnogih. Pa cak i ako je mnooogo zgodniji od drugih.."

I ako par dana zadrzis ovu vibraciju, velike su sanse da ti uleti u zivot ;)
Izkuliraj.
DenVik

Post by DenVik »

Da, hm , on uleti na toj vibraciji i opet frka posle dva dana ( digneš vibru danas, sutra si opet ona nesigurna)
Super je to igranje sa skalom emocija,ali PRVO I OSNOVNO ljubav prema sebi i samopoštovanje.
A to se postiže vežbanjem. I to smo pisali po forumu, nego ljudi ulete na forume i hoće instant odgovore. Jes, cvrc, kako da ne.
Mina je dala odgovor na postavljeno pitanje, ali ja sam uvek za to da se reši problem uvek i za svagda.
Znači, voli sebe, bezgranično, svaki dan, na sve načine...kad to postigneš lako će te ON zavoleti, kao i bilo ko koga ti ZP dovede u život.
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

Slazem se..

Kad malo bolje razmislim, volja da se uopste pomera emocija na skali na gore jeste posledica ljubavi prema sebi. jer ona mora sebi da kaze "Ja sam sebi bitnija nego taj tip i ZBOG sebe cu da iskuliram...pa dosao on ili ne". To je zdrav odnos prema sebi.
Brida

Post by Brida »

l :D
Last edited by Brida on 26 Jun 2013, 19:51, edited 1 time in total.
Život se nikome na ovom svetu ne duguje. Ni majci ni deci, ni prijateljima, nijednom idealu! Život je moje, jedino moje neprikosnoveno pravo. U šta ću ga satreti moja je lična stvar.
DenVik

Post by DenVik »

To i jeste to.
Najlepsi poklon koji nekome mozemo dati, da volim sebe ovakvu kakva jesam i da pustam osobu naspram mene da bude to sto jeste. U bilo kakvoj vezi, u bilo kom odnosu.
Oseti i posalji ljubav...drugacije se ne moze vratiti.
Ja te razumem Sanco, to nije sebicnost( znas, jos nismo izmislili novu rec za ljubav prema sebi i svom Bicu, ali ne znaci da necemo :veselica: :mig: )Krajnje je vreme da uvedemo nove lepe reci,zasto da ne, mi pisemo istoriju, sada i ovde.
Član 257

Post by Član 257 »

Mozes.
1. Ako budes nastavila da zamisljas kako ti je lepo s njim manifestovaces dve stvari: ili zivot sa njim u sreci ili zivot u sreci sa nekim ko ce biti jos bolji od njega ( ponekad se zaljubimo u nekog ko nam ne odgovara i univerzum to zna, pa nas uparuje sa onim sto je dobro za nas); tebi je svejedno, dobices sustinu svojih misli
2. Ako budes zamisljala vasu vezu, ali se lose budes osecala jer ti se uglavnom nije desilo, manifestovaces da ti se to ne dogodi (ili ce te povesti nestrpljnje pa ces na silu nesto sama uradti-nikad, nikad nemoj pocinjati nista iz negativnog raspolozenja)
3. Mozes se potpuno prepustiti i reci sebi ''Bas me briga, necu da se opterecujem, ako dodje dobrodoslo!'' I time opet pustiti da ti univerzum isporuci najbolje za tebe.
Iz svega ovog proizilazi da jedina stvar koju ne smes raditi jeste pruzanje misli koje su negativne i bude losa osecanja.
Nema nista lepse nego nasloniti glavu na jastuk i zamisljati idealan ljubavni zivot...
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
ratnica svjetlosti

Post by ratnica svjetlosti »

Ja predlazem za pocetak, da mu kazes da ti se svidja. :-D
Ne mozes nista izgubiti. Sama cinjenica da je u tvojoj okolini je dokaz da si ga manifestovala u svome zivotu.
Samo zato sto je tu, ne znaci da je ljubav tvoga zivota.
U najboljem slucaju i on osjeca isto, ali nema hrabrosti da ti kaze.
U najgorem, nisi njegov tip.

Ako mu se svidjas super, ako mu se ne svidjas, znat ces na cemu si. To bi ti oslobodilo dusu da trazis onoga koji ce te voljeti.
Ljubav i opsesija su suprotnosti, i ako nekad opsesija lici na ljubav. Ljubav nas oslobodjava, ne veze.
Post Reply