PITANJE
Re: PITANJE
I ja se nadam da ću shvatiti šta si napisala...
Možda sutra kad se naspavam...ili da preformulišeš da ne ispadne da te ignorišemo...
Možda sutra kad se naspavam...ili da preformulišeš da ne ispadne da te ignorišemo...
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
- maksimilijan samot
To je na tebi... Sama najbolje znaš koliko si raskrstila sa negativnim mislima koje si imala pre... S obzirom da se već godinu dana usavršavaš i da te ništa nije skrenulo sa puta onda pretpostavljam da su te misli daleko iza tebe... Pomoći ćeš bržem ostvarenju pozitivnih misli i dela zakonom Setve i Žetve. Taj zakon sam ugradio u sebe i nećeš verovati kako se brzo ostvaruje, a samim tim sve ono što je bilo pre neće imati pristup ovom sad. Jedina "mana" tog zakona je u tome što nema vrdanja, moraš biti pozitivna, misliti pozitivno, biti uvek periferni krvni sud Univerzuma koji ničim nije začepljen već funkcioniše kao da si u centar Univerzuma(Što i jesi za sebe-Svemir je beskonačan i bezvremen i gde god staviš tačku tu je centar), i ne razmišljaj o prošlom-oslobodi se balasta i živi živiiiii punim plućima sa pogledom ka Nebu! : )
Zahvalnost Tvorcu, Pozdrav Suncu, Ljubav Nebu.
AHam znaci ono sto sam pre mislila ne mora ni da se ostvari ako na to vise ne mislim?:)
- maksimilijan samot
Hmmmmm... Izgleda da sam precenio tvoje pitanje sa svojim odgovorom... : ) Evo Clan 257 je obecala da ce ti odgovoriti kad se naspava, pa sve sto ti ona kaze to ti je tako i drugacije ne moze da BIDNE... : ) Ziva bila!
Zahvalnost Tvorcu, Pozdrav Suncu, Ljubav Nebu.
- jovanajovana10
Alexicee
EVO ja sam skapirala !
ako ti verujes da ce se manifestvovati samo ono sto mislis u polsednjih godinu dana - onda ce tako i biti
ako verujes da ce se manifestvovati tvoja misao koju si poslala univerzumu kada si posala u 3 razred sada - onad ce tako i biti
kako god da ti verujes tako ce ti i biti
mozes da verujes da se manifestvuje samo ono o cemu razmisljas sredom i tako ce da ti bude
eto asortiman ponuda
pa ti odaberi
sta god da ti najvise koristi za to se odluci
:*
EVO ja sam skapirala !
ako ti verujes da ce se manifestvovati samo ono sto mislis u polsednjih godinu dana - onda ce tako i biti
ako verujes da ce se manifestvovati tvoja misao koju si poslala univerzumu kada si posala u 3 razred sada - onad ce tako i biti
kako god da ti verujes tako ce ti i biti
mozes da verujes da se manifestvuje samo ono o cemu razmisljas sredom i tako ce da ti bude
eto asortiman ponuda
pa ti odaberi
sta god da ti najvise koristi za to se odluci
:*
-Danas je moj srecan dan !
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
-Ovde sam da se menjam na bolje <3 !
http://www.youtube.com/watch?v=UOb0ei-Ej6Q
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 0543_n.jpg
Hahahha jovana da,da skontala sam nesto sam se bila pogubila tj.nije mi bilo jasno posle koliko vremena se manifestuje ono sto smo mislili,jer u knjizi pise da mi sada zivimo ono sto smo pre mislili,zato mi nije bilo najjasnije da li mi se onda i dalje mogu ostvarivati neke misli sada koje sam ranije mislila.Eto to je bilo sve sto me zanima A onda sam shvatila da ako verujem da ce mi se ostvarivati misli od pre par godina da ce tako i biti,opet je u uverenju
Moj odgovor:
Ako u tvojim prethodnim iskustvima ima nešto što ne želiš, a raznišljaš i dalje o tome-Da! Manifetovaće se. Dokle god imaš strah od toga...
Ako u tvojim prethodnim iskustvima ima nešto što ne želiš, a raznišljaš i dalje o tome-Da! Manifetovaće se. Dokle god imaš strah od toga...
"Vaše unutrašnje biće vas uvek vodi ka onome šta želite. Ono vas nikada ne štiti od nečeg drugog." Abraham
Ono što je dominantno u tvojoj vibraciji ( ljubav ili neljubav , što mi nazivamo strahom), ono sa čim ustaješ i ležeš, to kola tvojim venama, to vibrira u tvojoj DNK, to se manifestuje.
I da, dešavaće se da se neke stvari od ranije manifestuju, a više ne misliš na to ali ti ni ne treba ( e to mi je najjače) Mada uglavnom, sve što se dešava i treba da se dešava.
Život nisu naše ispunjene želje, život jeste proces tokom kojeg ispunjavamo te želje. I poenta je da što više uživamo u tome.
A ne, sad radim vežbe( meditacije, vizualizacije, molitve) jer mi sad, trenutno, treba nešto od Boga( Univerzuma), pa kad mi ne bude trebalo, ja to više neću raditi.
Poz za Maksimilijana, Jo i Člana
Život je sve ono što ti želiš da on bude i da ti pruži što više radosti u tome.
Budi gde jesi i idi gde te srce vodi, lj.
I da, dešavaće se da se neke stvari od ranije manifestuju, a više ne misliš na to ali ti ni ne treba ( e to mi je najjače) Mada uglavnom, sve što se dešava i treba da se dešava.
Život nisu naše ispunjene želje, život jeste proces tokom kojeg ispunjavamo te želje. I poenta je da što više uživamo u tome.
A ne, sad radim vežbe( meditacije, vizualizacije, molitve) jer mi sad, trenutno, treba nešto od Boga( Univerzuma), pa kad mi ne bude trebalo, ja to više neću raditi.
Poz za Maksimilijana, Jo i Člana
Život je sve ono što ti želiš da on bude i da ti pruži što više radosti u tome.
Budi gde jesi i idi gde te srce vodi, lj.
Uvek sam u pravo vreme, na pravom mestu i uspešno činim upravo ono što treba
Jovana je imala dobar odgovor, spomenula je vjerovanje. Vjerovanje se tiče tvoje podsvijesti, to je ono što je duboko ukorijenjeno u tebi, vjerovanje je ono što stvara tvoj život. Budi iskrena prema sebi i preispitaj svoja uvjerenja. Recimo, ja mogu godinu dana afirmirati ljubav, a onda ću u jednom "eureka!" trenutku shvatiti kako ja vjerujem da ne zaslužujem ljubav. I gle, ljubavi neće biti.
Provjeri da li vjeruješ u svoje afirmacije i način razmišljanja. Mogu ja razmišljati i o ljubičastom slonu nasred sobe ali iskreno ne vjerujem da bi se on tu mogao pojaviti, pa ni neće.
Provjeri da li vjeruješ u svoje afirmacije i način razmišljanja. Mogu ja razmišljati i o ljubičastom slonu nasred sobe ali iskreno ne vjerujem da bi se on tu mogao pojaviti, pa ni neće.