I? Jel poceo da se mrda nos?
Salim se, naravno

kakva su vasa iskustva i sa kime sa "one strane zastora" ste u kontaktu svesno?
Tacno sam od tebe ocekivala ovaj savrseni odgovor. Jer svaki put kad gledam neki tvoj video (pogledala sam jedno 3-4) imam osecaj da upadnes u to channeling-stanje. Za sve koji nisu iskusni na ovu temu, za mene je channeling stanje zanosa i inspiracije u kojem dobijamo ideje koje nas odusevljavaju. Svaka vrsta umetnosti i posla pruza mogucnost za channeling. Mi to na srpskom zovemo i naDAHnuce, ili uvid.Vina wrote:Čenelingujem svaki put kada sam u Vorteksu i napišem, kažem, ili učinim nešto ultra inspirativno i kreativno.
Ponekad napišem neku afirmaciju, status na fejsu ili tekst i samu sebe zapanjim odakle mi te misli, bukvalno mi to bude toliko inspirativno da mogu posle čitati ceo dan...I onda se pitam, Vina, odakle si ovo izvukla..? E to je moj čeneling.![]()
![]()
Hvala ti od srca, kako je divno čuti ovako nešto! Savršena podrška!Mina u Sreci wrote:Da, oni su i savrsen primer, koliko su dvoje zajedno mocniji od jednog pojedinacno..kad su "aligned", tj. kad misle i zele u istom pozitivnom smeru. Isto tako ste Vina, ti i tvoj muz veoma mocni i zato sa lakocom imate uspeh u ovome sto radite. Vasa pozitivna energija prsti na sve strane i privlaci puno dobrog. Zato ce sve, sto vas dvoje iz odusevljenja budete radili biti uspeh i genijalna manifestacija.
A je radujem sto cu biti svedok toga