Ovaj cika je Americki autor i psihijatar koji je svoj rad usmerio najvise na razvoj samopouzdanja i zdravog mentalnog sklopa coveka. Kolko ja znam dotakao se i filozofije u nekoj meri, i romantike i ljubavi.
Dakle, posto nisam video da ga je neko spomenuo na forumu, osecam obavezu da njegove knjige preporucim svima. I onima koji imaju problem sa samopouzdanjem, anskioznosti bilo koje vrste, depresijom... A i onima koji su zadovoljni sobom i hoce da unaprede svoje mentalno zdravlje na jos visi nivo.
Odslusao sam skoro sve audioknjige koje sam mogao da nadjem vezane za samopouzdanje i mislim da mnoge od njih nisu ni najmanje uticale na mene. A sad se osecam ko da je Natanijel pisao knjige bas za mene . Od njega sam procitao (citaj odslusao) "The six pillars of self esteem" i trenutno slusam neka predavanja/seminari koja su valjda verzija knjige "The psychology of self esteem". Ovo drugo me je posebno odusevilo, a nisam ni zavrsio do kraja. Toliku motivaciju dobijem kada slusam ovog coveka cak i kad sam jako "neraspolozen". I nekako uvek dotakne sustinu i to mi se mnogo svidja. Pokusava da utice na uzrok problema, a ne pokusava da menja posledice.
Posto nisam video pravilo da su na forumu zabranjeni piratski likovi ostavicu dva torent linka ka ove dve audio knjige koje sam pomenuo iznad
Na zalost audioknjige su na engleskom, mada mozda ima po knjizarama i na srpskom da se nadje neka njegova knjiga.
The six pillars of self esteem - LINK OBRISAN
Predavanja - LINK OBRISAN
Nathaniel Branden
-
Nathaniel Branden
Last edited by Ivan Spg on 27 Feb 2014, 16:00, edited 1 time in total.
Reason: Obrisao sam linkove, nije naglašeno u pravilima ali želimo da ostanemo u legalnim vodama :)
Reason: Obrisao sam linkove, nije naglašeno u pravilima ali želimo da ostanemo u legalnim vodama :)