ZAHVALNOST JE VRLO VAŽNA

Ovde možete da postavite svoje poučne priče o životu i o raznim pojavama koje nas okružuju a iz kojih možemo naučiti i podsetiti se šta su najlepše životne vrednosti :)

Počasni naziv je "Žikin kutak" jer je Žika započeo ovu divnu tradiciju da nas uveseljava i podučava sa svojim divnim pričama.

Naravno svi su dobrodošli da dodaju svoje priče :D
Post Reply
Zika

ZAHVALNOST JE VRLO VAŽNA

Post by Zika »

ZAHVALNOST JE VRLO VAŽNA

Mnogi su čuli o Zakonu Privlačnosti, mnogi ga koriste, neki sa uspehom a neki bezuspešno.
Taj zakon je vrlo jednostavan – SLIČNO PRIVLAČI SLIČNO, što znači da moramo biti poravnati sa onim što želimo, da vibriramo na istim vibracijama. Neću ovde ulaziti u detalje ZP samo ću reći da to nije jedini zakon i da postoje i drugi koji trebaju da budu uskladjeni sa ovim.

Ljubav, zahvalnost i blagoslov odlično rade sa Zakonom Privlačnosti. Pokušaću da to pokažem na primerima.

Zadržaću se na prethodnim pričama o mojim automobilima. Već godinama imam običaj da kad prilazim autu razgovaram sa njim i ispoljim svoju ljubav, zahalnost i blagoslov. Za mene je sve živo pa bilo to čovek, kamen, biljka ili neka stvar. Taj razgovor bi izgledao ovsko – ''Volim te i zahvalan sam ti za servis koji mi pružaš. Blagosiljam te i svakoga ko se vozi u tebi''. Kao rezultat dobio sam odličan servis, služio me je 13 godina sa samo dve jeftine opravke.

Taj auto sam zamenio sa novim kao što sam u prethofnom tekstu opisao. Progužio sam sa istim običajem da izrazim ljubav i zahalnost tom novom autu i kada je garancija istekla ja sam još dodao, pored ljubavi, zahvalnosti i blagoslova da želim da imam novi auto sa dugom garancijom i tako izbegao eventualne skupe opravke. Jednog dana se desilo čudo, zazvonio je telefon i bio sam pozvan da dodjem kod General Motors na neku proslavu. Kad sam otišao bio sam počašćen sa roštiljem i par poklona. Da ne dužim, kući sam otišao sa novim autom sa trogodisnjom garancijom.

Produžio sam sa tim pristupom novom autu i kad sam otišao u sevis za neko malo podešavanje, napustio sam servis sa novim autom kopji je imao 5 godina garanciju, mnogo manje benzina trošio i bio opremljen sa mnogo više dodatne opreme.

Mislim dsa sam dovoljno jasno pokazao koliku važnost imaju ljubav, zahvalnost i blagoslov.
Postoji još jedna stvar koja nije u vezi sa ovim ali ja smatram da je vrlo važna. Svaki put pre nego što upalim auto pozovem Andjele da emituju energiju zaštite oko mog auta i zatite sve ljude na putu i mene, zahvalim se i blagoslovim.

Žika Popović
April 2014
Ivan Spg
Gradska Čistoća

Re: ZAHVALNOST JE VRLO VAŽNA

Post by Ivan Spg »

Žiko obožavam tvoje priče :) Hvala ti što si podelio ovu. Mogao bih i ja da praktikujem ovo tvoje, baš idem na neku popravku ovih dana :D
Kućni red - obavezna lektira za sve novajlije pogledajte ovde.
Zika

Re: ZAHVALNOST JE VRLO VAŽNA

Post by Zika »

Hvala Ivane, hvala. Cini mi se da malo kasnim sa komentarom ali mi se to mozda samo cini.
Post Reply