QE grupa za vezbu

Abraham, Pleiadians, EFT, Vizuelizacija, Audio knjige, Meditacija, Afirmacije, Silva metod, Tehnike za privlačenje novca, Binauralni zvuci
Post Reply
dejan9000

QE grupa za vezbu

Post by dejan9000 »

Quantum Entrainment je tehnika postizanja ciste svesti indetifikacijom euosecanja, koju sam ja poceo od nedavno da praktikujem i mislim da je ovo tacka na i za mene s obzirom da vec 14 godina vezbam tai chi, chi gong koji su mi pomogli mnogo oko osecaja energije, naucio sam i mnoge druge tehnike kao sto su sedona metod, EFT, ho oponopono, itd, da pomenem samo neke, medjutim sa QE sam spoznao da je to euose'anje manifestacija ciste svesti u svesnom umu...
U knjizi Kinslou sistem pomocu koje moze lako da se nauci QE, jedan predlog je formiranje grupe za vezbu kojom se efekti sa svakim clanom povecavaju geometrijskom progresijom.Recimo neko zamisli svoju nameru a zatim kaze par kljucnih reci a zatim svi clanovi grupe rade QE za tu osobu, a zatim ide sve u krug za sve clanove pojedinacno, a na kraju moze i QE za bolji svet i sl.
Pozdrav svima :>)
alma1967

Re: QE grupa za vezbu

Post by alma1967 »

Odlična ideja! Već nekoliko mjeseci praktikujem ho'oponopono, redovno meditiram, izučavam sve dostupne metode samospoznaje.
Post Reply