Channeling - iskustva i uputstva :)

Anđeli, Aura, Channeling, Svetlosno telo, Vibracija tela, "Neobjašnjive" pojave, Slučajnost, Znakovi, Borjevi, Imena i njihovo značenje i uticaj

"Malo" znači da ove pojave nisu obavezno nešto što je neobjašnjivo, nego samo da moramo pomalo da naslućujemo kako funkcionišu
Mina u Sreci

Channeling - iskustva i uputstva :)

Post by Mina u Sreci »

Garantujem da je svako, ko slusa Abrahama bar jednom probao da i sam channel-uje.
I? Jel poceo da se mrda nos?

Salim se, naravno :)
kakva su vasa iskustva i sa kime sa "one strane zastora" ste u kontaktu svesno?
Ja_mogu_sve

Re: Channeling - iskustva i uputstva :)

Post by Ja_mogu_sve »

nije mi bash jasno o chemu se ovde radi, mozesh li malo da pojasnish?
Vina

Post by Vina »

@Ja_mogu_sve Otvorila sam temu za sve koji nisu upoznati sa učenjem Abraham Hiks :) http://forum.ratnicisvetlosti.com/viewt ... p?f=1&t=53

Definitivno nisam probala da čenelingujem, bar ne namerno. To ostavljam Ester :)
Smatram da svi to činimo, na ovaj ili onaj način - često nesvesno. Čenelingujem svaki put kada sam u Vorteksu i napišem, kažem, ili učinim nešto ultra inspirativno i kreativno.
Ponekad napišem neku afirmaciju, status na fejsu ili tekst i samu sebe zapanjim odakle mi te misli, bukvalno mi to bude toliko inspirativno da mogu posle čitati ceo dan...I onda se pitam, Vina, odakle si ovo izvukla..? E to je moj čeneling. :geek: :geek: :geek:
Ti si ono o čemu razmišljaš najveći deo vremena.
Naly Younis

Post by Naly Younis »

Channeling ili kanaliziranje je komunikacija sa misaonim strukturama kroz medjudmenzionalne rupe i preko medija-ljudi. Postoji jos niz projekata iz naseg doba, nastalih na taj nacin. Ra materijal, donosioci svitanja,, kasiopejske transkripte, "Razgovor sa andjelom" dr. Nathanson a mislim da je tako nastala i Biblija i ostale svete knjige.
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

Vina wrote:Čenelingujem svaki put kada sam u Vorteksu i napišem, kažem, ili učinim nešto ultra inspirativno i kreativno.
Ponekad napišem neku afirmaciju, status na fejsu ili tekst i samu sebe zapanjim odakle mi te misli, bukvalno mi to bude toliko inspirativno da mogu posle čitati ceo dan...I onda se pitam, Vina, odakle si ovo izvukla..? E to je moj čeneling. :geek: :geek: :geek:
Tacno sam od tebe ocekivala ovaj savrseni odgovor. Jer svaki put kad gledam neki tvoj video (pogledala sam jedno 3-4) imam osecaj da upadnes u to channeling-stanje. Za sve koji nisu iskusni na ovu temu, za mene je channeling stanje zanosa i inspiracije u kojem dobijamo ideje koje nas odusevljavaju. Svaka vrsta umetnosti i posla pruza mogucnost za channeling. Mi to na srpskom zovemo i naDAHnuce, ili uvid.
Vina

Post by Vina »

Tako je :) Svi mi čenelingujemo samo što nismo ni svesni, i to može biti baš kao što si rekla, svaka vrsta umetnosti i posla. Apsolutno se slažem. I smatram da je Esterin slučaj zapravo snažna kokreacija i manifestacija zajedno sa Džerijem. O tome Abraham priča , da je ona bila neko ko nije imao nikakav specijalni otpor prema životu, a on je bio neko ko je veoma veoma želeo da čuje odgovore, i zajedno su manifestovali i dopustili Ejba :)
Kako čarobno i romantično u isto vreme <3
Mina u Sreci

Post by Mina u Sreci »

Da, oni su i savrsen primer, koliko su dvoje zajedno mocniji od jednog pojedinacno..kad su "aligned", tj. kad misle i zele u istom pozitivnom smeru. Isto tako ste Vina, ti i tvoj muz veoma mocni i zato sa lakocom imate uspeh u ovome sto radite. Vasa pozitivna energija prsti na sve strane i privlaci puno dobrog. Zato ce sve, sto vas dvoje iz odusevljenja budete radili biti uspeh i genijalna manifestacija.
A je radujem sto cu biti svedok toga ;)
Naly Younis

Post by Naly Younis »

Ja vjerujem da je moja susjeda koja mi je usnu poklonila kristale bila ustvari biće iz druge dimenzije. Tako je počeo moj put. pretraživala sam o moći kristala i to me dovelo do kvantne znanosti... :)
Image ŽIVIM SVJESNA BOŽJE PRISUTNOSTI.
NJEGOVA PUNINA NEPRESTANO TEČE KROZ MENE, PUNEĆI SVE PRAZNE POSUDE U MOM ŽIVOTU.
leci

Post by leci »

Dešava mi se dok pišem, da uopšte ne razmišljam koju ću sledeću reč napisati, reči same klize iz mene i ja ih samo fizički zapisujem, to je tako zabavno i veselo kada se dešava. Radujem se takvom iskustvu i čudim u isto vreme, kako je prijatno!
Evo jednog primera, nadahnuća.
Dvorište je u jednom delu malo brdovito i bilo bi divno da je tu nekoliko stepenica ali od čega. Ne volim beton ali sam imala želju da napravim četiri ili pet stepenica. Odem u podrum i gledam, koji alat da uzmem, nemam pojma kako ću da uradim ali znam da sigurno hoću! Osećam se prijatno i kao da nisam svesna ničega oko mene, samo sam nekako zadovoljno srećna, he he he
Uzmem ašov, motiku i veliku plastičnu kantu i uputim se na mesto događanja, he he he
Brdo stoji i čeka me bezbrižno. Nikada nisam tako nešto radila i samo uzimam ašov i spretno bez greške, zasecam zemlju i pravim prvu stepenicu. Kada je i zadnja bila gotova uzimam u žaru svoje kreacije plastičnu kantu i idem na put ispred našeg imanja, koji je pokriven sitnim kamenčićima. Nakupim jednu kantu i počnem da slažem, kamenčić po kamenčić, pa sve to zalijem vodom i polako ugazim te kamenčiće u mokru zemlju. Kada je sve bilo gotovo, moji ukućani nisu mogli da veruju kako sam ja to uradila, a i nisam, kada bolje razmislim, he he he .

Image
Vina

Post by Vina »

Mina u Sreci wrote:Da, oni su i savrsen primer, koliko su dvoje zajedno mocniji od jednog pojedinacno..kad su "aligned", tj. kad misle i zele u istom pozitivnom smeru. Isto tako ste Vina, ti i tvoj muz veoma mocni i zato sa lakocom imate uspeh u ovome sto radite. Vasa pozitivna energija prsti na sve strane i privlaci puno dobrog. Zato ce sve, sto vas dvoje iz odusevljenja budete radili biti uspeh i genijalna manifestacija.
A je radujem sto cu biti svedok toga ;)
Hvala ti od srca, kako je divno čuti ovako nešto! Savršena podrška! :D Hvala, hvala... Što bi Ejb rekao: Joy, joy, joy... Joy is the key! :D

@ Ametyst Odlična ideja, ja bih baš rado čitala vaša iskustva i znanje, to mi je veoma interesantna tema.
Post Reply